BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Meral Akşener'den Erdoğan'a sert ada tepkisi

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sudan'dan Sevakin adasını restore etmek için isteyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sert tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
hasan

Bu kadın kocasına sanane al babanı git diye bağırmıştı kocasına bunu yapan bu millete ne yapmaz varın siz düşünün.iki 15 inden sonra görüşürüz ben başbakan olucam neyin işaretiydi bu millet bunları unutmadı sen bu milletten oy moy bekleme avucunu yalarsın.

Misafir

Siz bu geniş ufkunuzla Türk-Islam Davasına talipsiniz öylemi? VATAN NE TÜRKIYEDIR NE TÜRKISTAN, VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET ÜLKEDIR:TURAN.

AFYONKARAHİSAR SANDIKLI

ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN DUALARIMIZ SENİNLE

Misafir

afyon sandıklı seninle gurur duyuyor dualarımız seninle meral abla

Şamda namaz nooldu???

Önce kendi adalarımız,fakirlerimiz,halkın refahı,!!hukukun üstünlüğü mutlu müreffeh bir Türkiye sonra sağa sola uzanın.

hakan

türkiyede diktatörlük var diyorlar ama en çok muhaliflerin sesi gürültüsü duyuluyor. sokaklarda sürekli muhalif eylemler gösteriler. gezide chpliler, hendekte hdpliler, darbede de fetöcüler iktidara darbe vurmaya kalktı. bunların değirmeninin suyu nereden geliyor kardeşim bu nasıl muhalefet....

Burdayiz.

Anlamadık korkmuyoruz derken, darbe yapmaktan mı korkmuyorsunuz, sisin cümleleriniz neden hep çelişki dolu.

Mevzu ada

Yaw arkadaş meral hanım sanki dün siyasete başlamış insan utanır sende zaten 40yıldır siyasetin içindesin şimdiye kadar alsaydınız da bi içratınızı görseydi bu ülke meral hanım

Misafir

süper bir cevap olmuş kardeş ağzına sağlık

Misafir

sudan ın sevakin adası erdoğan için neden önemli?bir saray da oraya mı yaptıracak?erdoğan ın beştepe deki sarayı kışlık,sevakin deki yazlık sarayı mı olacak?

ses

16 Türk adasına yunan benim diye bayrak çekti. Önce bir adamızı alsın. Süleyman şah türbesini de geri eski yerine koysun.

Misafir

sudan ın sevakin adası erdoğan için neden önemli?bir saray da oraya mı yaptıracak?erdoğan ın deki sarayı kışlık,sevakin deki yazlık sarayı mı olacak?

Hakkı SEVER

Kendi Ülke topraklarımız olan adalarımıza sahip çıkamayanlar, gemicikler için sığınma limanı olabilecek binlerce mil uzaklıktaki adacıklara göz dikmişler, kanaatindeyim.

ali kaya

boş konuşuyorsun meral çünkü sen sen değilsin

mehmet

sen git küçük erdoğanla muhatap ol. Kasımpaşalı biraz ağır gelir

Hakkı SEVER

Gemiciklerin güzergahında yer alan bir ada. Bazı troller Egedeki adaların AKP zamanında verilenleri inkar etme görevlerini yapıyorlar.

BEYLER BEYİ

TARİH BİLMES SEN GAZI KİMDEN ALIYORSAN VEYA EMRİ KİM VERİYORSA ONLAR GİTSİN İNÖNÜDEN HESAP SORSUN 12 ADALARI YUNANA TAYYİB VERMEDİ.

Baha

Hak kardeş, demek ki onun ecdadı değilmiş. Burdan o anlaşılıyor.

kamaalak

lozanda dedeniz ismetin verdiği adalar yunanların elinde onundamı suçu Erdoğanda? yahu ne yiyip içiyorsunuz siz.ne desin yunanistan adalarını restore edelimmi desin. 12 adayı alacakmış yurtta sulhculara bak sen önce yunanistandan kaçak fetöcleri iste görelim.

HAK

MERAL HANIM BİRAZ TARİH OKU SEN NASIL MİLLİYETÇİSİN O ADA 400 YIL OSMANLI HAKİMİYETİNDE KALMIŞ SENİN ECDADININ İZLERİ VAR ORADA YAZIKLAR OLSUN SANA

MİSAFİR

HADİ ÇAĞIMIZIN -NENE HATUNU ..GÖSTER ARTIK KENDİNİ..BU ÜLKEYİ ANCAK NENE HATUNLAR KURTARIR ..ALLAH YARDIMCIN OLSUN...

HAK

MERAL GİT İŞİNE KADINDAN LİDER OLMAZ OTUR OTURDUĞUN YERDE HAVA ALACAKSIN HAVA SONRA ÇOK ÜZÜLECEKSİN

Misafir

meral abla doğruyu söylemiş...

  • 1