BIST 9.590
DOLAR 32,49
EURO 34,58
ALTIN 2.475,25

Meclis'te 30 milletvekili açıkta kaldı

Meclis'te odası olmayan milletvekilleri için geçici çözüm arayışı devam ediyor

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
memocan

Mecliste vekil odası yok Ağada kendine saray yapıyor AKP liler boşta kalsın

timurlenk

Yazıktır günahtır.Bu kadar fakir fukaranın, aç kalmış göçmenin olduğu ülkede,demokrasi tiyatrosu oynayacaz diye hiç bir işe yaramayan 550 tane devlet vekiline trilyonları harcamak.Bunların her birinin aylık maliyeti tüm giderler hesaplandığında 100 000 liradan fazladır.Ankaranın büyük salonunda oturan,milletle hiç bir alakası olmayan 550 tane timur fili.Bu gariban millet bu kadar işe yaramaz file bakamaz.Bunların sayısının 300e indirilmesi lazımdır.Medyadaki yüzlerce elemanı saymıyorum şimdilik.

Derhal Tahliye

Meclis odası beklenemez.................. Danıştayın kararına hemen uyulmalı,Atatürk orayı ANKARA halkı için düşünmüş,halk orada vakit geçirecekti adı üstünde çiftlik.Saray vede cami c.başkanlığı külliyesi vs,yersiz ve saçma oldu,yapay para yiyen luzumsuz bir yer,eninde sonunda yıkılacak ve halkın olacak.

türkücü

Ozan hep aynı türküyü çığırıyon

Ozan

550 tane vekil yer sikintisindan dolayi oraya buraya dagitiliyor bazisi haberde de belirtildigi gibi acikta kaliyor. Ama bir tek kisi gidip 2000 (1150 Diye mirildanmayin kesinlikle 2000 den fazla odasi var) odali bir sarayda keyif catiyor. Sonrada halkin adami, halkin sarayi, halkin kulliyesi, halkin camisi var orda deyip gozumuzu boyamaya calisiyor. Oraya sarayda deseniz, kulliyede deseniz, camide deseniz ne derseniz deyin. Orasi bir tek kisinin keyif catmasi icin yapilmis bir israf abidesidir bizim gozumuzde. Biz bunu bilir bunu soyleriz...

  • 1