BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,94
ALTIN 2.426,76

Meclis'te gerginlik! HDP'li vekiller kürsüyü kapadı

HDP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık'ın AK Parti'ye yönelik sözleri Meclis'te sinirleri gerdi. TBMM Başkanvekili Mustafa Şentop, bileşime ara verirken tartışmalar ara boyunca devam etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 46 Adet Yorum
egeli efe

nasil olsa,eski milli futbolcumuz alpay var,o onlara yeter

nadim hatipoğlu

sapkın satılmış beyinler terör destekcisi özgürlük adı altında terörü destekleyen bu insanlar sizin gibi beyinsiz insanlar ırakta suriyede ve daha bir çok ülkede vardı şu an terörle ve abd nin ve emperyalist din düşmanı ve sömürücülerin ayakları altında inim inim inliyorlar aptallar bu ülke batarsa ne senin ne bizlerin hiç bir kimsenin ne özgürlüğü nede vatanı bayrağı dini hiç bir şeyi kalmaz bu kadarmı hainsiniz bu kadarmı geri zekalısınız. özgürlükse daha ne istiyorsunuz bu ülkede milletvekili seçilmiş meclise girmişsin daha ne istiyorsun.

Ender

Aklı Özgür hdp mi; hdp İsrail, abd, Almanya vs Allah onlara bu ülkenin yönetiminde söz sahibi olmayı nasip etmesin

Misafir

senin gibi teröristlere haddini bildirmesi çok mu zoruna gittti terörist

MIZRAK

ŞU HALE BAK MECLİSTE TERÖRİST BESLİYORUZ YOLLUK VE ÖDENEĞİ KESİLECEKMİŞ HÜKÜMETE BAK ÇOĞUNLUK ELİNDE KALDIR DOKUNULMAZLIĞINI TAK KUYRUĞUNA TENEKEYİ AT İÇERİ ŞEREFSİZİ YAV SEV YA TERKET

akuslu

bunlar kılıçdaroğlu nun projesi ürünü çünkü kendisinin şuur altı hdpkk lı.chp liler ne zaman kör eden erdoğan düşmanlığından kurtulup gerçeği görecekler.

Misafir

asıl kuduran sizlersiniz teröristlerin gebertilmesi zorunuza gidiyor işte kocalarınız pkk lılar ile birlikte vatana ihanet edersiniz ancak başka bişey yapmazsınız çünkü kocaalarınız bunu emreetmiştir.

Misafir

terörle mücadele edilmesi çok mu zoruna gitti terörrist? laf ebeliği yapma terörist olduğun için sonucuna katlanacaksın

akuslu

yetmez bunun meclisten atılması gerek.hani eskaze hapis yatan biri artık çıkınca kabadayıcılık oynarya bu da kendini o psikolojiye kaptırmış belli.adam olsaydı hdpkk a katılmazdı zaten.

ömer

chp=pkk=ip=sp fetönün dolayısıyla abd nin kuklaları. bulundukları her yerde anarşi terör estiriyorlar.

nedim

şık denen pislik mecliside kirletecek

Misafir

hadi ordan! Ahmet Şık ne oluyor.... Sizlerin ne olduğu belli feto artıkları

Misafir

He he sen de çatla hırsından gencoğlu...kudur kudur...hahahaha

Misafir

alpay özalan ilk soytarılığı daha çok izleyecez yalakayı

şef 54

kendi vatandaşını vuran canilere eşkıyalara maaş veren tek ülkeyiz heralde

Misafir

buyurun bismillah tbmm kavga erken başladı bizi böyle temsil edecek vekiller daha ne manzaralar göreceğiz

fikret boduroğlu

hukukun olmadığı yerde ,meşruiyet tartışmalıdır.bu genel bir ifadedir.partide,propagandada,seçimde,mecliste,komisyonda olması farketmez.

misafir

alın size demokrasi kendi düşmanını yetiştiren besleyen idare şekli ,osmanlı kanunlarına geçmeden bu kepazelikleri izlemeye devam edeceğiz

koza

Her zaman söylediğim gibi, ülkemizdeki en tehlikeli örgüt chp dir. Bu teröristlerin (terör yöntemleri günümüzde çok çeşitlendi) meclise girmesine de bunlar sebep oldu.

misafir

eğitim yok din yok iman yok ahlak yok vatan sevgisi insan sevgisi yok devlet düşmanı ama mecliste vekil komediye bak aciz türkiyem

Misafir

akp iktidarı bir de ohal kalktı naraları atıyor.ohal ı bakanlarına ve valilerine devrettiler.fetö ve terörle mücadele kılıfı ile ohal ı sürdürüyorlar.yargı,yargıç,savcı,polis,jandarma,asker kendileri olunca ,erdoğan gibi tek adam olunca haz etmedikelrini bu kılflara koyup harcamaya devam ediyorlar.erdoğan,ohal ve khk bağımlısıdır.ohal ve khk ler bu memlekette asla sona ermez.

Misafir

ahmet efendi simarigin teki. onu iteleyenler sayesinde milletvekili oldu ve kendini adam saniyor.

misafir

bu partiyi kapatın bunları meclisten çıkarın kardeşim bunlar cehaletin dibine batmış emperyal uşakları ,gittikleri her yerde kan gözyaşı zulüm var .birde terörü dağlarda arıyorsunuz. bunlar türkiyeye asla huzur vermezler devleti hükümeti çalıştırmazlar chpkk yı emperyal güçler takoz olmaları için görevlendirmiş

Boluculer

CHP bosuna mi soktu bu HDP lileri meclise? Vatana millete hayirli bir proje uretmelerini bekleyen tek bir Allah'in kulu var midir? 5 yil boyunca tek yapacaklari; boluculuk, hakaret, ve Turkiyeyi yabancilara sikayet etmek olur. Ustune bir de maas alirlar.

gencoglu

GEÇEN DÖNEM 59 PKK LI 315 AKPARTİLİYE KÖK SÖKTÜRÜYORDU BAKALIM BU DÖNEM NASIL OLACAK AKPARTİLİLER YİNE PISIRIK OLACAKLAR MI YOKSA PKK YA KÖK SÖKTÜRECEKLER Mİ GÖRECEĞİZ