BIST 9.782
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.433,04

Meclis'te bu kez tutanak krizi çıktı!

AK Parti ve MHP'nin mutabakatıyla Meclis'e getirilen yeni anayasa teklifinin genel kuruldaki görüşmeleri sürüyor. Teklifin 3. maddesi görüşülürken, bu kez de başkanlık divanında tutanak krizi yaşandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Oldu canım

İddia mı?Ne iddiası? Apaçık kamerlara çekildi.Üç vekil bir kabinde görüntülendi,renkli zarflarla işaretleşildi,(tabi yandaş medya bunu göstermedi)'en son sağlık bakanı hile yapıtığını kabul ve itiraf etti, ne iddiası?

Akıl fikir

Adalet bakanının da olduğu bir mecliste tüm Akpli vekillerce hile ile oy kullanılıyor seçim yapılıyor.Sağlık bakanı alenen 'evet hile yapıyorum sana mı soracam' diyor.adaletten,özgürlüklerden bahsedenler çevirdikleri hileli işler grünmesin diye TV yayınını kapatıyor ama aşağıda birileri hala 'cehape bıdı bıdı' diye sayıklıyor.Beyninizi mi düşürdünüz arkadaşlar?

Türk de biziz Kürt de biziz kime ne!?

Abdestlerinden emin olmadıkları için namazlarından şüphe duyarak açıktan oy kullananların Feto'cu oldukları kanaatindeyim.

AZER

TÜRKİYEDE CHP KAPATILMADAN KARIŞIKLIKLAR BİTMEEEZ

fikret boduroğlu

anayasa değişikliği ile ,ülkenin ve toplumun altına dinamit döşeniyor.yeni darbelere hazır olalım.

Akıl fikir

Hala aşağıda 'Cehape' diye saçmalayanlar var.Usulsuz oylama yapılıyor.AkPartili vekiller hile yapıyoooor.Sağlık bakanı 'hile yapıyorum lan bi ititrazın mı var' diye açık açık bağırdı.Bahçeli kendi grubuna aba altından sopa gösteriyor birileri hala CeeHaaappee zihniyeti diye zırvalıyor.Siz ne içiyorsunuz abicim?

Ne adalet ne kalkınma breh breh

Hile yaptıkları gün gibi açık ama hiiiç oralı değiller.Hile hurda ile oylama yapılıyor bir kabine 3 Akpli vekil giriyor hatta yaptıkları usulsüzlük görüntülenmesin diye kabinin önüne diziliyorlar sonra itiraz edilince de kavga çıkarıyorlar.Her seçimde nasıl tek başlarına kazandıkları belli oldu.

haldun

hile sahtekarlık chp nin işidir...

salhor

HDP'den nefret ediyorum; çünkü apaçık dalâlette. Ama vallâhi CHP'ye olan nefretim ondan daha ileri. Çünkü HDP ipini koparmış. CHP ise Kervankıran yıldızının ta kendisi! Var mı? Var sanki. Ama yok. Yok! Var sanılışı, kervanların helâklik sebebi. Allah cezânı versin CHP!

oflu

yahu birgünde düzgün iş yapın yani hile ile bu işler yürümez allahtan korkun

TRABZONLU !!!!!!

Yahu bu cehepe hep böyle zihniyet saglikli degil,ki madem öyle ciksin Baykal veya Kiliclaroglu Ahmet Necdet Sezer aday olsun ba$kanlik icin halk secmeyecekmi sececek ne yayagara cikariyorsunuz.Siz hep böylemi kalacaksiniz.

millet

kadına şiddet uygulayanlara yazıklar olsun

Misafir

yurtsevermiş... ben senden çok daha fazla seviyorum vatanımı... ben vatanseverim... demokraside seçim kabinine bir kişi girer ve oylama gizli denildiyse gizli yapılır... senin demokrasin başka...

Misafir

tarafsız ve bağımsız mahkeme...

yurtsever

hey chp her yerini yırtsın dıursun oy sayısı olarak gucun yetmeyince işi hep zoramı süreceksin, demokrasinin katilisin

misafir savar

bak misafir cok konuşuyorsun.......

Misafir

Meclisin içi içindeki hayırlarından çok zararları ile dolu olan vekillerin rezillikleri ve kepazelikleri ile doldu taştı bunlar ancak kavga edip cır cır konuşmaktan başka hiç bir şeye yaramıyorlar ancak çeneyle işi götürenler toplasan hepsini bir adam etmez, vekil diyorum milletin vekili demek gerekmez bunlara, bu oylama kapalı yapılması lazım lakin birileri göstere göstere birilerinin gözüne soka soka oylarını gösteriyorlar kendilerini kime karşı ispat etme peşinde bu milletemi yoksa baştaki kişileremi, neymiş ben fetöcü değilim bunun ispatıymış ve bunu göstermek bunun ölçüsümü olmuş bu bunun göstergesi olamaz ancak bu bunun artistliği olur, kendi içlerinde birbirlerine ispata geçmişler gerçek bir milletvekili ancak millete çalışır bunlar ne böyle bu milletin seçtiği tiplere bak utanç tablosu rezillik bu millet bunların hepsini sandıkta yerin dibine gömmesi lazım dayatılan bu kişilerin hiç birini seçmek zorunda değil.

vatandaş

mecliste hile yapılmış yuh olsun

Misafir

Türkiye’den gitmek isteyenlerin sayısında artış olduğu biliniyor. ...Eğitimli Yabancı dil bilenler korkuyor........ mutsuz, huzursuz, sokakta kimse gülmüyor. Herkes DOLAR alıyor!...Kanada’ya göç etmek isteyenler kuyruğa girmiş durumda.

Misafir

FLASH!_________ TRUMP CNN'i soru sordurmadı BBC'ye cevap vermedi!........... ITN'i konuşturmadı

DELİMİNE

ALLAHIM BU NASIL İŞ, Hükümet adına pkk ile barışa kalkışan fetö..

Türk de biziz Kürt de biziz kime ne!?

TBMM başkan vekili Anayasa ihlali yapanlara müdahale etmesi gerekirken tutanağa işleyeni engellemiştir.

Misafir

FLASH_________________________ Trump ilk Basın toplasına Basına Saldırıyla başladı...........

  • 1