BIST 9.710
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.427,30

Maymun suratlı!

Kimden mi bahsediyorum. Tabi ki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan. Hayır, hayır kendisine hakaret ettiğim falan yok. Nereden çıkardınız bunu?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 102 Adet Yorum
Misafir

ENVER PAŞA nın cesaretini ve yazdığı mektuplarını KÜÇÜMSYEN ARKADAŞ. Bi araştır öyle gir konuya. Kazım Karabekir’i öne sürüp ATATÜRK‘e HAKARET ETME... O Karabekir ki, “Terakki ve İttihat Cemiyeti, tarihimizin her zaman için iftihar edeceği bir teşekküldü. Onu sarsan, solduran; kendi tarihi adıyla İttihbat ve Terakki, fırkacılık hayatına atılması ve kendi kendini aşındırması olmuştur...” diye övmüştür... Tarihine, geçmişine Hakaret Etmezsen devam et.

Misafir

Yokluk halinde gelmiş bir devleti var etmek isteyen bir paşa Niyet hayr akibet hayr değilmiydi...Vurun ama vatan ve millet aşkını ailesini bırakıpta yeni bir oluşum için yüreği atan bir komutana fazla yükleniyorsunuz.Aynı yüklenmeyi bedelliler için de yapmanızı beklerdik.

Misafir

DEMEK GAF OLARAK GÖRMEMİŞ....Mİ ACABAĞA!!!..

Misafir

KÖKTEN ANLADIKLARI DA OLSA BARİ..

Misafir

ADNAN SARMADI GALİBAĞA CHP YE BAĞLAMANIN YOLLARINI ARIYORDUR.

Misafir

VE DE İLLEDE AF.MAFYA SALINACAK..

Misafir

ADAM SARIKAMIŞTA BİR ALAYI YOK ETTİ İHTİRASI YÜZÜNDEN..AŞK MEKTUPLARINI NACİYE SULTANA YAZMIŞİONLARIMI OKUYALIM..MACERAPEREST...

Misafir

KILIÇDAROĞLU YAPSAYDI,OOF OF,NE LAFLAR Dİ Mİ?? YAZARIMIZ..

Misafir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran gecesi yaptığı balkon konuşmasında iki koluna birden saat takması dikkat çekti. Hem sağ hem de sol kolunda saat olan Erdoğan, balkona çıkıp halkı selamlarken saatleri kameralara yansıdı. BİRİNİ ÇIKARDI İki kolunda da saat olduğunu fark eden Erdoğan, sağ kolundaki saati çıkarıp görevlilere verdikten sonra konuşmasına başladı.Bu bir gaftır ve insan olan gaf yapar İnsan olana bu gaffı örtmek gerekir.

Misafir

CHP KÖKSÜZ Edebiyatı yapan eşhas..ENVER PAŞAnın devlet aşkını senin ne tartacak bilgin ne de vicdanın var. Mektuplarını oku da biraz vicdan sahibi ol.

Öküz

Hangi "kurbağa" suratlı... OHAL'e devam dedi!

MERTÇE

Süleyman özışık izinden döndü Dini Cemaatlere saldırıya kaldığı yerden devam

Misafir

Siz vatandaşa her türlü hakaret ederken gayet normal ama parti eleştirince ayağa kalk. İlginç ! Asıl olan insanlar ve Vatandır parti değil. Kendini boşa yoruyorsun.

Misafir

Recep Tayyip Erdoğan'ın meydanlarda defalarca söylediği söz ""CHP'nin kökü bereketsizdir"" Mahkemeye verme işine Cumhurbaşkanından başla :)

Misafir

Hepimizin başına gelebilecek şeyleri öne çıkarmak kişilerle uğraşmak insana yakışmaz.BİLEREK VE ISRARLA Yapılanlar hariç. İnsanlık ve dindarlık öldü mü!

Misafir

CHP nin kökü çürük diyen yorumcu yazdıklarına ve köküne bir kez daha bak! Öyle yaz kökü M.K.ATATÜRK olan GEÇMİŞİNE. UTANMAZLIĞIN BÖYLESİNİ ALLAH'A HAVALE EDİYOR. Daha ileri giderse de Adalate...

Misafir

Mevlananın bu sözünü sen önce kendine uygula. Vaaz vermesi kolaydır, uygulama zordur...

Misafir

chp nin köküde çürük, köküde berektsiz. İnanmıyorsan İttihat ve Terakki partisini bir araştır,bak.. İşine gelmez ama ben yinede bi umut söylüyorum... Not:chp nin yazdığı inkılap tarihi kitaplarından araştırmazsın diye iyimser düşünüyorum. Başlangıç için cesaretin varsa Kazım Karabekirin kitaplarına bi bak..

Misafir

KK nın Recep tayyip Erdoğan ve oy verenleri hayvan olarak çizilen karikatürü yayma hıyanetine ne diyorsun ?

Misafir

İşinize gelince Mevlana, işinize gelmeyince Mustafa Kemal. Oh ne ala dünya. KK ya gösterdiğiniz müsahama ve hoşgörünün milyonda birini Recep Tayyip Erdoğan'a gösterdinizmi ?

clasmen

O yazdıkların iltifat kabul etsin daha ağırlarını hakediyor..

Misafir

Fetö ve CIA nın kurduğu partiye oy verenler CHP ye çemkiriyor ne acaip.

Yazdığız ve uslubunuz yakışmıyor.

Sayın yazar kişilerle uğraşmayı bırakın! Yorum bölümü olan fakat yorum yapılamayan gazetenin köşesinde yine çakmışsınız sayın KK ya.GAF İnsan içindir.Kendisi gafı savunmadıkça unutmamız, yüzüne vurmamamız gerekmez mi? Ya sayın Erdoğan'ın Oğullarıma HELAL ekmek yedirmedim gibi gaflarını nereye koyacaksınız! “Başkalarının Kusurlarını Örtmede Gece Gibi Ol.” Diyor Mevlana ...

Misafir

baktık, o yüzden cehepeninki çürük dedik ya.

Misafir

bu gelir gider dengesini bozan 92 ydi galiba erken emeklilik diye 40 yaşında milleti zorla emekli eden çillerdir bugünlerde sizin yanınzda dolaşmakta 98-99 tam hatırlamıyorum yine erbakan çıktı bu seferde süper zam yaptı emekllere buseferde para yetmez oldu buda erbakanın işi oda sizin ağabeyiniz oğlunuda yanıza almaya çalışmaktasınız ..yanii kk kötü olab,l,r umrum değil lakin en kötüsü çiller ve erbakan iktidarı idi bunlarda sizin adamlarınız kii bu durumda belli etmektekii sizin yönetimleriniz destekledikleriniz destekçileriniz ülkeyi ssk yı batırmış akp ci..