BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.425,89

Mehmet Özhaseki devreye girdi Fikirtepe'de ilk temel atıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin müdahalesinden sonra Fikirtepe'de hızlanan kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni adımlar atılıyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
DEVLETIN MALI ÖZELE

Kamuya ait Kurumları Özelleştirme Fonu uzantısı olan Türkiye Varlık Fonu, yönetim kurulu, başkan ve üyeleri ile genel müdürü AKP'li Başbakan tarafından atanıyor !..Ziraat Bankası, TPAO, Türksat, BOTAŞ, BİST, Eti Maden, Çaykur, PTT ve boru hatlarının hazineye ait hisseleri Türkiye Varlık Fonu'na devredildi.

HERSEYINIZ SAHTE

Sayıştay, milyonlar harcanarak yapılan bazı havalimanlarında yaşanan tehlike ve inşaat kusurlarını ortaya çıkardı. 26.5 milyon lira harcanarak 2007'de hizmete giren Gaziantep Havalimanı'nın bir pistinin hatalı olduğu, bu nedenle alana inen askeri ve sivil uçakların risk altında olduğu açıklandı. Alana inen askeri bir uçağın motoruna bozulan pistin beton parçaları kaçtı.

BIZ NE ÜRETIYORUZ??

İnşaatta takipteki krediler 5 milyar 392 milyon 107 bin lirayı buldu. Takipteki krediler toptan ve perakende ticarette yüzde 43.3, imalatta yüzde 39.7, inşaatta yüzde 25 arttı.

misafir

helal olsun eskiadıyla sarıgaziye yani sancaktepeye adamlar güzel ve hızlı kentsel proje ile ne güzel yapmışlar ben emekli oldum avrupa yakasında 30 yılım gecti sultanbeyline geldim farkı gördüm sarıgazie gıpta ettim adamlar terörle adılmayıda silmişler daha terörlük olaylarada alet olmuyorlar sultanbeylide hala ortadoğu ülkesi gibin mantalite farkı bu işte helal olsun sancaktepeye oraya yerleşecem

Fikirtepeli Fikri

Fikirtepe, bir vatandaş odaklı kentsel dönüşüm projesi olmayıp tamamen referandumu ve ekonomiyi kurtarma amaçlıdır kanaatindeyim.

Misafir

inşaat müteahhidi misiniz... devlet adamı mı?.

  • 1