BIST 9.069
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.326,13

Meral Akşener'den FETÖ resti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul İl Kongresi'nde konuştu. İYİ Parti'nin ihtiyaçtan kurulduğunu söyleyen Akşener, hiçbir parti ile ittifak kurmayacaklarını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 53 Adet Yorum
Misafir

"Ben fetö ile ilişkisi olan bir kişi değilim. Ben buradayım,bana fetöcü deyip de delilleri ile ispatlasınlar ve gereğini yapsınlar...Ama bunu ispatlamadan bana fetöcü yakıştırması yapan ve bu ülkede yaşayan her kim olursa olsun ŞEREFSİZDİR,NAMUSSUZDUR,HAYSİYETSİZDİR diyor mu?" Biz de vatandaş olarak diyoruz ki... Bu kadın fetöcüyse neyi bekliyorsunuz? Görevinizi yapın ve gereğini derhal yapın! Aksi halde susun ve iftira atmayın! Biz de kim doğru kim yanlış kim görelim!

halil erdemir

meral hanım erkeğini azarlayan kadın kadınmıdır önce bunun izahını yapalım.ülkücü senin partine gitmez sadece kendini satanlar gider

Misafir

hadi bakalım 1 tane fetocu bulun istifa edeceğim diyor, sizin reisinize de 100 fetocu avans veriyor :))) 101 tane fetocu varsa istifa ediyormusununz diyor ??? ulan çoluğu çocuğu damadı gelini komple fetocu okullarında okumuşlar be :)))

Vatan

Bir de kadınlığını kullanarak ana bacı edebiyatı yapıp oy toplamaya çalışması da ayrı bir iğrençlik.

hakkı

YURTTA SULH, CİHANDA SULH, 15 TEMMUZDA BAŞBAKAN OLACAĞIM. bu ifadeler size ait sayın akşener. 15 temmuz darbe girişiminden önce her yerde dile getiriyordunuz.

Vatan

Allah Türkiye'yi bunların eline düşürmesin. Suriye'den beter oluruz.

gencoglu

PARTİNİN KURUCULARINDAN KORAY NE DEMİŞTİ SENİN İÇİN FETÖ MARULA PARTİ KURDURUYOR DEMİŞTİ SONRA NE OLDUDA KORAY I YANINIZA ÇEKTİNİZ? BİZZAT FETÖCÜ SENSİN MAURUL

taşralı

biz sülalende var demedik ki. kendin onlardansın dedik yoksa fetö başı neden Meral hanımı kollayın diyecek

Misafir

Ülkenin acilen gerçek adalete,demokrasiye ihtiyacı var. Bunu hangi partinin daha iyi sağlayacağına inanıyorsanız onun peşinden gidin.

SAF KÖYLÜ

GELİYOR GÜMBÜR GÜMBÜR.FETÖNÜN BANKALARIN AÇIP ONA METHİYELER DÜZENLER DÜŞÜNSÜN.KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK...

ad

daha ne çıkacak yurtta sulhcu 6 ay sonrasının başbakanı. daha ne olacak. kendisine ülkücü diyen bunun peşinden gitmez.

İFTİRA KOVUCU

Şu iftiracı trollerin en çok iftira attığı lider: MERAL AKŞENER. Sadece bu bile seçimde kime oy vermem gerektiğini bana söylüyor. İkinci Turda Meral Hanım Cumburbaşkanı olur. İYİ+SAADET+DEMOKRAT PARTİ ittifak yapar %25 alır. Bakın burdan söylüyorum. Eğer bu ittifak gerçekleşirse bakarsınız BBP'de bu ittifaka katılır. HDP ile ittifak bir zamanlar "Sayın Öcalan" diye hitap edenlere yakışır. İYİ PARTİYE yakışmaz.

Misafir

ulan fetocu çok doğru söylemiş gözüken sahtekar fetoculugun açık saçık belli

vatandaş

fetocu olmasaydın darbeden hemen önce ben başbakan olacağım diye bağırır dururmuydun neden kendinden bu kadar emindin yurtta sulh yurtta sulh diye bağıran kimdi açıkla millet bunları unuttumu sana çocuklar bile inannmaz seni balonlayan abd feto artık bu topraklarda yemez işine bak milleti meşğul etme

Misafir

İFTİRA atmak HAYSİYETSİZ TROLLERİN İŞİDİR. YENİ BİR İFTİRA DAHA İNSAF VE İZAN KARDEŞİM. SİVAS KATLİAMI TEMMUZ 1993'DE OLDU VE DÖNEMİN İÇİŞLERİ BAKANI: Mehmet GAZİOĞLU'DUR. NE Kadar Korkuyor bu trollerin sahipleri NE LAKASI VAR BU OLAYIN AKŞENER'LE! MERAL AKŞENER'den. Meral Hanım 28 Haziran 1996'dan sonra İçişleri Bakanı oldu. KORKMAKLA HAKLISINIZ ÇÜNKÜ BU KADIN İKTİDARA GELİNCE İPLİĞİNİZ PAZARA ÇIKACAK. NE DÜMENLER ÇEVİRDİĞİNİZ ORTAYA ÇIKACAK. ŞU MİLLETİN PARASINI İFTİRA MAKİNESİ TROLLERE YEDİRENLER UTANSIM.

misafir

fetö ve amerikan partisi, abd sizi hdp ye yapıştıracak hiç başka şansınız yok

İYİLERE SALDIRILMASIN...

İYİ YOLDASINIZ,İNŞALLAH İYİ İŞLER YAPARSINIZ,BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Misafir

ATMA CAHİL ADAM O ZAMANİÇ İŞLERİ BAKANI MEHMET GAZİOĞLUYDU. HER TARAFINZIDN ACEHALET VE İFTİRA AKIYOR

Misafir

17 ARALIKTAN ÖNCE FETOŞİUN ETEĞİNE TUTUNANALARA BAK SEN MEZCUP.MENFAATLARI ÇAKIŞTI DİYE KAVAGDALAR AMA HALA AYNI İDOLOJİYİ PAYLAŞIYORLAR. TEK DERTLERİ CUMHURİYETİ YIKIP ŞERİAT DEVLETİ KURMAK. SENDNE ONLARDAN BİRİ OLSAN GEREK

demir

ulen danışmanın avukatın seni aklıyan hakimler hep fetö cü çıkmadımı densiz kadın

azerioğlu

ya meral senin fetö tarafından desteklendiğini koray aydın dedi. sonra ne hikmetse senin yardımcılığını kabul etti.o zaman koray aydına sor.eğer dediği doğruysa koray neden yardımcılığı kabul etti yok yalansa iftira atan adamı sen neden yardımcın yaptın sonra senin sülalen demediki kendin için dedi.

Misafir

Ya paryindeki google müdürü kim....googlede çalışanla genelde cia takıntılı diyorlar...

Misafir

Bu işler öyle sopla olmuyor....insan ucundan kenarından bulaştımı bir daha kendini temizleyemiyor...15 yemmuz öncesi kendi beyanların var ortada.....yok şu tarıhte başbakanım...yok saraya yürüyüp saraydakini indirdceğim...bunlar öyle abidigg gubidig işler değil..kısaca...söyleyene değil...söyletene bak....sizi kim komışturuyordu...

Misafir

Sen değil miydin ben Başbakan olacağım diyen. Fatih altaylıda dememiş miydi..İyi de başbakan olmak için bir parti 🎉 kurmak lazım diye. Hele bir seçim yaklaşsın. Ak parti 🎉 sana epey bir sürpriz hazırlıyordur. Bu milletin seni 1 dk dinlemeye tahammülü yok..

Hayrullah Taşdelen

Yedi sulalene gerek yok, sen varsın, çevren ve destekçilerin yetersiniz. Artık kimse saklı değil. Sepetinizde ki yumurtalar kırık akıyor, herkes görüyor ama siz hariç.