BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.494,03

Meclis 8 değil 12 partiyle temsil edilecek

Yüksek Seçim Kurulu’nun geçici seçim sonuçlarını açıklamasının ardından, Cumhur İttifakı’nı oluşturan 3 parti, Millet İttifakı’nı oluşturan 4 parti ve HDP’nin yanı sıra HDP listelerinden seçime giren HTKP, EBP, ÖSP ve SYKP de Meclis tablosuna isimlerini yazdırdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
egeli

hadi ayirlisi chp butun teroristleri meclise sokmayi basardi

Misafir

Heepsi komunist birde 12.07 deki misafir onlara dinsiz diyenlerle tas atiyot. Konunizm de din yasak dinukum minukum yazip durma. Musluman oldugubu soylesen bile şuur olmayinca ne ise yarar?

Üğür

Ya arkadaş bu yorümlere bakıyorüm dahşete düşüyorüm sankı kımdınsız kım dınci kim imansız kim imanlı bu yorümculer allahın takdırınde olan bir hükmü karar verme işi bu yorümcüler verılmiş gibi devranıyorler bay yorümculer sıze şeyh mühütını arabın bır xavab vereyım dinuküm imanuküm dınarukum kıbletuküm nısa ukum

leo45

CHP'ye teşekkürler memlekette ne kadar vatan hayini varsa meclise soktu bunun hesabını yerel secimlerde verecektir......

Edirne

Ülkesini bölen muhalefet istemiyorum. Ya adam olurlar yada Türk adaletine hesap verirler .Meclis millete ihanet yeri değildir. Bay kemal ve hdpkk li çakallar.

FD

tek partinin dediği olaCAĞI İÇİN PARTİS SAYISI ÖNEMLİ DEĞİL GİBİ... GÜÇLÜ İKİ MUHALEFET OLSA YETER GİBİ..

Şahin

Yakında chp nin meclise soktuğu Türk düşmanı partiler meclisi sabote eder.

Misafir

Kılıçdaroğlu dersim isyanı intikamı derdinde.kılıçdaroğlu vatanımızın bölünmesi için çok çalışıyor. Hainler meclise sokaklarda övünüyor.

Ak gardaş

Hdplilere göre Türkiye cezaevinde esirleri varmış. Suç bu.Esir savaşan devletlerle olur.savcılık sormalı hdp hangi devletten.?

Mhpli Ali

Bu hdpyi meclise sokanlar girenlerde terörist ve terör destekçisidir . haklarında yasal ceza takibi olmalıdır. Büyük Siyonist devlet kurmak için kukla Kürdistan istiyor bu hainler .

Ali Öztan

burası milletin meclisi her siyasi görüşten kimlikler temsil edilebilmeli çok seslilik demokrasi acısından cok önemlidir.%10 luk baraj demokrasının ayıbıdır.Meclıste her görüşün temsilcisinin bulunması güzel bir şey.Ama bu parti temsılcılerı T.C Devletine hizmet ettiklerini unutmayıp bu Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğü ilkesinden sapmadan kendi görüşlerini ifade edebilmelidirler.

Misafir

Mustehaktır size uğraşın şimdi bakalım.

Sivasli

Batililar Icimize Hainleri Yüz yillar önce yerlestirmis Savaslar sadece Islam Cografyasinda En Büyük Hainlikler Türkiyede cünkü Islamin Sancagi Bayragi Türkiyede Dalgalaniyor Unutmayin Hainler sizi Bitirecegiz.

MİM CİM

HANİ ÜLKEDE DEMOKRASİ YOKTU, DİKTATÖRLÜK VARDI...

DEMOKRAT

MAŞALLAH ATATÜRKÜN ASKERLERİ PKK NIN ASKERLERİNİ MECLİSE GİRMESİNİ SAĞLADI..HDPKK DA LİSTELERİNDE DİĞER KOMİNİST,DİNSİZ,İMANSIZ PARTİLERİ MECLİSE TAŞIDI.HER ŞEY İYİ OLACAKTI NERDE...

  • 1