BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,91
ALTIN 2.436,90

LGBTİ örgütleri Köşk için kime oy verecek?

LGBTİ örgütleri Cumhurbaşkanlığı seçimleri için açıklama yaptı: Amasız ve ancaksız eşit yaşam, cinsel özgürlükçü toplum için Cumhurbaşkanı seçimlerinde oyumuz...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 34 Adet Yorum
VURUCU TİM

BİRBİRLERİNİ Bİ DAKKADA BULUVERMİŞLER

sinan can

arkadaşlar benim düşüncem bir insanın dini dili ırkı düşüncesi fikri ne olursa olsun onu ilgilendirmeli elbeteki tıravestilik hoş degil ALLAH katında cok büyük günahkarlar ama bu onların tercihi biz onları böyle oldukları icin yargılayamayız o onlarla onları yaradan ALLAH ARASINDADIR uyuzden türk kardeşlerim bırakın onları onlar zalarsız insanlar duygularının esiri insanlar onlar

Alp Er Tunga

Buradaki hem Müslüman olup, ayni zamanda da Kürt olup Demirtasi/BDP'yi destekleyenler iyi okusun. Islam ahlakini Türkiye'den tamamen kaldirmak istiyorlar. Tayyip sagolsun fuhusu yasallastirdi, aldigi vergilerden Camii'ler yaptiriyor...

ham tamda oldu

evet demirtaşın mitinglerde Türk bayrağı taşımayan bölücü flamalar taşıyanlarla LGBTİ (Lezbiyen, Gay, Bisksüel, Travesti)birleşmiş tam birbirlerini bulmuşlar . hayırlı olsun..

memedov

demirtaşa yakışır ne de olsa hepsi kıvrak..katiller nasıl da kendilerini barış güvercini diye yutturmaya çalışıyorlar.

Bayram Armutcu

Yahu mitinginizde bayrak salliyorlardi, hic sesiniz cikmadi..Oylar demirtasa deyincemi "sapiklarin AKP de yeri yok" demek akliniza geldi..

Taner Gün

Ben bir lubun olarak oyum Erdoğana..

Hasan

inanmam hepsi veriyor olamaz, bi kısmı ekmelettine verecektir kanımca.

Burdayiz.

Sapıtıkların AKP de yeri yok, ilk önce tövbe etsinler, sonra gelin diyebiliriz:)

mustafa

yakışır kesinlikle, dağdaki çarpık ilişkilerinden sonra zaten bu oy potansiyelini başkası da alamaz. ne kadar bne varsa demirtaşa verecektir eminim. çarpık ilişki için demirtaş...

SELİM

AH NE KADAR ÜZÜLDÜÜÜÜK!..:))

daşı gediğine goyan adam

vaaayy toprakçılık ha sizi gidiler sizii;))..

daşı gediğine goyan adam

vaaayy toprakçılık ha sizi gidiler sizii;))..

demirtaşa vericiz ayol

bunların çoğunluğu dağdan gelmiştir orada çok yaygın olduğu biliniyor bu tür vaziyetlerin..

SİZEDE VERELİM AYOL

BUNLAR PKKLI DEMİRTAŞA MI VERİYORLARMIŞ.NE VERİYORLARMIŞ.CANLARIM BENİM İSTEYİN SİZEDE VERSİNLER AYOL.

demirtaşa vericiz ayol

bunların çoğunluğu dağdan gelmiştir orada çok yaygın olduğu biliniyor bu tür vaziyetlerin..

zekeriya

biran erdoğan mı diye tırstım.

ali

erdoğan fanatikleri size kızmış ve sizi kötülüyorlar.oyu erdoğana vereceğiz deseydiniz,sevinirler ve sizi eleştirmezlerdi.erdoğana oy vermemekle doğru karar vermişsiniz.muhafazakarlar arasında bulunan arkadaşlarınızda oylarını erdoğana vermemeleri için kendileriyle görüşün.

senyor

aynen katılıyorum. g.verenlerin katli helaldir diye biliyorum bu arada. yani bunların idam olayının devletin adalet eliyle yapılması gerekiyor.

yasin

Yaradılanlar, Yaradana ve Yaratılış Kanununa karşı çıkarsa Yaradandan ötürü nefret görürler.

yasin

Lanetlenmiş, cehennem kavimlerinin Müslüman bir ülkede yeri olamaz. Rabbim bunların şerrinden bizi muhafaza etsin. AMİN.

gakko naim

TOPA güven olmaz önüne gelene verir

ezine

ben aday olsaydım açık ve seçik şu cümleyi kurardım "g.verenler ve ipineler bana oy vermesin" zaten bunlardan gelecek oyda nasıl bir hayır olur varın siz düşünün..

Eray

Kürtler bildiğim kadarıyla namuslarına düşkündür, bu haberle birlikte bulundukları yeri bir kez daha muhasebe edeceklerdir.

Can

İŞte siz busunuz değerli yorumcular.Sİzin gibi olmayan hiçkimseye tahammülünüz yok.Yaradılanı severiz yaradandan ötürü dersiniz ama her ortamda IRKÇILIK yaparsınız.