BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Meclis'te yeni oturma düzeninin detayları belli oldu!

TBMM Başkanlık Divanı toplantısında Genel Kurul'daki yeni oturma düzeni hakkında bilgi verildi. Buna göre Bakanlar Kurulu sıraları kalkacak ve kürsü geriye alınacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Misafir

HDP kilit Parti Oldu! 24 Haziran'daki seçimlerde yüzde 7'lik oy kaybı yaşayan AK Parti, TBMM Genel Kurulu'nda olduğu gibi komisyonlarda da çoğunluğunu kaybetti!.........

Misafir

Bağımsız yargı, insan haklarının ve özgürlüklerinin başlıca ndeni Meclis'te oturma düzeni!....He Yaaaaaa!... yeni oturma düzeni ile DEmokratik Hukuk Devleti Geliyor!

Misafir

Bakanlar Partiler üstü olduğuna gör ona gör bir düzenleme yapılabilir.Patiler üstü der iken Sn.İster ise CHP'den de MHP'den de istediği kişi'ye bakanlık teklif edebilir.Bu bağlamda ben Sn.Bakanların Parti Grup Toplantılarına katılmalarını uygun bulmuyorum.Aksi yapmak istediğimiz ile uygulamamız farklı olur.Güzel bir düşünce idi bu dışarıdan atama profesyonellik siyaseten uzak kişilerin tamamen yapacağı işe konsantre olması amacı ile düşünülmüş bir bir ugulama umarım ve inşallah partiselleştirmeyiz.

  • 1