BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.501,04

Melih Gökçek'ten bomba deprem iddiası!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten gündemi sarsacak şok bir iddia geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Misafir

Bu ülke niye düzlmediğini anlaşıldı. En akılı buysa Önüne yatanlar ne halde.

monoton hayat

bu kadar bilgili bir insanın yıllardır belediye başkanı olarak kalmasına üzülüyorum. neredeyse 22 yıl. artık belediye işleri açmıyordur.

üğür

valla melıh bey yer üstündekı işlerı bıtırdı şımdıde yer altınadekı işlerle üğraşıyor bence bu nükler patlamalerınde acılen ohal kararnamalerın icıne alınsın ve sorgülasın amma melıh bey baş sorgücu olsın

Misafir

Hiç kendinizi yormayın, bu adama kimse bir şey yapamaz. Örneğin, Beyaz TV kimin, cevabı var mı, çoluk çocuk hepsi Gökçekler, tv onların ise kaynağı sorulmalı, yok başkasının ise, tüm Gökçek ailesi orada ne geziyor?

hayriye hanım

BUDA BİZİM;cinlerle ve ecinnelerle beraber,"cinullaha Ankarayı parselleyip satan "modern fetullah"ımızdır...

ali koc

H a a rp teknolojisi ile yaparlar inanirim allah nasip etmesin

Bence

Bence cok gec kalindi butun hazirliklar yapildi birtek dugmeye dokunmasi kaldi 99 yilini iyi arastirin

MEHMET KARDEŞ İNŞ MÜH

İNŞAAT MÜHENDİSİYİM. BAŞKAN GÖKÇEK'İN SÖYLEDİKLERİNİ 99 MARMARA DEPREMİNDEN SONRA AYNI FİKİR BENDE DE OLUŞTU. BU KONUYU RAHMETLİ HASAN KARAKAYA İLE PAYLAŞTIM. MELİH GÖKÇEK BAŞKANIN SÖYLEDİKLERİ DİKKATE ALINIP ACİLEN TEDBİR ALINMALI. MARMARADA DEPREM OLACAK DİYEN SÖZDE BİLİM ADAMLARI DA SORGUYA ALINMALI.

Engizisyona Hayır

Olmayacak şey değil ama... Üzerinde parsel parsel iddiaları varken başka şeylerin konuşulması için gündem oluşturduğu kanaatindeyim.

hasan

böyle bir adam yıllarca ankara'yı idare ediyor ya..helal olsun diyelim.

Ebuyusuf

seni de dikkate alan var ya bu ülkede..ne demek lazım

Misafir

mumkun , adamlar resmen ulkeyi bombaladi , bu adamin dedigini cok rahatlikla yapabilirler

misafir

Yakında melih gökçek depremi patlayacak.Ankara'yı parsel parsel satmanın hesabı sorulmayacak mı ? Bülent arınç bildiklerini açıklasın.

SUNİ GÜNDEM

Bİ DE AĞZINI HAYRA AÇSAN,İÇERDE ADAMLARIN MI VAR YOKSA,AJAN PROVAKATÖR MÜSÜN?,SENİ YAŞATMAZLAR SÖYLEDİKLERİN DOĞRU OLSA,

Misafir

Belediye baskani ama her konuda gorus bildiriyor,parti baskanlarina bile catabiliyor,ilginc dogrusu gorev ve yetkisi her yere ulasiyor demek ki.

Misafir

Bu bukadar bilgiyi nerden alıyor gerçekten merak ediyorum. Fetönün üç harflilerle çalıştığını bile söylemişti...

Misafir

paranoyak olmus bunlar..ne depremi yaa sacmala.

ahmet emrehan

Bu herif cidden psikolojik destek almalı fetocüler bunun zihni işgal etmiş

Mustafa Menfaatlı

Vatanımız,Milletimiz ve bütün insanlar için kimler güzel şeyler yapıyorsa Allah onlardan razı olsun,Her kimde vatanımz,Milletimiz ve bütün insanlar için kötü şeyler yapıyorsa düşünüyorsa Allah onlara lanet etsin.İnşaallah ,Hainlerin oyunları yine kendilerine dönecektir.

Misafir

YAHU I.MELIH DAHA DÜNE KADAR HOCAEFENDIM DIYE FETONUN BIR YERLERINI YALIYORDUN HOCAM HOCAM DIYE INLIYORDUN ANKARAYI PARSEL PARSEL PESKEH CEKIYORDUN NE OLDU BAK ESKI PEK MUHTEREM HOCAN MEMLEKETI ELE GECIRMEYE KALKTI ACABA SEREFIN ZERRESI OLSA INSAN ICINE CIKARMIYDIN

ayşe teyze

bekliyorum seni nezaman içri alacaklar parsel parsel FETÖ'ye verdigin yerleden için

Hursit dilaver

izmit depreminde gölcükte bulunan ve benzinli ve diesel motor üretimi yaptığını kanala'an öğrendiğim fabrika depremle suya gömüldü,aynen değirmendere gibi.depremden 1 ay kadar önce cemselerin kendiliğinden çalışması,aniden çıkan siyah elbiseli adamlar şaşkınlık yapmıştı.hatta deprem gecesi bir israil teknik ekibi de oradaydı da rahat uyusnlar diye ezan o sabah yasaklanmıştı.hani dansözün önüne kuranı yırtarak atıldığı gece..DEPREM SUNİ Mİ BİLEMEM.motor fabrikası için mi oldu,bilemem.gene yapılır mı olabilir.yalnız aynen izmit depreminde olduğu gibi deprem,tuzla tarafından yeraltına girer ve avcılardan çıkar.ARADA İSTANBULU KORUYAN EYUP SULTAN VE DİGER ZEVAT VAR. KORKMAYIN.allah istanbulu koruyacaktır.oranın mayasının farklı olduğunu talebeliğimdeki ankaradan ve halen yaşadığım antalyadan biliyorum.istanbulu ulema ve evliyalar koruyor.

Hakan DÜVENCİ

fetoşun cinler uğramıyo mu bu aralar?

  • 1