BIST 8.988
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.282,91

Maltepe mitingine kaç kişi katıldı! İnce'den 5 milyon iddiası

CHP'nin cumnurbaşkanı adayı Murarrem İnce'nin Maltepe mitingine kaç kişi katıldı? İnce'nin mitinge katılanların sayısının 5 milyon olduğunu iddia etmesi sosyal medyada olay oldu..

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 92 Adet Yorum
Misafir

İnternet haberin , miting alanının dolu olması gücüne gitmiş.

Misafir

Bunu mitinglerle kiyaslamayin yani karpuzda buyuk olur ama ici boş

Misafir

Hermitinge giderim ama bir mitinkte yani hdp haric butun mitinklere katilirim ama bir partiye oyumu kulanirim

Misafir

Uyum yasaları çıkaranlar, megri megri türkülerine eşlik edenlet "Sayın Öcalan..." diyenler Oslo'da gizlice görüşenler bigün kalkmış CHP'yi HDP'yi kollamakla suçluyorlar...Allahım bu gözleri kör kulakları sağır olanlardan koru bizi yarabbim...Bi zahmet Maun süresini okuyun, eğer vicdanınız varsa.

Misafir

Merak edenler için: Maltepe Emniyetine göre bugün mitinge katılanlar 6.5 milyon...

Misafir

hehe tamam 5 milyon kişi ama unutmayın ha oylar inceye milletvekilliği hdp ye aramızda kalsın ya allah askına siz kendinizden baska kimseyi kandıramazsınız allah nasip ederse cumhurnaskanımız recep tayyip erdoğan dünya lideri

misafir

siz sadece miting alanına bakıyorsunuz herhalde bir o kadar insan o alana giremedi bile sokaklar da gezemezdin işte adama böyle kapak yaparlar

Burak yıldırım

Miting alanının yollara kadar taştığını bi sürü insanın da dışarda kaldığını görüp bunları yazmak için nasıl bi insan olmak gerekli söylememe gerek var mı?

Misafir

Miting alanına zaten ulaşılamıyordu. Sadece barikatlı miting alanı değil onun arkasundaki park alanları her yöne doğru sahil şeridine doğru uzamış insan doluydu. Alana yakın yollar insan seliydi. Yani sayıyı bilmiyorum ama bence 2 milyondan fazladır. Öyle dedikleri gibi yüzbinler değil. 2 milyondan fazla olabilir. Hava yağmurlu ve heryer tarafik olduğu halde böyleydi. Karalama yapmaya gerek yok. İnceye halk desteği var.

Misafir

Yeni cumhurbaşkanı ikyapması TRT yı temizlemek olmalı

Misafir

Basın baskılardan dolayı görmüyor iletmiyor yazmıyor...Yeri geldimide demokrasiden bahsedersiniz...AKP'nin kensine demokrat başkalarına anti demokrat olduğunu görmüyor, yazmaktan çekiniyor...Beyler sırf 75 bin üniversiteli ögrenci abidik gubidik nedenden dolayı hapiste...Patatesten soğandan bahsetmiyorum bile...Sizler ne zamana kadar bu gerçekleri görmezden geleceksiniz...2023 Türkiyesi aydınlık olmalı, güzel olmalı, insanlarımız ülkemiz en güzelini en iyisini hak etmiyorlarmı? Yoksa hakkettikleri tek adamın iktidarı uğruna geleceğimizin karanlığımı? Tercih sizin.

Misafir

80 milyondu ince mütevazi davranmış yerse intikam ci olmayacaktı n hani akp oy atan seçmn leri bile yargılar Demirtaş a özgürlük ister

islam

Kaç kişi olduğunun önemi yok ancak neredeyse hiç bir kanalda yayınlanmaması hiç ama hiç iyi değil. Sonuçta şimdiye kadar en çok oy alan ikinci parti. Yayınlamamak bir şeyleri şaklamak anlamına gelir. Müslümanlığa da sığmaz.

Misafir

Melih gökcek yalakalik yapip tekrardan yaranmak yerine bence önce sen halka niye görevden alindigini acikla

Her lafa bakılıyorsa eğer....

On yüz milyon kişi varmış loooooo!...

Misafir

ADAM SÜPER PARSEL VE METRE KARE HESABINI İYİ BİLİYOR,PARSEL PARSEL AYIRIP ÖYLE HESAPLAMIŞTIR

Misafir

500bin bilemedin 600bin

Misafir

bu kadar kişi otobüslerle getirilmedi.para dağıtılmadı. işçiler çalışanlar zorla getirilmedi.adım atacak yer yok.sayının ne önemi var.artık İNCE geliyor GÜMBÜR GÜMBÜR.ne mutlu TÜRKÜM diyene

TAMAM

Erdoğan alanı doldurunca 2.5-3 milyon, İnce alanı doldurup taşırınca yok 100.000 yok 175.000. Artık yalana, talana tamam diyoruz.

Murat

Hic bir partıyı desteklemiyorum ama herkes sallıyor bunu akp dese inanirlar. İkinci birsey ulkemizde medya kalmadı daha once cumhurbaşkanı dert yanıyordu bu yuzden simdi ne degistide Baska partılerın mitinglerı yayınlanmıyor.

trooolll

troller kuduruyor.yarın bütün eczaneler açık ama troller gidemez ilaç parayla.p.tesiyi bekleyin ince sişeride kollar

vatandaşım ben

akp aynı alanı doldurduğunda 3 milyon olurken, chp aynı alanı fazlasıyla doldurduğunda 250 bin oluyor ahahaha TAMAM

Misafir

Bu akp gidici hala camur atma derdinlereler yarın sandıklar açılacak görüşürüz

Vatandas

Mitingleri kanallarda izleyemedik

Turgay

Bakın CHP'li filan değilim ama İnce'nin CHP'ye bir hava getirdiği kesin. Gerçi bu 2.turda Tayyip'e mi yarayacak onu da göreceğiz. Bir şey daha oraya gidenlerin çoğu kendi imkanları ile gittiler ve ayrıca bedava ekmek arası döner ile ayran da yoktu.