BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.437,25

Meral Akşener ne kadar oy alır?

Meral Akşener'i partisini kurduktan sonraki gün, Anıtkabir'i ve Hacı Bayram Veli Türbesi'ni ziyaret ederken izledim.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 62 Adet Yorum
Misafir

kendi yazısı ile çelişen yazar erdoğana yüklendiler başkan olacak diyor. Ama kendisi merale saydırıyor sen akşnercisin bence

Misafir

Yandaş Müteahhitlere 2018 yılında, 6.2 milyar liralık ödenek ayrıldı............... Garantiler birçok bakanlık bütçesini geçti. Bu ödemeler önümüzdeki yıllarda bütçeye çok daha büyük yükler getirecek” dedi.

Erol Baron

1983 te kurulan ANAP 19 yıl sonra 3 Kasım 2002’de yapılan genel seçimlerde % 5,11’lik oy oranıyla tarihinde ilk kez TBMM dışında kaldı. Güçlü DİN ve TÜRBAN desteğine rağmen AKP Kasımpaşa inadına yine de 15 yıl dayanabildi. Bakalım BAŞKAN Akşener ne yapacak?

aaa

siz ne kadar bağırırsanız bağırın fayda etmez iyi parti geliyor

Misafir

bu yazı bile akşenerin yeterince cazip bir parti kurduğunun örneğidir korkunun ecele faydası yok mhp bitmiştir gözün aydın türkiye

siyaset bilimci

AKŞENER ,, ADANA. MERSİN, ANKARA, BİTLİS,TRABZON,KOCAELİ, BU İLLERDEN ÇOK YÜKSEK OY ALACAĞI KESİN... AKP 37 CHP 28 İYİ PARTİ 17 HDP11 MHP 7 SP 3

metal yorgun

yusuf yusuf yusuf ysuf

Misafir

süleyman bey farkındaysanız fetoş aplanın iyi reklamını yaptın yazmaya değmez inşallah mart 2019 ilk boy ölçüsünü alır.

Misafir

Valla yalan yok Meral Hanım bizde ve halkın büyük çoğunluğunda ciddi heyecan yarattı, her kesime hitap ediyor. Kim var kime oy vereyim sözü artık yok hükmünde, işte dağ gibi bir hanımefendi. Dünyada ülke yöneten kadınlara bir yenisi katılacak İnşaallah.

Komünist Görüş 🌑 🌑

🌑 🌑 Halkın yani kamunun 70 milyar dolarlık varlığı da özelleştirme adı altında satılmasın rağmen, AKP hükümetlerinin iş başında olduğu 15 yıllık dönemde devletin borcu 240 Milyar TL’den 820 Milyar TL’ye, Türkiye’nin dış borcu 130 milyar dolardan 432 milyar dolara çıkmıştır... 🌑 🌑 ..Suçlu Kılıçdaroğlu, Demirtaş, Meral Akşener 🌑

Misafir

korkunun ecele faydası yoktur...Seçim öncesi sayın başbakan sana göre .İzmir i kesin almıştı.ne büyük öngörüydü..bu öngörüye göre ......

Misafir

Bir yazar ancak bu kadar yandas davranabilir. Gercekten size guldum. Maden bir sey olmaz neden bu kadar sizi korku sardi?

Misafir

Tamamen zırva korkuyorlar..

Misafir

YAZINI OKUMADIM BİLE NE YAZDIĞIN DA NE YAZACAĞIN DA BELLİ. NİYE OKUYALIM. SEN OLSAN OKUR MUSUN KENDİNİ.

utanmazlar

Fetöyü yıllarca besleyip iktidar ortağı yapıp başımıza bela edenler şimdi rakip olarak karşılarına kim çıksa bak bak fetöcüye bak diyorlar utanmadan

Misafir

Çevremdeki bir çok arkadaş Merale oy verecem diyor. Ne parti ismi umrunda ne yöneticisi. çoğu daha önce ak partiye oy vermiş. Siz Meral tehlikesinin hala farkında değilsiniz. Böyle babilin kulesinden ahkam kesiyosunuz davaya zarar veriyosunuz. Ak parti senin gibiler sayesinde bitiyor. Reisin, teşkilatlardan ve belediyelerden sonra ak partili köşe yazarlarına ve yorumcularına da birayar vermesi lazım.

ka

"Yurtta Sulh Cihanda Sulh" sözü senin hayatında ettiğin tüm sözlerden daha anlamlıdır. Ayrıca başını neden açmış neden kapatmış sanane be sanane !

ka

"Yurtta Sulh Cihanda Sulh" sözü senin hayatında ettiğin tüm sözlerden daha anlamlıdır. Ayrıca başını neden açmış neden kapatmış sanane be sanane !

ka

"Yurtta Sulh Cihanda Sulh" sözü senin hayatında ettiğin tüm sözlerden daha anlamlıdır. Ayrıca başını neden açmış neden kapatmış sanane be sanane !

gencoglu

bakıyorum yorumlarımı meral gülenkılıçdaroğludemirtaş cular fena zorlarına gitmiş yavrular zorunuza gidiyorsa yazarın iddialarına çürütün yada benim yorumumu çürütün yalanmı meral kılıçdaroğlugülendemirtaş hakkında yazarın ve benim söylediklerimin hangisi doğru değil hangisi gerçek değil ama ama ama lar ile iş yürümez akıl fukaraları gerçekler tüm çıplaklığıyla ortada

Misafir

toplama kampı gibi oldular, aynen öyle dağılmaya mahkumlar birgün...oy dersen hdpnin yokluğunu doldurabilirler ama bir sürelik.

Erol Baron

Bizim halkımızın bazıları gerçekten çok SAF. AKP gibi altı FETÖ, üstü FETÖ, içi FETÖ, dışı FETÖ hatta -mayası- bile FETÖ olan bir partiye 15 yıldır oy veripte, burada AKP karşıtı yorumcuları FETÖ ile suçlamak için ya çok SAF olmak lazım, ya da KÖTÜ niyetli.

Misafir

% 1 bile oy alamayacaktır.Siyaset kurdu olduk artık.Bir kenara yazın sayın yazar.Perde gerisindekilerin derdi bir koalisyon oluşturmaktır ama başaramayacaklardır.Ak Parti de ısrarlı hatalarından bir an önce vazgeçmeli,aldığı ahları gidermelidir.

w779e0röptyğt

Ne anlaşılmaz bir yazı. Adalet ve Kalkınma Partisi bir ayda seçime hazır hale geldi sonrasında da seçime girdi. Bu nasıl döllenmeydi ki prematüre bile değil... Ondan mıdır ki ülkede Adaletin A'sı ve kalkınmanın göstergesi azametli yapılar da millete zam olarak gelen ek devlet kaznımları ile geçilmeden hazineden ödemeler ile yaptırılmakta.... Yani bu yazıdan bu anlam çıkıyor.

misafir

ne kadar seviyesiz yorumlar yapılıyor insan utanır. bu memleketin muhalefete ihtiyacı yok mu. niye rahatsız oluyorsunuz . yaşamış olduğumuz haksızlık,hukuksuzluk,hırsızlık ve sürdürülen saltanatlar devam mı etsin istiyorsunuz. elinizi vicdanınıza koyun eğer vicdanınız varsa