BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,45

Menderes Türel'den bomba Altın Portakal iddiası

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın bu haftaki konuğu Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel oldu. Menderes Türel Altın Portakal için bakın ne dedi?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Akıl Çekmecesi

Türkiye ekonomisini ayakta tutan Turizm sektörüdür. Tek ihracatımız Turizm. Yabancı turistlerin konaklama ve yerleşim için tercih ettikleri yer Antalya, Bu ilimizin Belediye Başkanı Halkına hizmet etmek yerine AKP'ye hizmet etmek için Başkan seçilmiş olarak kendini gördüğü için, Antalya Halkı ve yatırımcılarının yapacağı tek şey var. ÇEKECEKSİNİZ

senkop

bu adamın başkanlığı bile meşru değil. ne dümenlerle başkan olduğunu tüm türkiye biliyor. burada da dümn çeviriyor. içlerine işlemiş yalancılık ve kıvırmak. nefret ediyorum hepsinden

bambam

Kurabiye muhabbeti miydi acaba, merak ettim şimdi

IBDA-RIYAKAR

HADI ORDAN YALANCI;COGU YERDE ÜYELERINIZ ADAMIN GEZILERINI SABOTE ETMEYE KALKTILAR.GÜYA VATANDAS PROTESTOSU,SONRA PARTILILER TARAFINDA UZAKLASTIRILINCA;DARP EDILDI DIYE GÜNLERCE KULANDINIZ.BIRAKIN YALANCILIGI;SIZIN SECMENINIZ SAYIN KILICLAROGLUNU MECLIS KORIDORUNDA DARP ETMEDIMI.TOPUNUZ YALANCI;RIYAKARSINIZ.ISLAMIYETI SIYASALLASTIRIP CUMHURIYET DEGERLERININ DIBINE DINAMIT KOYDUNUZ.KENDI CIKARLARINIZ ICINDE ISLAMIYET ADINA HER TÜR YALAN,RIYA,HIRSIZLIK,IFTIRAYI HELAL KILDINIZ:SIZE OY VERENLERE YAZIKLAR OLSUN.BUNDAN SONRA BENDEN ASLA OY YOK.

Burdayiz.

Bizim bazı kendini aydın zannedenler demekki küfürle aydınlık olacağını sanıyorlar, bunların bakış açısı, küfürle, özgür olacaklarını zannediyorlar, muhalefet bile ya rahatca küfür ettirmiyorlar diye açıklama bile yapacak düzeye geldiler, aslında bunlara küfürle konuşacaksın, demekki bunlar küfürü çok seviyor, filimlerine, tiyatrolarına bakın, onların küfürsüz hiç birşeyleri yok, bunlara medeniyet elbet birgün gelecek.

Ali

Açık öğretim mezunlarıyla bu kadar oluyor chp işte... Biz de senelerce dirsek çürütüp modern köle olalım!!!

  • 1