BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.424,56

Melih Gökçek'ten suikast uyarısı! Tehlike altındaki isimler

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlattı. “FETÖ’nün ölüm listesindeydim” diyen Melih Gökçek, örgütün bir siyasi lidere suikast yapabileceği iddiasında bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
veli

boş konuşuyor. yaptığı bir icraat yok her gün reklam peşinde koşuyor. bunların miyadı doldu artık bu tür insanları kimse görmek istemiyor sözlerini duymak isstemiyor

misafir

bu zata bir tane adam çıkıp demiyorki ulen sen darbeyi vs ne biliyorsun veya gelecekten haberi kimden alıyorsun yoksa sen halen içlerindemisin müneccimmisin .

fikret boduroğlu

FETÖ ye çok sldırdığına bakmayın.kendisi de FETÖ cü.hedef olmaktan kurtulmak istiyor.

Huseyn Ciftci

masal anlatıyor, gerçek, dediklerinin tam tersiydi.

Misafir

BUDA USTASINDAN ÖGRENIYOR

Ahmet

Hani deprem olacakti marmarada arastirma gemileri melih bey kendisini gundemde tutmak icin salliyor.

hadi

adam yerine kim koyacak seni ankara buyuk sehir bel basmadılar bile

Misafir

daha kötüsü olamaz diyenler yanılıyor, bir de melihin cumbaşkanı olduğunu düşünün.....

babalan

15 temmuz gecesi gecekonduya saklanan kahraman gökcekimiz sen çok yaşa emi

Misafir

sen yat-kalk, Atatürkcü subaylara dua et..

kim sorumlu şimdi??

Sen farkındaydın da diğerleri Gülhane parkındaydımıydılar da ihbara rağmen uyanmadılar.!!!

Misafir

"beni de öldüreceklerdi" diyor Melih.. Seni bulamazlardi ki öldürsünler.. Duydugum kadariyla o gece gecekondularda ikamet ediyormussun:).. Hayat ne kadar ACI! "eski dostlar" simdi düsman oldu.. N'oldu "Muhterem Hoca Efendi Hazretleri" ne oldu ?!. Bir zamanlar methiyeler düzmekte yarisiyordunuz. korkma: ESKI DOSTLAR DÜSMAN OLMAZ!

Farklı Bakış

çek artık belediye başkanı olamayacak ama yeni mesleği belli oldu. Polisiye roman yazacak. YA BİZ BU PUSULALARI ERGENEKON ZAMANINDAN BİLİYORUZ. YOKSA ALBAY M.GÖKÇEK'in adını unuturum diye kağıda mı yazdı.

mitçi i. m gökçek

İ.m Gökçek : miti belki h. fidandan iyi götürür. hiç olmaza kalleşlerin yapacağı suikastlar olmadan önlenmiş olur. Büyük şehir belediyesini devret . mitin başına geç. fidan sessiz ve sinsi krekterli olduğu için mit aktif olmuyor.

mitçi i. m gökçek

i. m g. bari mitin başına geç: yerli yersiz olup bitecek densizlikleri sürekli deşifre ediyorsun. bari mitin başına geçte bu densizlikler ,teröris saldırılar olmadan önlensin.

Misafir

bir numaralı feocular şimdi feto karşıtı oldu memlekete bak ne hale geldi

tepe

alman gizli istihparat birimleri bu darbe girisiminin kesinlikle planli programli oldugunu burada öldürülen kisilerden sorumlu olarak bastaki kisilerin yargilanmasi gerekirken bu insanlarin birer kahraman gibi gösterilmelerine anlam veremediklerini bizzat basin karsisinda canli yayinda paylastilar

Misafir

ya melih bi sus ta adam sansinlar

Misafir

hani bu sefer habersizce sessiz sedasız yapacaklar diyordun şimdi de böyle diyorsun melih efendi demogaji mitinglerinize iyi bak orada göreceksin milletin ne düşündüğünü. İNSANLAR ARTIK SİZDEN İLLALLAH ETTİ TAHAMMÜL EDİLEMEZ BOYUTLARDA DURUM HABERİN OLSUN SEN DARBECİLERDEN YA DA SUİKASTÇİLERDEN DEĞİL BU MİLLETTEN KORK YALAN NUMARACISI MELİH SEN GÜYA GEÇEN SEÇİMLERDE SON KEZ ADAYDIN BAKALIM SEÇİM GELİYOR TAKİYYECİ MELİHHH

Misafir

akp içinde ortadan kaldırılacak olanlar; çakma suikastlarla ortadan kaldırılıp, yeni çakma destanlar türetilecektir.m.gökçek bunun şifrelerini veriyor.

yasar ergin

Melih Gökçek prim yapmaya çalışıyor. Akp de yıldızı söndü. Yine medyada ön planda olup Cumhurbaşkanına yalakalık ediyor. Her zamanki gibi yaptığı klasik yöntemlerden biri.

Ahmet

Sayın Özışık Lütufen Melih Gökçek'inn hiç bir ama hiçbir sözüne itibar etmeyin. Adam sadece gündeme düşmek için atıyor. Size son bir not Melih Gökçek ve Fatma Şahin'den bahseden haber yaparsanız sitenizi bırakacağım. Böyle biline.

bir basit vatandaş

Melih Gökçek şehitlik mertebesine erişmek için Allah Allah diyerek Akıncı üssüne hücum etmiş ve orada 70 kişiyi tek başına öldürerek darbe girişimini önlemiş, sonra RT Erdoğan'a telefon ederek, darbe girişimini önlediğini, artık Ankara'nın emniyetini sağladığını, Ankara'ya gelebileceğini bildirmiştir. Kendisine GAZİ' lik ve MAREŞAL' lik verilmesini öneriyorum.

en kahraman kim??

Vay be Melih ürperdim şimdi,polisiye yazsana sen,hayalin geniş,ama hep kendine yontma,memleket gidiyordu zira,birzamanlar,hocaefendi denecek dediğin adam yüzünden. yapılan,darbeyi halk ve bir avuç ATATÜRKÇÜ subay kurtardı.melih beg,!!

Misafir

oturduğu yerden tweet atmış inseydin meydana birde çok önemli adammış sın hayret 60 yaşındasın dik ol biraz yalan dünya