BIST 9.699
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.432,89

Meral Akşener anketi sonuçları MHP'yi silip süpürdü!

MHP'den ihraç edilen Meral Akşener'in yeni partisi için anket çalışmaları başladı. Meral Akşener cephesinin yaptırdığı en son anket sonuçlarına göre MHP çakıldı, Akşener ve CHP'nin oyları ise uçtu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 85 Adet Yorum
kh

iyi parti için yüzde 21 hayallll....

ferdi türk

24 haziran günü göreceğiz anketinizi

Misafir

mhp iyi parti ve hdp barajı geçerlerse..chp bu seçimde buyük bir oyla çıkar..ak parti yüzde 30 altında kalır..2018 seçim olmazsa ak partide dahada düşmeye devam edecek ak parti seçimi 2019 taşıması halinde kendi seçmenin büyük kayıp yaşar..o yüzde oldu bitti ile khk olduğu ortam ak parti için bulunmaz bir fırsat bunu bence değerlendirecekti..

Misafir

Iyi partiyle yola devammm

ANALİZ

CHP BİR ATAK VAR YÜZDE 28 VE YÜZDE 30 CİVARI İYİ PARTİ YÜZDE 20 ZOR GİBİ..MHP AK PARTİ YAKIN OLDUĞU SÜRECE KOPAN KESİM İYİ PARTİ GİDEBİLİR.. AK PARTİ EKONOMİK SORUNLARI OLAN VATANDAŞLAR: MEMURLARIN MEMUR-SEN İMZA İLE AK PARTİ DEN UZAK DURACAK TAŞERON SORUNU İŞSİZLİK ZAMLAR EMEKLİ MAAŞLARI VERGİLER DERKEN: AK PARTİ SEÇİMDE OYUNU YÜZDE 30 ALTINA ÇEKEBİLİR..YANİ AK PARTİ İŞİ ÇOK ZOR..BASIN AK PARTİ İÇİN MAĞDUR İÇİN OLAY YARATMASI GEREK..YOKSA..ZOR BİR SEÇİM BEKLİYOR..KAFA ÇIKABİLİR..AK PARTİ VE CHP..ARASINDA KALACAK...

Misafir

İYİ parti gümbür gümbür geliyor kimse durduramaz

Misafir

Ey Turk Titre ve MHP ye don

Vatansever

Meral Akşener oy alamaz madem korkmaniza gerek yok dimi. Bütün bu karalamalar. Meral Akşener le ugrasmalar niye. Gerçekten oy alamayan partileri biliyoruz, gördük hepsini. Kimsenin kaale aldığı varmı. Bu partiyle neden bu kadar ugrasiyorsunuz.

Misafir

Sanal alemde yaşıyorsunuz .meral hanım MHP ve CHP dışında kimseden oy alamaz oranıda toplam% 6-7civarı.en büyük zararı CHP yaşar.Atatürkçü ve Ulusalcılar Meral kayar.şimdiden belli ,yorulmayın

Misafir

Asli varken takliti nezaman basarili olmus hic bir ûlkûcû cikar amaciyla kendini satmaz gôrûrûz secimlerde onlarin birtek amaci var mhp yi bôlûp baraj alti burakmak.meral aksener nezamandan beri ûlkûcû dogru yol partisi dagildikdan sonra kendisine siginacak parti bulamadi bahceli kapi acdi onada ihanet etmeye kalkdi metya sogmenliginden baska ne gecmisi basarisi var .ûlke nin bunca zor gûnlerden gecerken kimlerin taseronlugunu yapiyor.

Ali veli

Yav He hee Hee seçim zamanı hanyayi konyayi görürsünüz benim tahminim MHP yüzde 18.5 ALIRR

San

Siyasetten biraz anlamış olsanız MHP'nin ve AKP nin bittiğini görürsünüz Akşener ülkede huzur olacak

Misafir

Ne kadar sallarsanız sallayın dona düşen son damla kadarsınız.

Misafir

NASIL BİR ANKETMİŞ YİNE DİZAYN ETMEYE Mİ ÇALIŞIYORSUNUZ NE KAFASI BU ŞİMDİ DEVE SİDİĞİ Mİ YOKSA ORGANİK HOŞAF MI

baltacı

şimdi moda üfürükçülük...medyada AKP nin biogazının bittiği,MHP nin sıfırı tükettiği gibi bi üfürükçülük modası çıktı..bu yeni toplum mühendisliği tutar mı derseniz ,bu muhalefetle milyarda bi ihtimal..hadee sıradaki gelsin,AKP den yeni çıkacak parti..

VATAN SEVER

BU ANKETİ YAPAN KİŞİ GÖRDÜĞÜ BİR RÜYAYI PAYLAŞMIŞ BİZDE BİR SÖZ VAR AÇ TAVUK RÜYASINDA DARI GÖRÜRMÜŞ...

a.eren

Verin gazı verin. Traştan sonra görürüz.

ülkücü

meral akşener için mhp'den ayrılan varsa, mhp kayıp yaşamış sayılmaz, fetöcüler temizlenmiş demektir.

Sezgin kaplan

Bu seçim anketine göre Akp den MHP çok azda CHP den akşener partisine oy kaybı var Akp tek başına iktidar olamıyor

Duman

"Aç tavuk kendini buğday ambarında görür..."Emperyalist güçler merali destekleseker ve şımartsalarda sonuç bu atasözüdür...

Misafir

Troller baya paniklemiş,extra mesai yapacaksınız bundan sonra,parmaklar klavyeden hiç kalkmasın oki:)

ersan

anketin tek gerçekçi yanı AKP nin yine açık ara önde olması.

ehza

ver gazi ver gazi secimde PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSS olmadi iktidarida gecireydiniz bu anketle hahaha fetöcülerle pensilvanyadami yoksa almanyadami yaptiniz

MUSTAFA MENFAATLI

Hani Abdüllatif Şener % 35 oy almıştıya!.. Meral akşener'inde % 21 oy alması gayet normal.Rakamların önüne 0. koymayı unutmayın.

vatan

helal olsun yeni partiye geliyor artık gümbür gümbür