BIST 9.523
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.491,69

Melih Gökçek'ten Kadir Topbaş tweeti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Twitter hesabından, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifasıyla ilgili bir mesaj yayınlandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
Erol Baron

FETÖ ile adı geçen Torbaş istifa etmedi, ettirildi.

Misafir

Melih başkan Darısı Ankara'nın başına Umarım aynı Kaderi Paylaşırsınız.

bir basit vatandaş

İ. Melih Gökçek İstanbul'a , Kadir Topbaş Ankara'ya Belediye Başkanı olarak aday gösterilsin. Olmazsa İzmir, Adana, Antalya filan denenebilir. Ülkemiz bu durumlara getirildi maalesef.

şeyh şamil

100 yıllık cumhuriyetin kurucularına değerlerine küfrederek sürekli geçmişi eleştirerek demokrasi vurgusu yaparak yahudi ve hıristiyanlarla dost olma uğruna ve onların desteğiyle iktidara gelmek için zinayı domuz etini serbest bırakarak dinsiz kimlik vererek gündüz vakti kızılayda havai fişek patlatıp gavurlarla dost olmayı kuttlayanlar bugün demokrasinin d ni bırakmadılar bu fakir milletin parasıyla lüks ve şatafat içerisinde yaşayıp ülkenin borcunu 4 e katladılar ne var ne yok sattılar ve ülkenin her yanında Ohal uygulanıyor ve tek adamın ağzından çıkacak herşeye el pençe divan duruluyor memleketin kaynaklarını yandaşlarına peşkeş çekiyorlar hala bu aklı ağzıyla midesi arasına yerleşmiş geçim derdinden başka bir şey göremeyen milletin sesi çıkmıyor.

Misafir

sıra sende inşallah hain Ankarayı mahvetti

Soner Zeybek

Harbiden ana yolların sağı solu hep yeşillikti 25 yıl önce. İstanbulun nadir nefes alınan yerleriydi vehiç değilse otobüsle giderken bakıp ferahlıyorduk.Kadir Topbaş oraları maalesef hep gökdelen yaptı, yeşil meşil kalmadı. Beton kente döndü İstanbul. Üstelik 15-20 milyonluk zenginken fetöcü Aydınlı 13 milyar dolarlık zengin oldu o yeşil katliamında yapılan sitelerle. Bir de mimardın, senden bunu hiç ummazdık...

Mehmet Budak

Oyumuzu yaklaşık 8 bin akrabımazla hep sana verdik Kadir Başkan! Hamdolsun pişman da değiliz ama içimizde kalan birşey var sadece: E-5 gibi ana caddelerin sağ ve sollarını bile gökdelenlerle kapattın, hatta hain FETÖ finansörü dünürün Mustafa Şevki'ye verdin,onları hayli zengin ettin ama giden o güzelim yeşil alanları şimdi kim geri getirecek? Bende 30yıl önce bizzat çektiğim resimleri var, şimdikiyle karşılaştırınca kahroluyorum. Bir dal kesenin başını keserim diyen Fatih'in İstanbul'una bu yapılır mı Kadir Başkanım? Bu bakımdan size hayli kırgınım.

hak

istifa etirildi yoksa damat feto ve baskabimedigimiz olayrlarda koseye sikismis birisi elindeki en buyuk kozu birakirmi ????

A.L.

BU TİVTTEN GÖKÇEK YOL ARKADAŞI OLARAK GİDİCİ GİBİ....

1ol

Ben istifaya "EVET" diyorum, sen de geliyor musun Melih. Kadir abin

1ol

Hiii Melihhh come to istifa. K.Topbaş

tik tak

melih tik tak tik tak...daha sonra parsel parselden kodese

Hakkı SORAN

Melih bey kendisinin başına da gelebileceğini de hesaba katarak pay çıkarmaya çalışmış.

arnaani

darısı melih gökçekin başına,bence akp istanbuluda ankarayıda kaybedecek her iki başkanda sorumluukktan kaçmış oldu ,tepkiyi yerine getirilenler çekecek ,seçime kadar belki akp bu yarayı sarmayı başarabilr,reis iyi bir aday gösterirse giden oylar geri gelebillir

Usta81

Allah en yakın zamanda sana da nasip etsin

kazmacı

Baltacı; İzmir Belediye Başkanı sizinkiler gibi fetöcü değil.Geçenlerde sizinkliler başkana karşı bir provokasyona kalkıştı ama beceremediler.İzmir Akp oyunlarına gelmez.Başka kapıya...

baltacı

darısı İzmirin başına..

Misafir

Sıra sana geldi sen Ankara'da kaybettin Reisin başını eydin

muhalif ÜLKÜCÜLER

FETOŞCULAR BUNLAR KRİPTO FETOŞ UYAN ARTIK EYYYY AKAPELİLER RECEP ERDOĞAN SENDE UYAN.!!!

Misafir

Kendisi hiçbir Angaralı'dan bu cümleleri duyup göremeyeceği için iki damla avuntuya sarılmış. Senin de suyun kaynadı, bozuk yollar, fiskiyeler şelaleler robotlar bilumum ıvır zıvırlar umarım tez zamanda seni unutturacak bir babayiğit çıkar.

MAMAKLI

SIRA SENDE MELİH EFENDİİİİİİİ

Burdayiz.

Melih başkana bir bakanlık yakışır:)

  • 1