BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.423,52

Meral Akşener İYİ şantaj yapmış bence!

"AKP İzmir'de seçimi kazanabilir" demek, CHP'nin İzmir'i kaybetmesi demektir. CHP'nin İzmir'i kaybetmesi, CHP'nin düşmesi demektir.Akşener'in "biz bir bölen olmayız ama başkaların da bölen olmasını kabullenemeyiz" sözü ne anlama geliyo?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 36 Adet Yorum
orhan ince

senin kadar yandaş bir yazar yok bence

Misafir

dostum korma iyi pati iktidar olunca sizede hakettiğiniz kadar iyi gelecektir.meral hanım diktatör değil ki.....???

Misafir

akplilerin "referendumdn evet çıkmazsa iç savaş çıkar" ifadesi hakkında sesiniz çıkmazken şimdi niye ötüyorsunuz.KORKUYORSUNUZ KORKUYORSUNUZ VE KORKUNUZUN SEBEBİ VAR!!!

Alperen

Sayin Haidi Bey eğer mert isen delikanlı isen neden bütün basın İYİ Partinin kongresinden bahsetmiyor korktukları için diye yaz nasıl nevruz bayramında bütün tv kanalları çocuk katili mektubunu Diyarbakır meydanında okunurken canlı yayın yaptı

Misafir

Akşener'den Erdoğan'a: 15 Temmuz'da uçakla kaçıp, güvende olduğunu anlayınca kahramanlık tasladı

Misafir

AK Parti, CHP ve MHP, Katma Değer Vergisi (KDV) Yasası üzerinde son dakikada getirdikleri önergelerle milletvekilleri ve generallere yeni haklar tanıdılar.BİR MİLLETVEKİLİ 8 İMPLANT DİŞİ 12 DİŞE ÇIKARDILAR VATANDAŞ İÇİN YASA YOK ASGARİ ÜCRETLİ YAŞAMA ŞANSI YOK ET HER GÜN ZAMLANIYOR TARIM BİTMİŞ MEMUR VE EMEKLİLERE BAYRAM İKRAMİYESİ HALA ÇIKARMADILAR SEN BUNLARI NİYE DİLE GETİRMİYORSUN GAZETECİ

Misafir

MART 2018 AÇLIK ve YOKSULLUK SINIRI FİYAT ARTIŞLARI KARŞISINDA GEÇİNMEYE ÇALIŞIYORUZ… DÖRT KİŞİLİK AİLENİN AÇLIK SINIRI 1.663 TL, YOKSULLUK SINIRI 5.416 TL MUTFAK ENFLASYONUNDA ARTIŞ AYLIK YÜZDE 1,60 ve ONİKİ AYLIK YÜZDE 12,29 BİR KİŞİNİN AYLIK GEÇİM MALİYETİ 2.055 TL MİLLETVEKİLLERİ MECLİSTE KENDİLERİNE KANUN ÇIKARIYORLAR YUKARIDAKİ TÜRK-İŞ'İN ARAŞTIRMASINA GÖRE AÇLIK VE YOKSULLUK SINIRI MİLLET AÇ EVİNE ET ALAMIYOR BİRAZDA BUNLARI GÜNDEME GETİRİN GAZETECİ

Misafir

dava etti bugün... hemde 250.000 tl lik dava...nasıl heyecanlandın mı:))

Misafir

Kılıçdaroğlu: FETÖ'nün bir numaralı siyasi ayağı Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zattır "FETÖ'nün siyasi ayağını ortaya çıkarmamak için OHAL'i sürdürüyor............. Hadi Dava etsin!........................

Misafir

sen kendi adına bak ak trollllllll senin gibi bedava makarna kömüre satan tipler yok aramızda

gonnyalı

Allooooooo; Meralci troller misafir adı ile işgal etmiş burayı...

misafir

hala akp nin kazanacağını düşünenlermi var bu kadar olaydan sonra sizce bu garip değilmi

Misafir

boşuna karalamayın güçlü akşeneri .. siz boşuna hiiiç oyu olmayan mhpbahçeliyi kuçakladınız ama içi boş sünger gibi.bir parti düşünün kaç vekili var galiba 40 mı oyuda yakın aileledrinide toplasan yüzbin oy ,.tıkır tıkır tam takır kurubakır. seçimden sonra rte bahçeli tokatlayacak kaybedince bak görün!!!!

Ev Sahibi

2017’de yüzde 12.98 ile görülen Enflasyon çift haneye devam eder......... Değer kaybı daha çok avroya karşı olur!... Hazine Tamtakır... Cari açık ocak ayında 7.1 milyar dolar.....................

Misafir

"Şam'da Cuma namazı kılacağız" hevesi sonrası Cumhuriyet tarihinin en kaotik günlerini yaşıyoruz!........MEHMET ŞİMŞEK’TEN PATRONLARA: AMAN BORÇ ALMAYIN...

Misafir

Bu İttifaka CUMHUR değil, Kurtuluş Savaşını Keşke YUNAN Kazansaydı..! diyen Kadir Mısırlı & Devlet Bahçeli İTTİFAKI demek daha gerçekçi olur...!

Misafir

Dolar'ın 2 Haftada 3,75'ten 4'e çıkmasının sorumlusu olarak Atatürk'ü, İnönü'yü, CHP'yi, Gerçek Milliyetçileri, Gerçek Ulusalcıları ve Bilimum Gerçek Vatanseverleri gösterirlerse şaşırmayalım...!

Misafir

dolar 3,75'ten 4'e çıktı 2 haftada. Bununda mı sorumlusu Meral Akşener?

Misafir

Yahu kongrede genel başkan Recep Tayyip Erdoğan seçilsin de artık Partinin tabelasını da indirelim. Olsun bitsin bu iş.

Misafir

Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına alan, ülkücülere, Fatiha okumayı bilmeyen ırkçı kafatasçı bunlar diyenlere hiiiç oy vermez.Vesselam.

EFE

vay be bir ülkücünün geldiği noktaya bak. chp izmirde oy kaybetmesin diye fedakarlığa hazırmış. BU YORUMU AŞAĞIDA OKURSUNUZ YURDUN BALIK HAFIZALI İNSANINDAN. DAHA DÜN AÇILIM VE ÖTESİ BARZANİ VE ŞİVAN PERVER PEŞREVLERİ SONRASI SAYIN BAHÇELİNİN SÖZLERİ HAFIZALARDA İKEN SİYASETTE GELİNEN NOKTAYA BAKARSAN EN İBRETLİK SAYIN BAHÇELİNİNDİR.

sancar

hadi bey meral hanım bu işi öğrenmiş diyorsun. Yarın bu "400 milletvekili verin huzur içinde çözülsün" de der.

Numan Benek

Demek taşlar yerine oturmaya başladı.Siyasetteki sivri ve hakaret dilini de törpüleyebilirsek ülkemiz açısından hayırlı olacaktır.

Misafir

İşinize gelmedi ve yayınlayamadınız değil mi? Gerçekler acıtır dostum...İşte sizin objektifliğiniz,dürüstlük ölçünüz,gerçeklerden yana olma hasletiniz bu kadar!

Misafir

Saldırrrrr yandaşş basınnn, seçime doğru daha da saldırrrr