BIST 9.725
DOLAR 32,53
EURO 34,81
ALTIN 2.425,15

Mahir Ünal'dan ABD'nin yaptırım kararına sert tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, ABD'nin iki bakanla ilgili yaptırım kararı hakkında konuştu. Ünal, ''Bu karar iki bakanımız ve hükümetimizle ilgili değil. Bu Türkiye Cumhuriyeti devletine karşı saldırgan tutum" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

Amerika bu sert tepkiden dolayı çok korkmuştur

Burdayiz.

Evet akılcı adımlar atılsın, abd uluslar arası camiada küçük düşürülsün, çok akılcı davranılmalıdır.

Misafir

Mahir Ünalda kim ya? Kim takar yalova kaymakamini kardesim.Bu ülkenin disisleri bakani,cumhuru yokmu cikip iki kelam etsinlar.

Misafir

MADEM BU KARAR TÜRKIYEYE KARSI BU ÜLKENIN CUMHURBASKANI NEREDE?CIKIP IKI LAF EDEMIYOR MU?YOKSA YINE AFRIKA GEZISINE MI CIKTI?

Misafir

abd demek istiyor ki.....senin adın mülayım.....sert olsan ne yazar.....sözel sertlikten ziyade abd ye mutlaka ama gerekli ce vap verilmeli.yoksa şamar oğlanına döneceğiz...abd ülkemizden kovulmalı.....Tam bağımsız...bağlantısız Türkiye kurulmalı.....oktay sinanoğlu hacanın ruhu şad edilmeli....artık icraat zamanı....yeni şeyler yapmak gerek...

Misafir

herkes konuşailr ama akp nin bu abd hakkında konuşmaya hakkı yoktur ..akp yarattı bu krizi...şimdi o bataklığa da tüm türkiyeyi çekti şimdi bocalayıp duruyor millet..akp ama hala akpakmış gibi ortakarda gerim gerim geriliyor...kısaca hem suçlu hemde güçlü dedikleri bu galiba..

.Reis Hürdolaş

ABD ye karşı a misli hatta daha fazlaı karşılğını bekliyoruz. Yoksa daha çok eziliriz

isar

İncirlik üssünü Rusyaya veya Çin e tahsis edin

rizeli

He he hiçbirşey size karşı değil zaten. yaşanacak ülke mi bıraktınız?

fikret boduroğlu

devleti siz yönetiyorsunuz ve temsil ediyorsunuz.demekki iyi yönetmiyorsunuz.gelinen nokta devletin ve ülkenin iyi yönetilmediğini gösteriyor.devletin yönetiminden çekilin,ülke kendine gelsin,nefes alsın.sizin ülkeyi selamete çıkaracağınıza inanmıyorum.aksine ülkede sıkıntıların daha da artacağını düşünüyorum.yönetmek hamasetle ve gererek değil ,akılla olur.

YAPTIRIM VAR MI?????

DOLSADA OLUR DOLMASA DA !TÜRK ATASÖZÜ..DERDİMİZ DEĞİL YANİ,????

HEP LAFF.!!!YAPTIRM YOK...????

MAL DERKEN BİRAZ DİKKATLİ OLUCAN TÜRKLERİN ORADA MÜLKLERİ ÇOK FAZLA,BUNLAR AFAKİ KONUŞMALAR VARSA YAPTIRIMIN YAP,YOKSA DA SUSALIM DAHA İYİ.

Misafir

Dolar ne halde, sizde haber yok, helal size

  • 1