BIST 9.643
DOLAR 32,50
EURO 34,62
ALTIN 2.480,68

Meral Akşener isim isim açıkladı Haşim Kılıç, Aylin Nazlıaka...

Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan, son günlerde yeni parti kuracağı ile gündemde olan Meral Akşener'le gerçekleştirdiği telefon görüşmesini kaleme aldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
halil hal

ege bolgesi ve akdenizdeki ATATURKCU chp lilerden cok oy cikardacak aksener ayrica mhp den de alacak birazda akp deb alacak ama en cok zarar gorecek olan mhp ve chp olacaktir chp nin oylari %20 ye dustu mhp %10 akp ise %47

Hakkı ARAR

Bütün AK troller bu habere hücum ettiğine göre Meral Hanımın partisinin AKP'de panik başlatmış olduğunun ispatıdır.

Hakkı ARAR

Kadro iyi kurulmalı ve yenilikçilik vurgulanmalı.

Misafir

Meral Ak şenerin.alacağı oy yüzde 4 bu kenara yazin

Misafir

akp cephesi panikte.

Misafir

meral hanım suriyelileri ülkelerine göndereceğim desin.oyum onun.

Osman

Osman Yılmaz arzu ve isteklerini yanlış şahsa mesajlıyor. Bu kadın bunların daha beterlerini yapmak arzusunda. Besle zehirli yılanı ilk önce seni soksun osman efendi.

nejdet sarı

aşağıda osman arkadaş yabancıya satılanlar geri alınsın demiş,12 adet vatansever hayır/menfi işaretini tıklamış bu vatan sizinle gurur duyuyor hayırcılar.

salhor

Eksiketeğin peşine takılın bakalım hödükler! Abdullatif Şener de yakışır. O, çok kepazedir. El ele tutuşup "ront" söylesinler M.Akşener'le. Aylin de bir güzel dans eder ortalarında.

Hakkı ARAR

Her şey yeni olmalı. Yenilik ön plana çıkarılmalı. Kadim değerlerimize sahip çıkılacağı vurgulanmalı. Haşim KILIÇ gibi AKP'lilerden uzak durulmalı.

Misafir

Kadın partisi kurun.

hasan

yerköylü sahte ülkücü seni..ülkücü yuvası ocak partisi mh dir aslanım.gerisi boş lakırtı.ülkücüyüm deyip fetoş a slm cakmak anca böyle sahte kolpe ülkücülere has:( bari isminle gir köyü ülkücüleri rezil etme

oğuz türkeli

korkunun ecele faydası yok.satılan telekom,tüpraş,petkim,limanlar hepsine devlet el koyacak ve millileştirilecek.Türkmen hariç tüm mülteci kılıklı 1925 te tehcire gidenlerin torunları suriyeliler tekrar suriyeye geri postalanacak.Bozkurtlar engellenemez-meral başkana saygılar

tıba

umarım dostluk barış üzre yaratılmıştır.biri ulu önderle, biri dinle ,biri milliyetle oyalayıp kandırıp yıllarca semiriyorlar.bıktık artık kavgadan gürültüden bir huzur çokmu zor.

A.L.

ALMANYA DA MUHALEFE OY VERİN DİYENLERE: 'Şimdi Türkleri aldı bir düşünce: “Bunlara vermeyelim de kime verelim?” Çünkü “bunların” dışındaki partilerin de Türkiye’ye bakışı farklı değil. 1. Sol: Türkiye’deki duruma en sert tepki gösteren partilerden biri. Antidemokratik uygulamaları sert eleştiriyorlar. CSU ve CDU’yu aratırlar. 2. Hıristiyan Sosyal Birlik: Merkez sağdalar ve Merkel’den farkları yok 3. Hür Demokrat Parti: Sağ liberal bir parti olarak Türkiye’ye bakışları bir tık daha iyi, ama sadece bir tık. AKP YE VERSLER OLMAZ MI 4. Almanya İçin Alternatif: Bildiğin Neo-Nazi parti. Irkçı ve yabancı düşmanı. Türkiye’ye iyi baksalar bile Almanya’daki Türklere çok kötü bakıyorlar. Şimdi Almanya’daki Türkler bunlardan birini seçecek. Galiba ileriye dönük en iyi seçenek, Almanya’da bir Türk partisi kurdurmak.

yerköylü ÜLKÜCÜLER

sn akşener yolun yolumuz davan davamızdır!! ülkücüler seninle.

gaba dokyalı

mer-ak bir abd projesidir

osman yılmaz

sn.akşener bir an önce iktidar olsun.1-yabancıya satılan tüm milli varıklarımız geri alınsın.2-kerkük e pkklı vali atayan,pkk ile ortak eroin silah ticareti yapan süryani barzaninin kafası ezilsin.3-telaferde 5 gündür bombalanan türkmenleri kurtarmak için TSK sınırı geçsin.

FOS

Zoraki Başkan! Her yana göz kıpmış. Yerli-Milli birisi başa geçmeye kalksa, dış güçler fırsat vermez...

MEHMET KARDEŞ

TÜRKİYE'DE İKTİDAR SORUNU YOKTUR. KALİTELİ SEVİYELİ VE MİLLİ MUHALEFET SORUNU VARDIR. AYRICA TÜRKİYE'DE İKTİDAR SORUNU OLMADIĞI VE TÜRKİYE'NİN GÜÇLENMESİNDEN KORKAN TÜRKİYE DÜŞMANLARI BU KADAR SALDIRIRKEN YENİ PARTİ KURMAK VE HÜKÜMETİ ZAYIFLATMAK İSTEYENLER BU DIŞ ZARARLI MİHRAKLARA SU TAŞIMAKTADIR. ÇIKAN ANLAM ŞUDUR; BU YENİ PARTİ MİLLİ DEĞİLDİR. DIŞ GÜÇLERE HİZMET ETMEKTEDİR.

l.a

cuma günleri cuma çıkışı açıklamalarını bu kadın yapamıyor sanki.. diğer liderler yapınca, parti grup toplantı şovlarını geçiyor gibi... bu algıya medyada iyi takiple katılıyor gibi..

ihsan

ulen sorsaydınya avukatı fetöcü kongreyi tasdik eden savcı ve haimler fetö cü dasnışmanı fetö cü kendi fetö cü ne partisi adınıda fetö partisi koy bari

a.l.

Bu haber yerine şöyle haber de yayınlasanız.... 'YÖK kapatılan üniversitelerin ücretlerini belirledi. Yükseköğretim Kurulu: Ağustos ayı TÜFE artış oranı kayıt döneminde henüz belirlenmediğinden, öğrenciler, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı öğrenim ücretlerini bir önceki yıl ödemiş oldukları ücrete TÜİK tarafından yayımlanan temmuz dönemi TÜFE artış oranının uygulanması sonucu hesaplanan tutar üzerinden ödeyecekler' çok ilgi çeker gibi...

Adi adalet

Sen cok yasa Reis. Sayende arabimiz evimiz paramiz oldu. Yurtdisinda tatil yapiyoruz.

Kerim

Ali.bardakoğlu gibileri ile başlayan bir siyasi hareketin halkta karşılığı olmaz.Bu hareket her drumda ölü doğacak bence