BIST 9.803
DOLAR 32,52
EURO 34,98
ALTIN 2.435,38

Memur maaşlarına Ocak 2019'da 3 zam birden emekliye de var

2019 Ocak ayında memurlara 3 zam birden geliyor. Zam oranları enflasyon oranına göre belirlenecek. Buna göre milyonlarca memurun 4 aylık enflasyona göre aile yardımı da artacak. Emeklilere de zam var.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
657 çalışan

aralık ayı enfilasyonunuda eksilerde çıkarırlar çalışana verecekleri için düşük olacaktır keşke gerçekten düşük olsada sevinsek ama malesef fark vermemek için son iki ay eksilerde çıkar inşaallah toplu görüşmelerde verilen dört zammını düşürmezler şimdiye kadar olduğu gibi çalışana para yok 657 sefil olmuş bakanlıklar genel müdürlükler yetmiyormuş gibi birde üst kurullar var buralarda çalışanlar muazzam maaş alıyorlar vergi dilimine girenlerin kesintisini kurumlar ödüyor artı servisleri var ve 657 verilen zamlar onlarada veriliyor adalatin bumu biler hakkımızı helal etmiyoruz ALLAH,IN c.c.adaletine havale ediyoruz.

Misafir

SGK'ya dilekçe yazanlar çoğalmaya başlamış.Aferin.Güzel gelişme.

Tahsil Farkı

Memur-işçi-Bağkurlu diye bir şey kalmadı.Hepsinin adı emektar oldu.Maaşlar TAHSİL,KIDEM,UNVAN VE MEDENİ DURUM dikkate alınarak aktif yada emekli olduğuna bakılmaksızın belirlenecek.Aynı vasıfları taşıyanlar aynı maaşı alacak.Asgari ücret sadece okuma yazma bilen Amele türü iş yapanlara verilecek ve 2 yıllık kıdemi olan bir Amele bile asgari ücretle çalıştırılamayacak.Kıdem zammı ilave edilecek.İlk okul,orta,Lise,ön Lisans,Lisans,Doktora Mezunlarının ve Doktor,Mühendis,Mimar gibi unvanı olan mezunların maaşları ayrı ayrı belirlenecektir.

Misafir

Benimde çorabım yok.Çorap almak kolay değil.Çorapçı yokuşun başında.

selman

çocuğum yok ama çocuk yardımı almak istiyorum. çocuk yapmak kolay değil.

  • 1