BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,81
ALTIN 2.418,48

Mehmet Altan ve Şahin Alpay için flaş karar

Anayasa Mahkemesi'nin FETÖ tutuklusu Mehmet Altan ve Şahin Alpay için verdiği tahliye kararı sonrası İstanbul 13. ve 26. Ağır Ceza Mahkemeleri'nden tahliyeleri durduran karar geldi. Her iki mahkemede gerekçeli kararın kendilerine ulaşmadığını belirterek tahliyeleri erteledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 66 Adet Yorum
Salih

Düğmeye mi basıldı? AYM yine "patron benim" kıvamında karar veriyor. Zamanlama çok ilginç. A. Gül'ün 12 üye atadığı AYM darbecileri kurtarma yolunda adım sayılabilecek bir karar verdi. Öyle bir devirdeyiz ki darbecileri savunmak, darbeye karşı savaşanları linç etmek gayet normal gibi görülüyor.

Misafir

aym artık şu intibak yasasını çıkarıver artık emeklilerin sabrı kalmadı artık

MİSAFİR

ÜLKE TIMARHANEYE DÖNDÜ, LAN BU AYM ÜYELERİNİN TAMAMI SİZE SECDE EDİYOR ZATEN BUNA RAĞMEN YAPILAN HUKUKSUZLUĞA ZIRBALIĞA DAYANAMAMIŞLAR...YAZIYORUM BURAYA BU AĞIR CEZA TETİKÇİLERİ GÜN GELECEK YARGILANACAK...SİYASİLERE GÜVENİYORLARSA SİYASİNİN MERCEDESİNİ VERDİĞİ Z. ÖZE BAKSINLAR

Misafir

AKPYİ KASTETTİN GALİBA

Misafir

biri araya kaynak yapıp mahkemenin gerekçeli kararını el koyar,veya ertelerse tahiyeler hayal olur.olmayacak şey değil.burası türkiye demişler.

Misafir

yargı artık kimin elinde belli oldu artık

OLMADI BEYLER

Vatanın bütünlüğü,halkımızın bekası ve geleceği herkesten ve herşeyden önemlidir ki bu değerlere ters düşenin değil özgürlük yaşama şansı dahi olmamalı.

Misafir

anayasa mahkemesi intibak yasasını çıkar artık emekliler bekliyor

Oğuz BOYLU

YAzık bu hailerde CAN DÜNDAR GİBİ KAÇACAKLAR. ANAYASA MAHKEMESİ KARARLAR KAMU VİCDANINI YARALIYOR.

misafir

Toplumu ilgilendiren bu tür olaylarda karar mercii kararını verirken çok düşünmeli diyeceğim ama üyelerine bakıldığında büyük kısmı sezer ve gül döneminde atanan üyeler ve gülün gurur duyduğu üyeler. Bu üyeler nasıl bir karar alacak elbette siyasi bir karar alacaktır. Bu karara tepki gecikti mi hayır.Anında cevap buldu ve tutukluluk hallerinin devamına karar verilerek yok sayıldı. Sonuç olarak anayasa mahkemesine sen yoksun denildi.Sen böyle bir karar veremessin denildi.İşi bu noktaya getiren kimdir. Sezer ve Gülün adamlarıdır.Nokta.

gencoglu

çok büyük bir operasyonla karşı karşıyayız kraliçenin gülü ile kırmızı ışık fenomeni islam düşmanı sezerin atadığı üyelerin verdiği oylarla teröristler ellerini kollarını sallayarak geziyorlar

Misafir

Site hacklenmiş aym sitesine girilemiyor. Aym uyeleri boyle bir karar vermemis diye haber olacak galiba. 🙃

Misafir

Gelismis devlet olacazda hukuk herseyin üstünde olacakta en üst mahkemenin kararlari kesindirde vir virda dir dir... Sonrada niye boyleyiz diye hayiflan dur. 3.dünya ülkesi olmaya mahkumuz maalesef

Misafir

Olağanüstü hâl kapsamında 697 No'lu yeni Kararname yayımlandı; Mor Beyin mağduru bin 823 kamu çalışanı göreve iade edildi!

Recep

Zamanında 7-24 Fetö propagandası yapıp Fetö elebaşına övgüler dizenleri, hükümete parmak sallayıp tehditler savunanları hak ihlali var diyerek serbest bırakanlar umarım darbeyi bizzat yapıp yöneten cuntacıları da hak ihlali var deyip serbest bırakmaya, tahliye etmeye kalkmazlar.

Misafir

hugug......................

Misafir

ABD vatandaşlarına Türkiye 'riskli' kategoride gitmemeleri çağrısı yaptı.

Misafir

Herkes kendine yakışanı yapar… Anayasa Mahkemesi kararlarının “gerekçeli olması” gereği açıktır. Bugüne kadar Anayasa Mahkemesi gerekçe yazımını onlarca defa geciktirmiş olsa da, uygulamada sorun yaşanmıyordu. 13. Ağır Ceza Mahkemesi hakimleri işgüzarlık yapmış. Tabii biri arayıp “kapıyı kırıp girin; biz yasayı arkadan göndeririz” demediyse…

MISAFIR

ADALET YOK...SARAYDAN TELEFON GELİYOR YARGI KARARI DEĞİŞİYOR.

Misafir

Vatan haini FETO kalemseörlerini serbest bırakmak FEO haini ile mücadeleye zaar verir. FETONUN KÖKÜ KAZINMALIDIR

Misafir

ihlal kararları, 6’ya karşı 11 oyla alındı, bu 11 kişi'nin 8 zi A.Gül 3 çü A.N. Sezer tarafından atanmış, bu karardan sonra bu 11 üye tutuklanmalı.

Misafir

Mehmet Altan ile ilgili başvuruyu gerçekleştiren avukat Orhan Kemal Cengiz, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne yapılan başvurunun da karar aşamasına geldiğini söyledi.

Misafir

............AYM gazeteci Mehmet Altan'a 20 bin TL tazminat ödenmesini hükmetti.

Misafir

AYM internet sayfasından duyurmuşmuş,sayfanız hacklandıysa ne olacak? :-) Suclular ama hak ihlalinden dolayı cezasız kalacaklar öylemi.

isyannn

uyaptan göremiyor mu ?