BIST 9.106
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.324,91

Marketlerdeki etiketlerde indirim oyunu

Döviz kuru artışını bahane ederek fahiş oranlarda zam yapan marketler, tepkiler ve hükümetin kestiği cezalarla strateji değiştirdi. Marketler şimdi de etiketlerle sahte indirim kampanyaları yapmaya başladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Bu tür marketleri DEŞİFRE EDİN Vatandaş bilsin ona göre alış-veriş yapsın. İsim isim açıklayın, bizde bilelim tavrımızı koyalım, vatandaş olarak o marketlere o ürünlere boykot uygulayalım.

Mısafir

Türkiyenin bütün illerinde ilçelerinde şubeleride bulunan marketler zincirinde 5 kiloluk abant marka suyu altı ay önce 1700 tl alınıyordu şimdi aynı marka su 2500 tl altı ayda suya yüzde elli zam geldi insanda biraz vicdan olur kur yükselişini bahane ederek haksız kazanç sağlayanların hesabının sorulması gerkiyor bu dünyada hesap vermeyenler yarın Allahın huzuruna cıktığında nasıl hesap verecekler onu düşünmüyorlarmı

Misafir

Yalan diyen alçak olsun mu? 3.5 lira olan 850 gr.salça 10 liraya satılıyor.artik bir kaşık salça 1 liradir. Oy vermeye devam. Ver mehteri veeeeeeeer!

Misafir

onun için ben alış verişimi biriktirmeden her gün azar azar yapıyorum hem param bende kalıyor hem de ufaz zararlarla atlatıyorum.

izmirli

ismini açıklamak istemiyorum ama,yine bu marketlerden birinde alışveriş yapmıştım,az ürün aldığım için etiket fiyatlarını hatırlıyordum,kasadan ödeme yaptım fişimi aldım ödediğim para 10 tl fazla çıktı,ürünlerin fiyatlarına fiş üzerinde tek tek baktım bazıları etiket fiyatından yüksekti,itiraz ettim,bana söylenen etiketin personel tarafından değiştirilmediği oldu ve bir özürle geciştirdiler,sonra anladımki gerçekten bu şekilde kazıklanıyormuşuz,düşünün ki ben az aldım ve farkına vardım 10 tl cebimde kaldı,ya alışveriş arabasını dolduran müşteriler nasıl takip etsin ,kasadan toplam ne tutar çıkıyorsa ödeyip çıkıyorlar mağazadan,belkide 40 tl belki 50 tl belkide fazla kazıklanıyorlardır bu şekilde,burdan herkese tavsiyem alışverişten sonra mağazaya girip etiket fiyatlarını fiş üzerinden tekrar kontrol etsinler

Misafir

zam gelecek diye kimse mal satmıyor raflar tam dolu değil ve ya rafın bağzı bölümlerini iptal edip çıkartıyorlar..

adalet

Denetimler aylık ne demek,günlük ani baskınlar yapılmalı cezalar verilmeli.Yumurtaya 21 liradan 16 liraya düşmüş gibi gösteren carfoursa gibi örneğin..

misafir

herşey çok pahalılandı herşeye zam geldi

reis

piyasa boş kontrol yok.sebeb kasada para bitince takat ta kesiliyor bu böyle devam eder gider 90 yıllara merha diyelim..

  • 1