BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.430,01

Melih Gökçek gazetecilere çıkıştı! Övüneceğinize gülüyorsunuz

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Hande Fırat'ın sunduğu programa telefonla bağlanıp ANKA Parkla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gökçek canlı yayında gazetecilere ''dünyanın en büyük dinozor parkı bizde diye övüneceğiniz yerde kahkahalarla gülmek bana tuhaf geliyor” dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
YARETMEZ

O GAZETECİLER KENDİ KOCAMAN BİR YERE SIĞMAYAN MÜDÜRLÜRİNE GÜLSÜNLER ANLAYAN ANLADI

görkem

PLASTIKTEN OYUNCAKLAR, MAKETLER FALAN... ÖVÜNDÜGÜ $EYE BAK !!!

BLACK EAGLE

DÜNYANIN EN BÜYÜK DİNOZOR PARKINI YAPTINDA NE OLDU? ANKARALILARIN BAŞI GÖĞE Mİ ERDİ??????????

Misafir

Meyve veren ağaç taşlanırmış Melih bey Ak Parti yokken de biz seni destekledik oy verdik. Sağ kökenli İçanadolu'lu her aile gibi. Adam benim köyüme bile yardım etti. Çankırı Yapraklı tüm köylerine bir desteği mutlaka oldu. Çorum, Yozgat desen keza aynı.

BAŞTACI MİLLET

ŞAİBELİ GÖREVDEN ALINAN HALA NE DİYOR Kİ.. GÜNDEMDEN DÜŞMELİ ARTIK.. REİS VE ATADIKLARI OLMALI DEĞİL Mİ?

Misafir

En büyük olması değil, ülkeye para kazandırması önemli. "En büyük" yapınca bir şey olmuyor.

Misafir

gökçek ,belediyeyi akp kazansın istiyor.muhalefet kazanırsa döneminin yargıya taşınmasından korkuyor.ankarayı muhalefet almalı,gökçek dönemi yargıya taşınmalı.

Misafir

belediyenin kaynaklarını çarçur etmiş,borç yapmış.bu paralar kendisinden alınmalı.gökçek ankaralının ayıbıydı.

Ömer

Bu gidişatla Korkarım iktidar'ın akıbeti de İ.Melih gibi olacak. Çünkü sn. Erdoğan'nın etrafı döneklerle sarılmış ve sürekli:yanlış dahi olsa Padişahım çok yaşa.. diyen kripto ve yalakalar ile dolu. Malesef mevcut medyada farksız

War

Chp nin korkulu rüyası melih Gökçek ankarada devam etmeliydi malesef neden ....?

Misafir

2)BİR YORUM:i.elih gökçek,1984-1991 yılları arasında 7 yıl keçiören belediye başkanlığı;1991-1994 yılları arasında 3 yıl vekil;1994-2017 yılları arasında 23 yıl olam üzere;30 yıl belediye başkanı ve 3 yıl vekil oldu.2107 yılında fetö ye destek olmaktan dolayı istifa ettirildi.30 yıl belediye başkanı ve 3 yıl vekillik olmak üzere,türk halkı bir günün değil,33 yılını sana verdi gökçek.verdi de ne oldu?ankara yı saattın.bizzat kendi parıniz akp nin kurucu üyesi,bülent arınç,senin ankara yı parsel parsel sattığını ifşa etti.şimdi,ankara için şunu yaptım demen suçunu iptal mi edecek?ankara ya ankapark ile avuturken,kendi ve yandaşlarının cebini haram yollarla ve ankara yı satarak doldurdun gökçek.

Misafir

1)BİR HABER:''Gökçek, AK Parti'nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki'yi desteklediğini söyledi. Gökçek konuşmasında Mansur Yavaş'ı da eleştirdi. Öte yandan Gökçek, programda eleştirilen dinozor heykellerini "Bir gününüzü bana verin, ANKA Parkı görün. Dibiniz düşmezse, ben bundan sonra hayatta konuşmayacağım" sözleriyle savundu.''

Misafir

melih beyin ankarada sevapları kadar günahlarıda çok futbol merakı futbola çok zaman ayırması bütçe ayırması en büyük hatalarından birisidir belediyeler futbol takımlarına yatırım yapamaz para aktaramaz sadece amatör branşlara amatör sporculara yatırım yapabilir kaynak aktarabilir ve halka spor yapacak alanlar yapar kanununda belirtilmiştir kamu kaynakları milyon dolarlık futbolculara harcanamaz melih bey şimdi istediği futbol takımına başkanlık etsin para harcasın görelim.

Misafir

melih bey güzel işler yaptı ankarada eyvallah sağolsun ama bir okadar da hatalar yaptı tarikat ve cemaatler konusunda bonkör davrandı birçok araziyi arsayı onlara peşkeş çekti verdi hibe etti bunları asla kabul etmedik etmeyeceğiz etlik forumda sağlı sollu araziler arsaların üzerinde süleymancıların menzilcilerin okulları vakıfları yurtları yapıldı resmen peşkeş çekildi bunlar melih beyin eseridir.

Misafir

ne kadar meraklısınız şu koltuklara 50 yıl otursanız hevesiniz geçmez herşeyi tadında bırakmak gerekmezmi illa görevdenmi almak gerek bu insanları anlamak zor gerçekten

  • 1