BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.497,16

Mehmet Nuri Ersoy: Erdoğan'la bir kez görüştüm adımı listede gördüm!

Bakanların adı açıklandığında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un adı herkese sürpriz olmuştu. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kendisine bakanlık teklifinin nasıl yapıldığını anlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Başkan El Mağduro

Yani! Durum vahim. Tanımadığın adamı ölçüsüz, kritersiz bakan yap, müsteşar yap, genel müdür yap, il müdürü yap, ilçe müdürü yap, … İşten anlamayanı işin başına getir.

Misafir

Medipol Hastaneleri Emine Erdoğanın değilmiydi ya?

SA

''Bursa'da sokak ortasında kaynanasını döven gelinin görüntüleri sosyal medyada hızla yayılınca, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı devreye girerek yaşlı kadını dayakçı gelinin elinden alıp sahiplendi. 82 yaşındaki kadının sokak ortasındaki evire çevire dövülmesi de izleyenlerin yüreğini sızlattı.'' KÜLTÜR YOZLAŞMASI, AHLAK BOZULMASI MI İLGİLENİLSE...

CER

''Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin uzun vadeli döviz cinsi banka mevduatları için ülke tavanı notunu B1'den B2'ye indirdi. Moody's alınan bu kararın Türkiye'nin Ba3 olan kredi notuna etkisi bulunmadığını vurguladı.'' BU SİTEYİ BÖYLE HABERLER UZUN SÜRELİ İLGİLENDİRSE..

Misafir

Branşlarında bakanlar olduğu görülüyor.

Misafir

Bakanlar aynen böyle olmalı böyle seçilmeli, yok ben partinin bütün kademelerinde bulundum, yok ben il başkanıyım olmaz böyle, en çok liyakata ihtiyaç duyulan yer bakanlıklardır, çünkü devletin kalbi buralarda atar

xtr

Tamam nasıl geldinse geldin. Zaman çalışma zamanı.

Misafir

Liyakat değil akraba-i taallukat budur işte!

AS

“Değişmeniz için değil, değiştirmeniz için getirdik…” Ben de bunu yapmaya çalışıyorum. BU İFADEDE N. KURTULMUŞ'A İYİ MESAJ VAR.. 16 YILDIR İKTİDAR AKP NİN BAKANLIKTA NEYİNİ DEĞİŞTİRECEK?

salih kara

Kabineye bakar mısınız; Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak (Cumhurbaşkanı damadı), Çalışma ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk (Turizm eski Bakanı Atilla Koç'un kızı), Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu (milletvekili Feyzullah Kıyıklık'ın damadı), Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli (eski bakanı Ekrem Pakdemirli'nin oğlu), Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy (ETS Turizm sahibi), ME Bakanı Ziya Selçuk (Maya Okulları sahibi), Sağlık Bakanı Fahrettin Koç (Medipol Hastaneleri sahibi)

  • 1