BIST 9.006
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.279,76

Mahir Ünal'dan seçim barajı açıklaması

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, milli mutabakat komisyonunun yarın dördüncü toplantısını gerçekleştireceğini açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Misafir

akp nin neyine inanacağız işidliler içinde birkaç heyecanlı çocuk dememişlermiydi

samsunlu

Yalan mı kardeşim salih müslümi barzaniyi kırmızı halıyla dedeniz mi karşıladı o kadar silahı ebeniz mi verdi suriyenin bu hale gelmesini ninenizmi yaptı 16 yıldır hep yanlış yaptınız bop eşbaşkanlığınız sayesinde oldu bütün bu perişanlık ne menem bir uslüptur bu suçlusunuz suç bastırmak içinde nereden olduğunuzu unuturarak ağzınızı bozuyorsunuz Allah biliyor herşeyi ve bütün bu yaptıklarınızın her iki cihandada bir karşılığı olacağı muhakkaktır.

Burdayiz.

Anlamıyorsunuz CHP'nin acısı var, acısı var, operasyonlar başarılı gidiyor, acısı var, chp kimin avukatı, chp şuan yasta.

Misafir

benzine zam geldi alyı lirayı geçti hadi bakalım binin arabalara tur atın

hakkı

chp aynı chp; dün şöyle, bu gün böyle, yarın nasıl bir şekil alacaklar ALLAH cc bilir. ama bildiğim bir şey varki. bu milletin iyliğine çalışmıyorlar.

Misafir

emeklilerin intibaklarını verin artık adil olun

Misafir

türk askeri ödö den daha üstündür o kadar

MİSAFİR

CHP TERÖRİZMİN SIKIŞTIĞINI GÖRDÜ ONLARA YARDIM ETMEK İSTİYOR BİR YANDANDA UYUYAN GUZULARINI UYANDIRMAK İSTEMİYOR GELİP DEVLETİMİZE SALDIRIYOR

Misafir

siyaset ayaklar altına düştü artık

halil

chp'nin anıtkabiri imralı olmuş

TACETTİN

CHP HEPSİNİ BİRLEŞTİR BİR VEKİL ETMEZ YAHU BUNLAR NASIL BİR ADAMLAR ANLAMADIM GİTTİ

ozan

Muhattap olmayin konusur konusur gider.kim takiyor allah askina kilucdaroglunu.

Misafir

AKP nin bütün mesajlari sert

Misafir

ÖSO yu eleştirmek CHP nin haddi değildir."Hendek kazan arkadaşlar diyebilen başkanları var.İran'ın yanında savaşan ve SİHA'dan rahatsız milletvekilleri var. USA YPG ile hareket ediyor niye.Ateşi maşayla tutuyor.Türk askeri daha çok ölmeli ki oradan oy devşirebilsinler.Hani fakirler asker oluyordu ve ölüyordu.

Turgut Şentürk

Türk ordusu ve ÖSO vuruyor, İT sürüleri kuduruyor.

misafişr

anlaşılmayan bir şey var herkes bir bütündür herkes akp demek değildir akp gibi düşünmek değildir özgür bir irade ile düşünmektir benim gibi düşünmeyen benden değil dersen akp gibi olursun

Misafir

Alman Yeşiller Partisi, Zeytin Dalı Harekatı nedeniyle Türkiye’ye silah satışının durdurulmasını istedi...Delegelere sunulan önerge kabul edildi.

Misafir

Mahir Ünal ÖSO'yu Savundu!.......

  • 1