BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,41

Mehmet Ali Ilıcak'tan Nazlı Ilıcak bombaları

Mehmet Ali Ilıcak internethaber.com sitesine yaptığı özel açıklamaları ile gündem yaratacak. Annesi Nazlı Ilıcak'ın 'körü körüne cemaati' savunduğunu söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 57 Adet Yorum
deli emreye

akılı emre sen kimsin ya

Cemaat Ya Haklı İse

17-25 Aralık tamam alışılmışın dışında. Ama artık zamanı gelmedi mi. Bu ülkede ilk defa darbeciler hesap soruldu kahramanlar dedik. Sokakları yakıp yıktılar. KCK operasyonları oldu. Aferin dedik. Mafyalar temizlendi. Yine ilk defa bir şey oldu. Türkiye gibi bir ülkede yargı Başbakanın oğlu ve bakan çocuklarını suç şüphesi ile dinledi. Ama işte o zaman kahraman demedik. Birgün ekonomik krizle uyanırsak keşke kahramanlar deseydik diyeceğiz belkide. Ama o zaman iş işten geçmiş olacak. Bakalım zamanın adaleti neyi gösterecek. Bugün güçler çok dengesiz. Cemaatin atama gücü kanun yapma gücü devletin mali gücü ruhsat vermeme gücü yok. Yani şimdiki netice güç ile şekillenmiş olabilir. Gerçekler zamanla anlaşılacaktır.

Ekonomik kriz lazım bize

Seçtiklerimiz yolsuzluk yapmış deyince zorumuza gidiyor. Halbuki bir sabah ekonomik krizle uyansak şöyle çaldılar böyle çaldılar deriz. Ama birileri ekonomik kriz olmadan önce bunları söylerse hadi ordan deriz. Bu yolsuzluk iddiaları gerçekse ve cezalanrılamamışsa bilinki yolsuzluklar alıp başını gider. Ekonomik kriz olarakta bize döner. Ekonomik değerlerde sürekli kötüye gidiyor. Bakalım ne olacak.

Kime servis etmişler.

Yahu ABD Almanya ingiltere dünyayı dinliyor. Cemaatler filan ihtiyaçları yok. Bu arada Türkiyede yakalanmış bir tane ABD ajanı söyleyin. Bunların hepsi hikaye. AKPnin neler yaptığını AKPye oy verenler hatta millet vekillerinde daha iyi ABD İngiltere hatta israil biliyor. Sahi israile bir ambargo koyamayanlar sokaktan israil malı almayın deyinde çok şey görünüyorlar. Kendinize gelin masum insanlarda dinlenmiş olabilir. Bu normal. Çünkü polis hakim değil. Suçlu masum kararı vermez dinler. Neymiş saygın insanlar dinlenmişte. Kanun önünde herkes eşittir. Suç işleyen dünyada profta vardır bakanda vardır vardır da vardır. Sonuç dinlenilen kişileri tehdit etmişler mi. Bu kayıtları silmeyip saklamışlar mı. Ortaya çıkan ses kayıtları kişisel miydi. Polis durdurup ehliyet kimlik soruyor. Suçlu olduğun için mi. Sonra yoksa kusur serbest bırakıyor. Suçsuz kime ne yapmışlar.

Kemal

Kemal ve Nazli Ilicak'in oglu Mehmet Ali yahu! Deli oldugunu anladim ama ya sen kimsin yahu? Yahu yahu!

Deli Emre

Hadi annen bile yazsa ben de okumam da, sen kimsin yahu..

can

Bazı annelerde bazı babalarda hangi safta görünürse görünsün onlar için esas olan tapınakçılara biat sürekli hem işin hem itibarın maksimum yararını görmektir

rtrtrt

bu adamın gazetesi milleti dolandırmamışmıydı benmi yanlış hatırlıyorum

Mustafa Kuyu

Yüzbin kez hatim indirsen de ben sana hakkımı helal etmiyorum.Görüyorsun bak yıllar ne çabuk geçiyor.Şimdi gelmişsin 45 yaşına,yarın öldüğünde o ahını aldığın insanların hesabını nasıl vereceksin.İşte hayat bu kadar kısa...Helallik alabilecek misin o insanlardan.Anneni düşüneceğine sen bunları düşün..

Mustafa Kuyu

Senin insan içine bile çıkmaman lazım.Çünkü kazığını yiyen o saflardan birisi de bendim.Şimdi kalkmış dürüstlük dersi veriyorsun.Bunların unutulacağını mı sandın.?Haram zıkkım olsun o paralar sana...

Mustafa Kuyu

Milyon kere hatim indirsen de Akşam gazetesinde tv vereceğim diye yüzbinlerce saf insanın paralarını yedin.Şimdi kalkmış dürüstlükten bahsediyorsun,utanmaz adam...

Erdal DAVUTOĞLU

Mehmet Ali Ilıcak 27 kere hatim indirdim, her gece Kuran okurum ben. Kuran'da annenin ne yüce bir varlık olduğunu dindar dinine bağlı olduğunu anlatılıyorda,yediğin kul hakklarının günah olduğunu bilmiyormusun,sen annen ile uğraşacağına,kul hakkını yediğin insanlardan nasıl helallik alacağını otur düşün derim.bırakın hatim idirmeyi namaz kılmayı,ibadet yapıyorsanız allaha yapın,çıkıpta insanlara yaptığınız ibadetlerin hiç bir anlamı yok.

AHMET

KİTAP OKUMAM ONU BUNU BİLMEM İŞİM VAR BENİM DİYE KONUŞ. GİT İNSANLAR VE OLAYLAR HAKKINDA YORUM YAP. ANNESİNİN KİTABINDA NE YAZDIĞINI BİLMEZ AMA GİDER YORUM YAPAR. BİR KERE KİTAP OKUMAYAN BİRİ NASIL GAZETE PATRONLUĞU YAPABİLMİŞ ANLAMIŞ DEĞİLİM.

memet

danışıklı döğüş show yapıyor

tayyar kalkan

dinlemeler şantaj maksatlı ve dış güçlere servis amaçlı. kendilerini dinleyen olsaydı ne hainlikler ne haraçlar, sahtekarlıklar çıkardı. ülkeyi şantajla haraca bağlamışlar.

yobaz

saraydan seçmeler

büyümemiş mi

ya ne garip bir çocuk bu sana ne annenden,sen namazını kıl duanı et kitap okuma hatim indir.akp ye geç rte ye duacı ol öyle uğraş dur.annen hiç değilse fikie insanı kendi görüşleri ve tavrı var,seninle ayrı merak etme chp ye oy vermez o şimdi hdp li yolsuzluk ve hırsızlığada pirim vermez.Sen onla aşık atma hatim indir bol bol.

sems

haklının yanında olmak lazım guclunun degıl... annesı eskıden berı dık durup zalımlere karsı geldı ama ne yazık kı kendısı olamadı. alımden zalım de dogabılır

Asıl sana yuh.

Demiş ki, Türkiye gibi bir memlekette sen Başbakan'ın oğlunu takip edeceksin, bakanları takip edeceksin ve bunu kimse bilmeyecek! Yuh.. Asıl sana yuh. ne yani dinlemelere takılacak birileri büyük rüşvet yolsuzluklar ortaya çıkacak. Bu da dinleyene haber verilecek öyle mi. normalimiz buymuş. Asıl sana yuh.

Yargı bağımsız davranmış.

Yargı Başbakan ve bakan çocuklarını dinlemiş. Kimseninde haberi olmamışsa bu süper bir şey. Düşünsenize Türkiyede seçilen Başbakan ve bakan çocukları bile yargıdan korkacaklar. Takip edilmekten korkacaklardı. Öyle bir ülkede yolsuzluk rüşvet yapma ihtimalleri çok azalmaz mı. Birde şimdiki son haline bakalım. Başbakan ve bakan çocukları Sarraf gibiler dinlenirken dinlemelere takılacaklar. Bu durum hemen siyasete haber verilecek. Bu dinlemeleri yapanlar sürgün edilecek. Böylece yolsuzluk yapmama ihtimalleri vicdanlarına kalacak. Günah ve suç işleme özgürlükleri olacak. Sahi ben kendi nefsime güvenmiyorken Bakanların nefsine neden güveneyim.

Başbakanın oğlu dinlenemez mi.

Başbakanın oğlu dinlenemez mi? Onların özelliği ne. Sonuçta ortaya çıkanlar özel hayat mı. Yazıklar olsun.

Erdoğan ile uyuşuyorlar

Annemi gazetem olsa orada yazdırmazdım. Yazılarını keserdim. Erdoğanı sevmesine şaşırmamak gerek.

yobaz

turgeve gün doğdu

ali

haşhaşiler Allah bilir ne yapmışlar kadına bunlardan her şey beklenir himmet adına yaparlar bir k aset

zmc

nazlının kasetlerinin reklamı yapılınca nazlı tıpış tıpışa döndü. istikamet pensilvanya. anca gidersiniz. cimaat hadi gerçek ana vatanınıza hocanız bekler.