BIST 9.695
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.426,42

Mehmet Görmez'den duygusal veda!

Diyanet İşleri Başkanlığı görevinden istifa eden Mehmet Görmez veda etti. Bazı korku ve endişelerimi dile getirmek istiyorum diyen Görmez ayrılıkçı din söylemlerini Diyanet'in kürsülerine yaklaştırmayın dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
bir basit vatandaş

Din adamından memur, memurdan din adamı olamaz. Din adamı devletin topladığı vergilerden maaş alamaz.

Misafir

ölmeden vicdan azabi cek isterim..Allah biliryor mahserde yakana yapisacaklar

AL.

BİZ HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ

ENSAR

SAYIN GÖRMEZ BENİM HAKKIM VARSA HELAL OLSUN.AMA YETİMİN HAKKINI YİYİP MERCEDES ALDIYSANIZ ONLARIN HAKKI SİZE HARAM ZIKKIM OLSUN.

hikayeci

çok güzel karşı durdunuz zararlı akımlara. gözlerim yaşardı. 15 temmuzdan bir yıl sonra fetö raporu açıklayabilen bir kurumdan artık hiçbir beklentim olamaz.

z.y

Hadi ordan yeter artık yüzünü gördüğümüz

bedii

herşeyi söyledide gülene 2013 yılında methiyeler düzdüğü mektuptan bahsetmedi birde kutlu doğum haftasını gülen kendi doğum gününü kutlansın diye peygamberimizin diye yalan yapıp bu güne kadar kutlattı cübbeli bunu kaldırın böyle birşey yanlıştır dediği zaman kaldırmamaış devam ettirmiştir arkadaşlar bilginiz olsun...

Misafir

Din kin sen kim her şeyi makam için yaptın doğruları aynı soyadın gibi görmezden geldin allah seni bildiği gibi yapsın dinin doğrularını zırhlı mersedese değiştin

Misafir

fetullah hoca efendi derken ağzınızın suyu akıyordu, o günlerde böyle olacağını görmedinmi, yoksa aynı çıkar peşindemi idiniz.

özeleştiri yapın.

Maalesef çok hata yaptınız.konuşacak zamanda susup,insanları tedirgin ettiniz.benimseyemedik sizi,Mercedes olayı ise tam fiyasko oldu,

Misafir

kacak Kuran kurslarinda ve vakif yurtlarinda cocuklarimiz yandi, bir kisminin Irzina tecavüz edildi siyasi kaygilarin nedeniyle hic sesin cikmadi!. Gercekleri haykirmadin!. ben seni AFFETMIYORUM!...

Misafir

seni asla AFFETMEYECEGIM.. Cünkü sen kutsal dinimizi siyasetin emrine verdin!.

Misafir

Fetö'yü biliyordunuz ama geregini yapmadiniZ!Fetö'cülere diyanette kadrolar verdiniz onlar da milletimizi ZEHIRLEDI!: HEPINIZ BU MILLETTEN ÖZÜR DILEYINIZ...

Misafir

ANAYASA MAHKEMESİ KARARLARINA RAĞMEN YÜZLERCE MÜFTÜLÜK ŞEFİNİ ROTASYONLA MAĞDUR ETTİN. FETÖYE YAZDIĞIN MEKTUP ORTAYA ÇIKMASAYDI HALA GÖREVE DEVAM EDECEKTİN.BİZ ŞİMDİ SANA HAKKIMIZI NEDEN VE NE İÇİN HELAL EDELİM? EVİMİZİ, YUVAMIZI DAĞITTIĞIN İÇİN Mİ?

Misafir

akp iktidarı 15 yıllık icraatlarında memlekette osmanlı camisi bırakmadı.han, hamam bırakmadı.hepsini de emlâk rantına yok etti.onların yerinde şimdi rezidans,avm,işhanları dikildi.

Hasan

GÖRMEZ sen kendi ateşini hazırladın Ağa babanla birlikte haşrol

güle güle.

İnan gözlerim doldu,bizim de endişelerimiz var sn.Görmez!!

ibiş

kendisi dibine kadar siyaset yaptı... nasihata bak çay demle..

Misafir

bende etmiyorum dosyama bakmadan dinlemeden emekli oldum senin yüzünden ahirette zararımı senden fazlasıyla alırım insllaah amin allahım

Misafir

keşke bu adam bırakmasaydı bu adam iyiydi. yeni gelen daha kötü

Misafir

İslama en büyük zararı verenler en başta münafıklardır.Çünkü dereceleri kafirlerden daha

Misafir

diyanete yaklastirmayin dediyi kisi tayip herhalde

Misafir

Görmez, bundan 7 yıl önce Diyanet İşleri Başkanlığı koltuğuna oturduğunda, henüz AKP-Cemaat ittifakı ayaktaydı ve bu süreçte Görmez'e de önemli görevler düşüyordu.

Misafir

" ... tek gayesi cemiyete imanlı, ahlaklı bireyler yetiştirmek olan dini kurum ve kuruluşlar, bu tür yapılarla karıştırılmamalıdır" bu cümleyi özellikle alkışlıyorum. Allah razı olsun Hocam. Evet, tek gaye: Allah' ın rızasına uygun yaşayıp, Rıza dışında hiç bir gaye gütmeden memleketine imanlı, ahlâklı ve değerlerine bağlı bireyler yetiştirmektir!

Farklı Bakış

Hiç olmazsa birisi azaldı. BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.AHİRETTE DİNİ SİYASETİN EMRİNE SOKTUĞUN İÇİN SENDEN ŞİKAYETÇİYİM.