BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.437,23

MEB'de yerleştirme krizi! Görevden alınan yetkiliden bomba iddialar

İyi bir lisede okumak için yarışan yüz binlerce öğrencinin çoğu yerleştirme sonucu açıklanınca hayal kırıklığı yaşadı. 91 bin öğrenci de açıkta kaldı. Hal böyle olunca da MEB'de taşlar yerinden oynadı. Bazı isimler bakan tarafından görevden alındı. Görevden alınan müsteşar yardımcısı bomba iddialarda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 28 Adet Yorum
Misafir

Dip dalga diyosun yani :))) Dip dalgacıları gördük yakın bir süre önce :)

Misafir

Bu beyeendi sağlam ayakkabı değil

Misafir

bu milli egitimcilerin yerine,inşaattan demirci,kalıpçı,fayansçı getir daha iyi iş çıkarır...sözüm ona okumuşlar...

misafir

yayaya şaşaşa tekin yusuf çok yaşa!

Fikirci Fikri

MEB, daha önceki yıllarda AKP'nin KHK'larla görevden alıp havuza attığı elemanların vatan millet sevdalılarını değerlendirmeli. Asil olmayan her kötülüğe meyilli olup, torpille atananlar da havuza alınmalı.

FARUK

BUNUN TEK SORUMLUSU TEOG SİSTEMİNİ KALDIRANLAR HİÇ UĞRAŞMAYA GEREK YOK ESKİSİSTEM ÜZERİNDEN TERCİH YAPILIP YERLEŞTİRİLİSİN NOT ORTALAMASI 90 OLAN LA 40 OLAN ÖĞRENCİ AYNI OKULDA BENİM ÇOCUĞUMUN SUÇU NE DOĞUM TARİHİNE GÖRE YERLEŞMEMİ OLUR

turgay

Ne olmasını bekliyordunuz ki zamanın eğitim bakanı TEOG'un kalktığını taksi durağında öğrenmişti .Her şeyi bilen adam emir verince yapmaya kalkarsan her şeyin içine edersin gerçi içine değil milletin a....na da etsen yine sonuç değişmez.

blackksea67

Türkiye'de ki eğitim sistemi çökmüş durumda, yetkililer bir türlü bunu kabullenmiyor gelecek nesiller bilinçli olarak köreltiliyor.. Çocuklarımızın gelecekleri ile oynuyorsunuz, kalitesiz eğitim sistemi ülkeye hiçbir şey kazandırmayacak.. Sınavlarda veremediğiniz bilgiyi istiyorsunuz çocuklardan, buna artık bir son verin veliler olarak aşırı derecede üzgün ve kaygılıyız ..

Misafir

Amerikaya gitsen de kurtulsak ! Sende GOOOL! diyen zavallılardan mısın?

Misafir

28 ŞUBATÇILARIN elinde çok emin ellerde idi değil mi ? Hadi oradan !Katsayı zulmünün hesabını veremeyeceksin !

Misafir

Ula adam geleli kaç gün oldu ?

Misafir

Şimdiye kadarkilerden ne fayda gördün ?

Misafir

bankamatik memurları bu iktidar döneminde mi başladı sanıyorsun ?

Misafir

oy verdinse şikayet etmeye hakkın yoktur..nokta

SA

AL Bİ KRİZ DAHA... ''15 yıldır işe gitmeyip maaş alan memur var! Tarih : 3 Ağustos 2018 Cuma 21:15 15 Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde görevli 226 memurdan 81’inin hiç işe gitmeden maaş aldıkları öğrenildi. Aralarında il müdür yardımcılarının da bulunduğu şahıslardan bazılarının ise 15 yıldır işe gelmediği kaydedildi.''

AS

MİLLİ EĞİTİM NE HALLERE DÜŞMÜŞ YA... NESİLLER NE OLACAK? KİME GÜVENECEĞİZ?

Ahmet güneş

Siz boşta kalan liseleri imam liselerine dönüştürürseniz tabiki yerleşemeyen öğrenciler olacaktır. Zorla insanları imam müezzin yapamazsınız.Eğitimi düzeltmeye çalışacaklarına daha da içinden çıkılmaz hale soktular. Düzeltmemek için de her türlü gayreti gösteriyorlar. Bundan sonrada lise ve üniversitelerden çıkan çğrencilerden bu memleket fayda beklemeyin.

aydın

iddialar vahim ve yeni milli eğitim bakanı bunun hesabını vermeli.kul hakkından daha büyük hata nedir?

Efe

Imam hatip odaklı bir sistem isteyen zihniyetin eseri.

Misafir

Benim çocuğum hakkı olmayan bir okula gitti suçu bu sene sınava girmek mi peki oyun ortasında kural değişmez miş oyunda kural yoktu dayatma vardı bile bile heba olan bir nesil bu olayın düzeltilmesi şart

Misafir

AKP elinde Milli Eğitim resmen çöktü ...Tehlike çok büyük.. Geleceğimizi emanet edeceğimiz Türk Gençliği maalesef ehil ellerde değil..

HASAN BAL

EMİR KOMUTA İLE SIRF İHL NE DAHA ÇOK ÖĞRENCİ GELSİN DİYE YAPILAN DÜZENLEME ÜLKEYİ SIKINTIYA GÖTÜRÜYOR.

Recep

Ben ve çocuğum Hakkimizi helal etmiyoruz. Yıl içinde sistemi değiş Cocuklarin psilolojisi bozulsun Ramazanda sinav yap Hem de kazık sorular sor Sonra gel yerleştirme olmasın. Feto mu bilemem ama o zihniyet devam ediyor. Çünkü birileri birsey çeviriyor. Hep ve son seçimde bile ak partiye oy vermiş biri olarak hakkimi o kotu niyetli kisilere helal etmiyorum. Allah onlardan alsın. Çocukları özel okulda okusun biz ortada kalalım.. Vallahi hakkim haramdır.

Misafir

FETÖ değiştirmiştir. Kim değiştirdi söyle sen müsteşarsın.

Yeter artık

Yitip giden emekler, yetenekler, gelecekler ve hayatlar. "İnsan" devalüasyonu "para" devalüasyonuna benzemez tsunami etkisi yapar.