BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,00

Mahir Ünal'dan Akit TV sunucunusun skandal sözlerine sert tepki

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Akit TV sunucunusun skandal sözleriyle ilgili olarak "Bu ülkedeki bazı kesimleri hedef göstereceksiniz. Bunu söyleme hakkını kim veriyor size. Siz kimsiniz. Akit TV sunucusunun sözleriyle ilgili soruşturma başlatıldı, gözardı edilecek bir konu değil. Provokasyondur, sabotajdır." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
Güneş ve Baçık

Kıvırma sözler ve haddini aşan açıklamalar ile özür dilerler olur biter. Akit Gazetesi KİK Başkanı Hamdi Güleç hakkında 4 gün FETÖ'cü personeli koruduğu, FETÖ'cü müteahhitleri himaye edip ihaleler verdiği iş takibi yapıp müteahhitlerle görüşüp yolsuzluk yaptığı vs. şeklinde haberler yaptı.Sonra H.Güleç hakkında maksadını aşan haberler yaptıklarını yazarak özür dilediler oldu bitti.H.Güleç iddia edilenleri yapmaya devam ediyor.Şu an KİK'te baskı hüküm sürüyor ve H.Güleç Uzmanlara istediği gibi raporlar yazdırıp, istediği kararları çıkarıyor.H.Güleç'in herhalde özel bir ANAYASAL!gücü var ki kimse dokunamıyor.Akit Gazetesi bu güç karşısında tükürdüğünü yalayıp özür diliyor.Ey Akit Medya. İnandırcılığınızı kaybettiniz. Nasıl bir inanca sahip olduğunuzu anlayabilmiş değilim.Kötüler için yaşasın cehennem demekten başka elimden bir şey gelmiyor vesselam.Allah Reisimizin ve dolayısıyla milletimizin yar ve yardımcısı olsun.

Fuzuli

Bu adamin dediklerini desteklemiyorum. Fakat teröristleri kahraman gosteren, türk askerine sivilleri katlediyor diyen şerefsizler hakkinda neden dava acilmaz, ayni duyarliligi orada da gostermeleri gerekmez mi?

termal kamera

SFSFSF___Halk tv de bunun gibileri yok merak etmre.Onlar iktidarla alay etmekten öte gitmiyorlar.

bir basit vatandaş

Akit TV sunucusu gibi provokasyon yapanlardan Ülkemizde pek çok var. Bunlar AKP iktidarıyla beraber başladı, destek görünce, kendileri ikaz bile edilmedikçe çoğaldılar ve söylemleri daha da ağırlaştı. Ancak bunlar hem AKP ye, hem de İslamiyet'e zarar veriyorlar. Ancak umurlarında değil, menfaat peşindeler. Menfaatleri devam ettikçe aşırılığa , provokasyona devam edecekler.

Misafir

Skandal? milleti bu iktidar yıllarca birbirine kışkırttı, özellikle son dönemde militarizm cinnetini körükledi, küçücük çocuğu bile sahnede "şehit olmaya hazır" diye kullanan bu zihniyetin sonucudur bütün bunlar ve kasımpaşa üslubuyla tvde spiker olabilen normal türk artık bunun gibi tiplerdir.

SFSFSF

HALK TV SPİKERLERİ PROGRAMCILARI YORUMCULARI İÇİNDE ŞU AĞZINIZI AÇSAYDINIZ YA ? HER GÜN HALKI KİN DÜŞMANLIĞA SEVK EDEN SÖYLEMLER YAYINLAR KÜFÜRLER HAKARETLER TEHDİTLER HEDEF GÖSTERMELER.

nana

mal gibi konuşursan adama haddini bildirirler.

Palyaço

Ayıp oluyor mahir abi arkadaşız

Misafir

Hani koalisyonlar zarar veriyordu.şimdi yapilacak ittifakla ile koalisyon arasinda ne fark var bunu insanlara anlatin hadi..insanlarin akliyla oynamaya devam ediyorsunuz.

Misafir

Pkk nin kalbi afrin değil.orasi aşırı derecede sünni müslümanların bulunduğu yerdir.yalan bilgi vermeyin.idlib te yığınla terörist var oraya neden dokunulmadı.çocuk kandırırsınız ancak.el nusra teroristlerini ne kadar daha koruyacaksınız.bunu neden yapiyorsunuz.amaciniz nedir ?

LAFOLA.....

SERT YETMEZ,MAHKUM OLMASI LAZIM Kİ ODA PEK OLASI GÖRÜNMÜYOR.

Yerlä ve Milli

Arkadaşlar, ''Yerli ve Milli'' Edebiyatı yapan AKP'nin sözcüsü olan bu Mahir Ünal'ın Dolmabahçe'de PKK ile Mutabakat imzalayan AKP'lilerden birisi olduğunu biliyormusunuz.???

Zeynep(gerçeği)

Dogrudan Erdogan'ı ve seçimleri hedef alan provokasyon ; baktılar ulusalcılar ve Atatürkçüler'in ve hatta chp 'nin içindeki ulusalcıların bile (yeni chp'ye bayrak açan kesim) artık Erdogan'a destek verdigini gördüler , cumhurbaşkanlıgı seçiminde oy oranı % 70'lere vurabilir diye bir telaş pür telaş , bu garip adamı kullandılar ...daha pek çok provokasyon yapılıyor böyle gören gözlere (aslında Erdogan da görüyordur kesin ama şimdilik görmezden geliyor )

mergen

eger her siyasi örgüt kendi gibi düşünmeyeni kendisinden olmayanı katletmeye kalkarsa millet namına bir şey kalmaz kışkırtan söylemler çok tehlikelidir milletini seveceksin kusursuzmu arıyorsun önce kendi kusurlarına bak.

sırdaş

Tepkiyle mi kalacak?Soruşturma başlatılmazsa samimiyetinize nasıl inanacağız?Hoş Rasim Ozanın skandalında bu kadar bile olmamıştı.Tepkiyi bırak eleştirmemiştiniz bile.

Vatan Sever

sayın bakan bu güne kadar hep destek verdim ancak yeter artık, vatan hainliğinde sınır tanımayanlara bir tane yaptırım göremiyoruz ve içimiz kan ağlıyor ancak vatan savunması için ne dediği açık olan bir kişiyi hedef tahtasına koyup vatan hainleri ile birlikte hareket ediyorsunuz, yazıklar olsun bazen saçmalıkta sınır tanımıyorsunuz. bazen yahu bunların derdi acaba danışıklı dövüşle ülkemi yönetiyorlar diye düşünmüyor değilim.

Misafir

adam sadece AKPlilerin dillendirmedigini yüksek sesle dillendirmis.baktilar ki isin icinden cikamiyorlar yok tepki gösterdik yok falan yok filan.kim inanir size.

Misafir

haberleri gevşek ve çekilmez.

aklıselim

Bu aslında bu günkü Siyasilerimiz ve kendisini Alim zanneden kerameti kendisinden mütevellit sapkınların tavrı. Bilgi ve Düşüncesi olan insan böyle bir söz ve tavır sergilemez

merdane

Ak Partiden sert tepki gelmesinin sebebi bu herifin Ak Partiyi zamanında çok fazla eleştirmesi olabilir.Yoksa AK Parti samimi olsa Razim Ozana da tepki gösterirdi ama gıkları çıkmadı hatırlarsanız.

misafir

Maalesef bu tür yayın kuruluşları ve sunucuları kaş yaparken göz çıkartmaktadırlar. İyi yapayım derken milletimizi korkutarak kötülüğün içine kakmaktadırlar bilmiyorum ama Allah muhafaza bilinçli yaptıklarına inanmıyorum ama yapılıyorsa çok büyük bir felakete yol açabilir. Yani bu kişiler dillerine hakim olmalılar. Ülkemizin (1932-1950) yılları arasında minarelerinde ezan okunmadı bu bilinçle hareket edilmelidir.

Misafir

Fransız kardeş düşünürü Piccot tayin etiği yer

  • 1