BIST 9.541
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.486,81

Liselere yerleştirmede ikinci nakil sonuçları açıklandı

Ortaöğretim kurumlarına yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçları açıklandı. Buna göre, adayların yüzde 98,5'i istediği okula yerleşti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Mustafa Atiker

Peki ilk yerleştirmede bu oran kaçtı? Benim tahminim 70-80. Bu aslında orta öğretim tercihi için hiç de iyi bir oran değil. Güya herkes istediği okula gidecekmiş de miş miş de miş miş!? İlk tercihleri adil bir şekilde değerlendirin ve istatistik yapın, ondan sonra teraneyi(mavalı) dinleyelim.

BAK

HATAYI KABUL İTİRAF GERÇEĞİ: ''İkinci nakilde, öğrencilerin yüzde 98'i istediği okula yerleşti. Ortaöğretim kurumlarına yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçları açıklandı. Buna göre, adayların yüzde 98,5'i istediği okula yerleşti.''

Misafir

Bence bu tezinin en büyük ispatı sensin. Ama korkma seni gibi eblehi 100 yılda bir gelir dünyaya.

Misafir

niye Hollanda ya gitmeyi düşünmüyorsun acaba. kaç tane çocuğun okulu bıraktı tarlada çalışıyor. bu hiç beğenmediğin eğitim sisteminin daha doğru olması için o çok gelişmiş beyninde bir çözüm önerisi var mı. yoksa sende sadece karşıdakini kötülemekten zevk alanlardan mısın

Misafir

sen dogmussunya yetmez mi. şikayet şikayet şikayet siz çok bilmişler bir defa da bir soruna çözüm sunun beee

Farabi

Bunlarin cogu bisuna okuyor,bosuna zaman harciyor.Gitsinler tarlada calissinlar.Zaten cogundan bir sey olmayacak.Ezberci bir egitim sistemiyle ne olacak bunlar?Milyonlarca universite mezunu var ulkede,hic bir ise yaradiklari yok,cunku birsey okumamislarki.Bosuna hep.Oncelikle universite denen universite olmayan okullari ya gercek universite duzeyine cikartmalilar,yada bu okullarin adini degistirmeliler.Turkiye de bir ogrenci "ünversite" yi bitirdiginde,Hollanda da bir ogrenenci anca universiteye baslayabiliur.Neden acaba?

Misafir

bu ülkede akli basinda bi gelisme olmaz mi?

aliihsan polat

helal sana ziya selçuk bey

  • 1