BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.292,95

Mansur Yavaş günler sonra açıkladı! Kılıçdaroğlu kendisine ne teklif etti

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş katıldığı televizyon programında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine vekillik teklifinde bulunduğunu açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 25 Adet Yorum
MADEİN ANKARA

MANSUR YAVAŞ KAZANCAKÇ ANKARALI ÖZHASEKİYE OY VERMEZ

k.k.k

Ankaralıları gerçekten kıskandım bir İzmirli olarak. Mansur Başkan şayet belediye başkanı seçilirse, Ankara'yı bir megakent yapmayı kafasına koymuş. İnanılmaz güzel projeleri var. O kadar konuşmasına rağmen zaman yetmedi bütün projelerini konuşmaya. Ve kendisini gerçekten hizmet insanı olarak gördüm.

06 06

Namussuzluk etme, kaybedince hile var diye zırvalama. Bu memlekette kimin sandıkta hile yaptığını çok iyi bilir. Sana bu gün Amerakidan senatörlük teklifi gelse inan sen memleketi da satar gidersin.

Misafir

VALLAHİ SENİN AKLINDAN ZORUN VAR...BU KADAR KARŞI OLDUĞUN ADAMA OY VERMEN KENDİNİ İNKARDIR. OYUNU BOŞ AT.

Misafir

"MERAL HANIM DA DESTEK VERİYOR BİR PROBLEM YOK" diyorda meral hanımın her sözü her desteği seçmende aynı karşılığı bulur mu? Meral hanım verdiği destek karşısında bazı kazanımları olacak da seçmenin aynı kazınımı olacak mı? beypazarında evleri sıvayıp onartmak ile Ankaranın sorunları çözülür mü?

asde

Mansur Yavaş oyumu sana vereceğim ama çok beğendiğimi söyleyemem. konuşmalarını dinledim hiç beğenmedim. Herkese mavi boncuk göndererek siyaset olmaz. Siyaset yapamayacağım diyorsun ama o makamlar atama yeri değil siyaset yeridir. Siyaset yapmayacaksan ne işin var adaylıkta. Madem herkese gülücük göndereceksin. AKP lideriyle iş birliği yapacaksan o zaman AKP adayından farkın ne.Millet sana ne diye oy versin. İdeolojin farklı değilse ha Mehmet Ali veli ha veli Ali ne fark eder. Hiç bir sosyal demograt milliyeci söylemin yok.Ümmetcilere göz kırpan biri nasıl sosya demograt milliyetçi politikalar izleyecek

Misafir

Ak MHPlinin biri seni pinokyo yaptı bak ! 🤣

Misafir

Yanlıııısın.Bir Osmanlı Ocakları mensubu Yani Ak-MHP liler Mansura oy vermez.

Misafir

Valla mı göreceğiz bakalım.

semai

Ne var bunda? Erdoğanın şoförü vekil oldu.Mansu hiç olmazsa yılların partiisi siyasetçisi.

Misafir

Terörist cenazelerine katılıp ağlayanlarla birlikte olup, onların adayı olduğun için utanmalısın...

MOLLA

YA SEN HANGİ PARTİLİSİN Kİ SANA OY VERELİM? KİMLERLE DİRSEK TEMASIN VAR BELLİ, ÜLKEMİN İNSANI VE ANKARALI SİZE PİRİM VERMEZ.

Misafir

ankara aradıgı adayı buldu mansur bey artık ankara başkanı

Misafir

SEN;FAŞİSTLİĞİN VE SOSYAL DEMOKRATLIĞIN TAM BİR TARİFİNİ YAP,ALNINDAN ÖPERİM..

Zafer

Erdoğan düşmanlığı oy alabilmek için hakaretler ederken diğer taraftan son günlerde CHP belediye başkanı adaylarında da bir Erdoğan hayranlığıdır gidiyor. Mansur Yavaş Erdoğan'ı çiçeklerle karşıladım, görüşmeye devam edeceğim der, İmamoğlu Erdoğan'dan randevu talep eder. Nedir maksat? Bir taraftan Erdoğan'a hakaretlerle partililerini ayakta tutabilmek diğer taraftan Erdoğan taraftarlarından 3-5 oy koparabilmek!!!

Sivasli

Yakasindaki Rozeti Söküp alin Sehitlerimize Türk Milletine Hakaret Türk olan Günlük Satilmaz Satilanlar o Serfli Ay Yildizi Takamaz cikaracaklar.

ha şöyle

bravo be... güzel bilgi.. erdoğan reklam haberlerinden kurtulup başka kişileri duyalım görelim..

Rüstem

Bir Ülkücü Mansur Yavaş a oy veremez. Cunku Pkk nin siyasî kanadiyla hareket eden bir tarafin icinde olabilemez. Olsa olsa algi icin yazar.

İYİ VE GÜZEL OLACAK..

İNŞALLAH,ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE BİR BAŞARI OLUR..

Sivasli

Fiyati her gün Degisen biri tabiki Reisi Cicekle Karsilar Ama Reis Insan Sarrafi Fiyati Günlük degisen birine göz kirpmaz Tanidigi Yanar Döner birine Kadro Vermedi Vermez ama CHP de Bulunmaz Hint Kumasi oldun orayada COOOK yakisiyorsun.

Misafir

bir chpli olarak eski bir faşiste oy vermem ..

Misafir

Pinokyo sen asla ülkücü değilsin hadi başka kapıya

Misafir

Bir Ülkücü ve MHP oy veren biri olarak akşam dinledim adam mantığa yakın bilgiler veriyor kutuplaştırma yapmıyor Türkiye'nin bunun gibi adamlara ihtiyacı var oyum Mansur yavaş olacak Türkiye'nin kutuplaştırma değil bieleştirmeye ihtiyacı var

Misafir

CHP YİNE SAĞ ADAYA BEL BAĞLADI KOCA CHP DE, DEMEK BİR TANE ADAY GİBİ ADAY YOK.YAZIK YAZIK. DEDEDEN BİR HALK PARTİLİ OLARAK AİLECE OYUMUZU SİZE VERMİYORUZ.

Misafir

Geçen seçimlerde chp üyesi değildiniz seçme girerken chp ye üye oldunuz, seçimi kaybedince chp üyeliğinde istifa ettiniz.Şimdi aday olunca tekrar chp ye üye oldunuz.SİZ BİZ ANLAMADIK ANLAYAN CHP LİLER VARMI ?

  • 1