BIST 9.674
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.508,10

Mahir ve Feride yatak sahnesiyle reytingleri yıktı

Karadayı'nın yeni bölümünde Mahir ve Feride'nin sevişme sahnesi, diziye damga vurdu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 97 Adet Yorum
Ali Keleşoğlu

neresi güzel? Bergüzar Korel başka erkeklerle, kocası başka kadınlarla... Ya onlarla öpüşenler? Ne lahana, ne perhiz. Adıda sanat? Vay Ali nin haline, vay bu milletin haline..

cemre atatürk

güzelmiş inşallah herkes sevdiğine kavuşur

asilyürek

bunun adına atatürkün kurduğu çağdaşlık derler; çağdaşlık buysa lanet olsun sizin gibi çağdaşlara derim.

sevda çolpan

semra katılıyorum, insanlarımız acayip filmlerle yaşıyorlar.

şebnem özer

aynen öyle kardeşim bu ne ahlaksızlıktır bence herkes evinden tvleri yoketsın yoksa çoluk çocuklarımıza bunlar bi zaman sonra normal gelicek

şebnem özer

aynen öyle kardeşim bu ne ahlaksızlıktır bence herkes evinden tvleri yoketsın yoksa çoluk çocuklarımıza bunlar bi zaman sonra normal gelicek

Kuntakınte

Neden Türk Ailesi sex yapmıyormu tayyıp demıyormu 3 cocuk 5 cocuk hatta 3-4 hatun bıle alabılırsınız dıye sımdı bu turk gelenek goreneklerıne ters dusmuyorda mılletın ızledıgı dızımı ters dusuyor aynı zamanda Atv de yayınlanıyor dıkkatını cekerım Tayyeab'in damadının TV KANALI ıllaha bı yorumun dusuncen varsa ızlemessın olur bıter cunku sanat gerekırse soyunup klozete ederken görunmekdır cunku gercke bır hayatta yaşıyorsun leylekler getırmedı bızı =)

ozel.b.

GEREKİRSE KADERİ KENDİM YAZICAM...!!!!!!!!!!!filmde bir ayrıntı. ama düşünün anlamını kader yazmak..ilah yaratıcı...

burak

kardesim biz burada kadinla erkegin yataga girmesini tartismiyoruz evli bir kadinin bir erkekle kamera önünde yari ciplak sevistigini ve bunun adinin sanat oldugunu söylemelerine kiziyoruz. ne kadar yozlassakta bu bir türk ailesine ters düsüyor hala senin gibi istinalar haric.bildigin gibi istisnalar kaideleri bozmaz

sevda çolpan

böyle şeyleri seviyorlar merak etmeyin.maskeli ama sana katılmıyorum. kadınların neyini abartıyorlar kadınları küçültüyorlar gerçi küçültenler eksik. genel olarak diyorum.

burak

arzizliga cesaret zinaya ask dediler bir neslin ahlakini böyle yediler (necip fazil )

yakisiklim

ben böyle sanatin,böyle sanatcinin.böyle midenin icine ederim bu ne ya .kendi midesi genis olanlarda istemeyen izlemesin diyor.sen izle nasil olsa ayni mide ayni kafa sendede var.

sanat diyenlere

ne sanatı be kardeş işlerine gelince sanat oluyor, işlerine gelince öpüşürken koklaşırken yakınlaşıp evlenen oluyor, işlerine gelmeyincede sanat için yapıyoruz oluyor. *** ne zamandan beri sanat oldu. öğle sanat meraklıları varsa ben burdayım.

semra

Dizi bir sanat zannedenler.Soap"ingilizcede sabun.yani dizi denildiginde zaten bir vakit gecirmek icin bakilan ciddiye alinmiycak ,hatada bir defa seyredilen kÓpük. Ask sahnesi diye seyredenlerin istahini kacirmayim ama kameralarin altinda bir sürü lampalarin isiginda cekilmis sahneler...

maskeli

bu sadece bir dizi olabilir , ama o sanatci bi dizi icin kocasina sundugu bedenini baskasinada sunuyor! bunun neresi sanat ? bu mudur kadin hakki? kadin nedir ? guzel alimli duygusal seksi , hepsi bu . bize gore kadin degerli , herkese gosterilmeyecek kadar narin ve hassas . araplar turk dizilerini izliyormus , desene onlarin da terbiyelerini bozuyoruz!!!

doğan doğan

anlamadığım o saatlerde her kanalda dizi yayınlanıyor.izlemek istemeyen zaten değiştiryor kanalı.siz de izlemezsiniz.çoluk çocuk internette bunun alasını rahatlıkla izliyor cepten vs.

CELIKA

TAM BİR REZALET..SANAT ADI ALTINDA VE DE BİLHASSA EVLİ BİR KADININ BU GİBİ SAHNELERİ ÇEKMESİ GERÇEKTEN İĞRENÇ VE DE KOCASININ YERİNDE OLMAK İSTEMEZDİM!..AYNI ZAMANDA SEVİYELİ VE İZLENİR DİZİYİ DE SEVİYESİZ BİR HALE GETİRDİLER...

abcd

cok ahlakli ve namuslu biriysen izlemezsin.sonucta hersey senin elinde.

Resul Çıngı

Günümüzdeki Kadın Erkek İlişkilerini Ön Plana Çıkararak Gerek Meclise Gerekse üst Makamlara Mesaj Göndermek İçin Yapılmış Çalışmalardan bir kacı..Sanat adı altında cinsel ilişki tv'ye çıkıyo ve bunu sansürsüz yayınlahyın diye isyan ediliyo.. burası türkiyedi dimi ?

nıhat

kınıyorm bu sahneyi pes yani rezaletin bukdarıolmaz

bize ne

kime ne arkadaş

derdalan45

süleyman da bütün haremi götürüyor :)

semra

Kenani kiskandin mi ...

semra

iyi kulali Akp nin karismadigi bir diziler kalmisti.San sorla dizi seyrettiren mi var....

osman rasim

rabbin kim. güldür me bizi.