BIST 9.723
DOLAR 32,54
EURO 34,82
ALTIN 2.443,17

Mehmet Şimşek'ten bankalarla ilgili flaş açıklama

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten ABD'nin Reza Zarrab itirafları sonrası bazı Türk Bankaları hakkında bilgi istediği iddiasıyla ilgili son dakika açıklaması yaptı. Kaç banka hakkında bilgi istendi?. 23 bin firma için ne yapılacak?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
ihsan

bu haber karışık verilmiş internet haber fitnecilik etme

Misafir

atı alan üsküdarı geçtiyse mi?

Misafir

BELİRSİZLİK VARSA SORUN SEKTÖRÜ YÖNETENLERDEDİR.

Misafir

Neden bunu 3-5 yıl önce yapmadınız?

oktay

ALİ BABACAN IN MECLİS GENEL KURULUNDA SORULAN BİR SORUYA DEDİĞİ GİBİ (YOL BİTTİ AMA 220KM İLE GİDEN BİR ARABANIN İÇİNDEYİZ VE YA DUVARA ÇARPACAĞIZ YADA ŞARAMPOLE YUVARLANACAĞIZ)O ZAMAN NIYE BAŞTAN TEDBİRİNİ ALMADINIZ TÜKETİMİ ARTTIRDINIZ DA ÜRETİMİ ARTTIRMADINIZ. ŞİMDİ SAĞA SOLA ÇAMUR ATIP BAŞKALARINI SUÇLUYORSUNUZ.

Misafir

yandaş iş çevresi,karaparadan elde ettikleri yakalşık 1 trilyon doları dışarıya kaçırdı.kaçırma devam ediyor.dışa servet kaçırma devam ederken,başbakan yatırm için,dış sermaye aramaya çıktı.sizin iş çevreniz,dışa servet kaçırır ise,dış sermaye buraya niçin girsin?aptal mı bunlar?

Vatan

Ticarette altın kullanalım Altın ve sanal altınla alışverişin altyapısı hazırlanabilir hem dünyanın her yerinde geçerli olur hem dolar euro tehdidinden ekonomimiz kurtulmuş olur. Neden elimizde böyle bir seçenek varken başka ülkelerin parasına mahkum olalım ki? Çin ile bunu yapmaya başladık mı gerisi gelir

Misafir

Yazık ki ne yazık...Emperyalist ABD bize hesap soruyor! Hesabını veremeyeceğimiz yanlış işlerimiz olmasın...Kimseye hesap vermek zorunda da olmayalım...

  • 1