BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.438,07

McKinsey için kurban ettiklerimiz…

Bazen BTS gibi bir müzik grubu olduğu gibi bazen Zeruj gibi bir moda ikonu ya da “Yıldızların Düşüşü” gibi bir akım olabiliyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

Cuma na­maz­la­rın­da ta­ma­men ik­ti­dar par­ti­si­ni ve Tayyip'i ı des­tek­le­yen va­az­lar ve­ri­li­yor...............................İk­ti­dar par­ti­si­ne ya­kın­lık duy­ma­yan yurt­taş­la­rın önem­li bir kıs­mı ar­tık ca­mi­ye, cuma na­ma­zı­na git­mi­yor

Misafir

İla­hi­yat­çılar : Di­ya­net, peygamberi ve ki­ta­bı­nı değil, iktidara hiz­met et­me­yi esas al­ıyor!........

Misafir

önemli olan yaşananları politikaları gerçekçi analiz edip olumlu olumsuz bir karar alabilmek önemli olan kimseye göbekten dinden duygusal bağlanmamak yanlış yapana cezayı kesebilmek

seyfo

sen adaletsiz sözde bir yazarsın...istediğini yayınlıyor işine gelmeyeni es geçiyorsun bu ne iş arkadaş, böyle gazetecilik olmaz olsun.

Misafir

yenimi aklın başına geldi. milletin canına okudunuz el birliğiyle

beyin yok beyinnn

size ne desek boş. gençliğin dejenere olmaması için yatırım iş aş kaliteli eğitim gençliğe yönelik prezentabl içerik üretilmesi, gerekir ki, bu hükümet bunları anlayacak kapasitede değil.cehaletle övünen bir iktidardan ne fayda gelir.

Misafir

McKinsey olayı 16 yıllık iktidarın iflasının en somut kanıtıdır. 3 defa Ak Partiye oy verdim ama asla 4 olmayacak. Milletimden kendi adıma özür diliyorum. Allah (c.c) Emanet Olun.

Misafir

öyle size göre komin hayatı yaşayalım gitsin. ailenin ne önemi var ki?

Sülo

Zaten, Kral Ciplak demek her yigidin Kari degil. Biz Apti Ipekcileri, Ugur Mumculari gördük, Bu Millet unutmayacak onlari. Ya SIZ nerdesiniz?

Misafir

Önce işsizliğe çare gelir dağılımını düzeltmek gerekir! ..... Aile kavramı hiçbir şey ifade etmez.

Misafir

Batman beldelerinde yüzde 80-90 oyla halkın seçtiği Kürt belediye başkanları önce görevden sonra alındı gözaltına alındı ... Yerlerine Kayyumlar atandı ...........

Misafir

Batman beldelerinde yüzde 80-90 oyla halkın seçtiği Kürt belediye başkanları önce görevden sonra alındı gözaltına alındı ... Yerlerine Kayyumlar atandı ...........

Misafir

Niye yayinlamiyorsun niye ha???Senin isine geldigi gibi yorum yapacak millet,hersey yag cekmek zorunda mi,yandas olmak zorunda mi?

Misafir

sen namazı kimin için kılıyorsun kafasız. ister kıl ister kılma. rabbin sana soracak

retro

Hemen namaza başlayalım o zaman çabık çabııık.

  • 1