BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,11

Melih Gökçek istifası için Erdoğan'dan son bombalar!

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Polonya dönüşü uçakta yeni bombalar patlattı. Hatırlanacağı gibi Melih Gökçek, Erdoğan'ı Polonya'ya uğurlamaya gitmişti. İşte Erdoğan'ın dönüş yolunda söyledikleri;

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
sötöumsnkfg

Hadi yaaa, Hani seçimle gelen seçimle giderdi, Sizi gidi ihtilalciler sizi. Önce birilerini dayatıyor ve millete seçtiriyorsunuz.. Sonra da yok bunu biz görevden alacağız ama o istifa etsin daha doğru olur.. HADİ ALIN BAKALIM diyebilen bir demokrasi timsaliniz de yok. FETÖ ne derse FETÖ'cüler yapıyor.. Burada da böyle işte.. Hani sizin farkınız? YOOOK BİRBİRİMİZDEN FARKIMIZ AMA BİZ ........

KEYFİ

ADAY GÖSTERİP İNSANLARDAN OY İSTİYORSUNUZ?!

Misafir

"ağır netice" konusunu açar mısınız? O ağır neticeye sebep olan meseleleri bu milletten neden gizliyorsunuz? Bu millet aptal mı? Yanlışı yapan istifa ederse yapılan yanlış onarılmış mı oluyor?

bir basit vatandaş

Nerede kaldı Halkın iradesi? nerede kaldı SEÇİMLE GELEN SEÇİMLE GİDER lafları? Nerede kaldı İLERİ DEMOKRASİ ?

Hasan Aslan

severız sevmeyız AKP lı beledıye baskanları o cok ovunduklerı mılletın ıradesıyle secılmıslerdır.Bu ıstıfa zorlaması nedır arkadas..nerede kaldı demokrası????

YENİ BAYINDIRLIK BAKANI GÖKÇEK HAYIRLI OLSUN

MELİH GÖKÇEK ZATEN BELEDİYE BAŞKANLIĞIYLA ÇOK OYALANDI.ŞİMDİ MİLLETVEKİLLİĞİ VE BAKANLIK DÖNEMİ BAŞLIYOR

sargın sezgin

Gazeteciler Tek Adama doğru gidiyoruz dediğinde öyle şeyler olur mu hiç diyordu bu Melih bak gördün mü ne oldu?Korku şu ki bundan sonra seçimlere bile gerek görülmeyebilir.

misafir

adalet herkese lazım, başkanlık gelsin diye yırtındın başkanım, bak başkanlığın ilk kurbanı da sen oldun, oysa adalet olsa demokrasi olsa seçimle gelir seçimle giderdin

Melih suçun ne???

Ankarada seçim hileleri yapılırken herkez susu pustu !!

nerede DEMOKTASİ??

Hayır,onlar bu makamlara halkın oyu ile geliyorlar.ve siz onları zan altında bırakarak zorla istifa ettiriyorsunuz,bu mu demokrasi,suçlarıvarsa yargılanırlar,yoksa seçimle değişirlr.

vatandaş.

AKP böyledir, adamı kullanır işi bitince de paçavra gibi bir kenara atıverir. Geçmişte harcadığı insanlara bakarsanız görürsünüz. Bugün baş tacı yapılanlar çok sevinmesinler, onların da paçavra olacağı günler çok uzak değildir.

Balaban Beyi

Syn.Erdoğan da bu makamlara parti ile geldi...Herkese söylediklerini KENDİSİ İÇİN DE DÜŞÜNMELİ....

gencoglu

tayyip kadar başınıza taş düşsün ne tayyip miş arkadaş ölümüne düşman olmuşunuz demekki sahipleriniz iyi bastırmış yoksa vatan hainliğine varacak derecede düşmanlığın başka açıklaması olamaz Melih başkan Reis in en zor zamanlarında yanında oldu en yakınındaki bakanlar 15 temmuzda saklanacak delikler ararken melih başkan belediyeyi seferber edip darbecilere büyük engeller çıkardı hakkını yememek lazım fakat oğlunun aşırı ön plana çıkması oğluna ayrıcalıklar tanınması Reis ide milleti de rahatsız etti ayrıca referandum da ankarada büyük hezimet yaşandı bunun sebebi başta teşkilat olmak üzere belediyeninde etkisi vardı onun için 2019 da ankarayı kaybetmemek için Melih Başkanın dinlenmesi daha doğru olacaktır

vatandaş

gökçek istifa etmeyecek direnecektir

vatan

metal yorgunu bunlar sizi metalcılar

Misafir

GÖKÇEK SOĞUK SU İÇİYOR BASKILARA İNAT .HÜKÜMETİN AÇIĞI OLMASA ÇOKTAAAANNN BELEDİYENİN KAPISINA AKEPENİN ADAMLARINI PARDON POLİSLERİ GÖNDERMİŞLERDİ

Erkan

Ohhhh. Bu zamlar bize vız gelir. Durmak yok yola devam.

REALIST

demokrasi dersi verenlere bak ? hangi partide belediye başkan adaylarını, pm yi halk seçiyor ? chp ye başkanı halk oyu ile mi seçtiniz ? kılıçdaroğunu o koltuğa halkın oylarımı oturttu, yoksa 1000-1500 bin delegenin oyu mu ? 900 delegenin oyunu almış oturmuş koltuğa ? delegeleri satın alan şantaj yapan istediği adamı oturturur chp nin başına ! chp ye oy veren milyonların kaçı kemal. k gibi birini partinin başında görmek istiyor ! kimse kılıçdaroğluna oy vermiyor ! oyu chp ye veriyorlar ! kılıçdaroğlu başka bir parti kursun başına geçsin , yüzde 1 oy alamaz ! erdoğan getirdi , erdoğan götürür ! o kadar ! millet lidere erdoğana oy veriyor , chp liler gibi partiye değil !!! chp nin başına gelebilecek en düşük profilli kişi kılıçdaroğlu bile partinin başında iken chp yüzde 24 alıyorsa , millet ona değil partiye oy veriyor demektir.

HE HE

BU ADAMLAR BİR HALT YEDİYSE TEHDİT ETME SAVCILAR ORDA. H.Z. ÖMER(Kenar-ı Dicle’de bir kurt aşırsa koyunu, Gelir de adl-i İlahi sorar Ömer’den onu)MAALSEF BİZİM LİDERLERİMİZ BU İSLAM VE AHLAK ANLAYIŞI İLE HAREKET ETMİYORLAR.UCU KENDİLERİNE DOKUNUR DİYE BÜTÜN YOLSUZLUKLARIN ÜSTÜNE SÜMEN ÇEKİYORLAR.VARSA SUÇU YARGILA KARDEŞİM.

Misafir

...görevleri biz asla terk edilmeyecek ilanihaye kalınacak koltuklar olarak göremeyiz." *Darbeden bihaber oldunuz,"aldandım" dediniz... *Barzani'yi kırmızı halılarda ve bayrağını göndere çekerekkarşılayıp misafir ettiniz,"yanıldım" dediniz... *TEOG meselesinde gene "yanıldık" dediniz... Vatandaş aldanabilir ve yanılabilir...Ama devletin asla aldanma ve yanılma gibi bir hakkı yoktur,olamaz! Bunlar başarısızlığı gösteriyor... Başarılı olamadığınızı değerlendirip de istifa etmeyi düşünüyor musunuz?

Misafir

eger haklarinda suc varsa dava acarsin ve kayyum atarsin hdp li belediyelere yaptigin gibi yapmasan suc ortagisin tayip

Misafir

Recep Bey! Melih Gökçek Fetöcü mü,PKK lı mı,Hırsızlık yolsuzluk mu yapmış? Sebep bunlardan biriyse istifasını niye bekliyorsun,derhal görevden alsana!Ve de alınma sebebini Türk halkına derhal açıkla!

Misafir

Ataturk un Cumnhuriyeti ne gule gule diyordu melih,baskanlik geliyor diye seviniyordu.Al sana baskanlik,ucu sana dokununca anliyorsun sadece.Oysa ki demokrasi herkes icin gerekli.

Misafir

erdoğan,iktidarının zirvesinde iken seçimle gelen seçimle gider demişti.şimdi tahtı sallantıda.elini sopayı aldı,seçimle geleni sopayla indiriyor.adı da akp de değişim.akp de değişim,sopayla başladı.galiba, falaka ile bitecek.bakalım, falakanın altına kimler yatacak?

MAZLUM DOGAN

ADEMATA`DAN DERI INSANLAR ISTEMIS KI KENDI YÖNETICISINI SECE??? VE BUNUN ICINSE CANINI VERMIS KANINA ACIMAMIS!!! TAA 1800 senelerine kadar! Halada tam secim sistemi islemiyor! PARTI AYIRIMSIZ HER A D E M I N torunuyum diyen R E Y INE SAHIP CIKMALIDIR????