BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,67
ALTIN 2.515,73

Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na sert 'dolar kuru' tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Bugün yaşananlara ve açıklamalara bakıldığında dolar kuru ile ilgili dalgalanmanın manipülatif olduğu ve ekonomik gerçeklerle bağdaşmadığı apaçık ortadayken Kılıçdaroğlu, aldığı pozisyon ile Türkiye karşıtlarının safında yer almıştır" değerlendirmesinde bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
misafir

bu eğitim sistemiyle dolar 10 bin lirayı geçer mahir bey unutma ve ileri ki günlerde göreceğiz bu 10 bin lira bir dolar olacak elektronik üretimin olmadığı sürece kim laf söylese anca o kişileri yerin dibine sokmaya çalışırsınız ama hatanızı kabul etmezsinizzz

Emre

Kemal ve avanesi ne zaman Türkiyenin yanında yer aldı ki?

as

dünden bugüne bu haber boşuna tutuluyor diye düşünüyorum...

Misafir

Mahir bey,ALLAHTAN kork.Kılıçtaroğlunun açıklamaları doğrudur.Ülkende yaptığın ihaleyi, DOLAR ve AVRO ile yapıyorsun,sonrada "milli ve yerlilik" ten bahsediyorsun.ALLAHTAN kork.

Misafir

memleketi sömüren,600 miyar dolar borca sokan; akp liler, yandaş ve yanaşmları.döviz yükselişi manüplatif ve süpklatif.kılıçdaroğlu ve laikler işbirlikçi.kendilerinde olmayanlar teörist ve hain.böyle memleket idare etmeye ne var?memleket böyle idare edilecekse,akp ye ne gerek var?

Balaban Beyi

Mahir bey; Aslında size yazmaya değmez,çünkü siz sahibinin sesi gibisiniz,fakat; bir ülke her sene büyük cari döviz açığı verirse,ve o ülke bir yıl içinde 240 Milyar Dolar ödenecek borcu varsa...TABİİ Kİ DOLAR da Avro da böyle uçarak yükselir...GERİSİ ALAVERE DALAVERE..BOŞ SÖZLERDİR..

Misafir

hükümet bakanların milletvekillerin harcamalarını kıssın

Misafir

memleketin hazinesini üstüne çken,60 milyar dolar borca sokup dolarların üstüne konan akp ve mhp liler,suçlu kılıçdaroğlu.işte, akp adaleti!

Ahmet

Malesef hukumet artık eleştirilere acık değil. Doları durdurmanın yöntemini bulması gerekirken başarısızlığı dış güçlere bağlamak sorumluluktan kaçmaktır.

Muhammet

Ekonomi battı Allah yardımcımız olsun.

Muhammet

Ekonomi resmen battı herşey zamlandı Allah yardımcımız olsun

Muhammet

Doların 6.50 olduğu bir gerçektir. 2 yılda yüzde 200 arttığı da bir gerçektir. Hükümetin yapması gereken eleştiriler karşısında laf yetiştirmek değil özeleştiri vermektir. Döviz neden bu durumda ve neden durdurulamıyor bunun cevabını bulmak lazım.

hayat

elbette abd hain terörist devlet böylesine bir ekonomik kozuda abd eline teslim edenler kimler ülkede cari açığı kimler yaptı bu güne kadarki yap işlet modelli yatırımları dolara endeksli verenler kim geçiş ücretlerini dolara endeksleyen kimler tl unutanlar kimler düşünmeyelimmi

kimsesiz

sayın ünal dolar kuru arttıkça tl değer kaybediyor oysa bütün para birimleri değer kazanırken böyle bir savunma ile iktidarın acziyetini ilan etmiş olmuyormusunuz.

Satılık satılık

Millet kendine ait her şeyi satanlara oy vermiş tıpkı Filistin gibi hani yahudilere topraklarını satmışlardı ya bedelini şimdi torunları ve sonraki nesiller ödüyor ya biz makarna ve kömüre ülkeyi vermişiz aynı Filistin’deki gibi bir geleceğe hazır olun akp ve koltuk değnekleri başka gelecek planlamaz ülkeyi seviyoruz sahibiyiz deyip parçalamak için her politikayı uyguluyorlar inşallah kendimize geldimizde geç kalmayız

Can

Ekonomi batıyor diyen herkese hain diyelim.

Misafir

İSRAF ETTİNİZ . BUNUN İCİN BATTİK. GERİSİ HİKAYE.

serkankeser

icimizde kavga ediyoruz.amerikayla nasil basa gelececez

Takipci YURTTAŞ

Sıkıntıyı halk çekiyor, onlar yok şunun yanında, bunun yanında yer alıyor diyor. Yani sizler DOĞRUCU BAŞI MI? oluyorsunuz. Ülkede üretim yok. Fabrikaları ben satarım diyerek sattınız. Tarım alanında bile üretim yok. Kalkıp yok şunların yanında, bunların yanında diyerek bu iş atlatılamaz. Sizler seçimden sonra her şey çok güzel olacak DEMEDİNİZ Mİ? dediniz...

Misafir

Kur manipülasyonu olmasa, neden TL bir günde 20-25% değer kaybederken Borsa'da düşüş yok?

Fikirci Fikri

"Dolar kuru" diyerek Milleti aldatmasınlar. Çünkü sadece dolar değil, tüm yabancı paralar yükseldi. Yani TL değeri düştü.

Misafir

YANLIZ DOLAR DEĞİL Kİ TÜM PARALAR KARŞISINDA DÜŞTÜ,GÜRCİSTANIN PARASI TL.DEN %40 DAHA DEĞERLİ...

BAK ŞU KONUŞANA.

PARAYI PUL YAPAN SİZ,EKONOMİYİ BATIRAN SİZ,KİMSE LAF ETMEYECEK ÖYLE Mİ,VERİLEN ZAMLAR DAHA ELİMİZE GEÇMEDEN ERİDİLER,AYIPTIR.SERT ÇIKIŞŞŞ.??İHİ,İHİ,!!!!

TL...

Etkisiz misafir; senin de bu yetkisiz ve sorumsuz saçma sapan güya yorumların kabak tadı verdi.İşsizmisin yoksa buranın kadrolu boşyapanımısın ?

Misafir

Yetki kimde ise sorumluluk da ondadir dunyanin her yerinde bu boyle.Bir tek Akp de farkli yetki kendinde sorumluluk muhalefette.