BIST 9.459
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.487,54

Laiklik Bayrağı mı? TÜRKİYE Bayrağı mı?

“Şeriat elden gidiyor!” diye çığıran Yeniçeriler ile “Laiklik elden gidiyor!” diye çığıranlar arasında ne fark var ki?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
misafir

Yazi guzel, ama "turkiye" bayragi kelimesini kullanmakla yazinin kalitesini, tesirini, etkisini yine kendi ellerinizle bitirmissiniz. Tebrikler!.

misafir

hem laik hem türk bayrağı olsun ama osmanlı zihniyeti olmasın yeter bu ne cahillik böyle insan üzülüyor bu geri kafa zihniyetine

ŞABAN TUTUCU

AY NE GÜNLERE KALDIK KOSKOCA YAZAR LAİKLİĞİN NE OLDUĞUNU ANLAMAMIŞ BU YAZISI İLE İNSAN KANDIRMAYA KALKMIŞ AKLI BAŞINDA KÜLTÜRLÜ BİR İNSAN KANMAZ BÖYLE ŞEYLERE

cevat

Laiklik nedir..??Laiklik:T.C Anayasasına uygun olarak,TBMM Tarafından çıkarılan KANUN ve Buna bağlı Yönetmeliklerle Halkın YAŞAM Düzeninin sağlanması,Kanunların YAPILMASINI ve YAPILMAMASINI Emrettiği HÜKÜMLERİN UYGULANMASIDIR..

hangi bayrak

şerefli türkiye bayrağı değildir,o ŞEREFLİ TÜRK BAYRAĞI dır bunu bile söyleyerek zihninizde ki bölücülüğü ortaya koyuyosunuz,yazıklar olsun size ve din anlayışınıza,ben böyle bir din anlayışını kabul etmiyorum.

Hidayet

9 Ocak 2017 21:27 de yazan yorumcu asıl sen yallah Fransa'ya.

Misafir

laiklik bayrağı zaten Türkiye bayrağıdır sen islamcı bayrağı altında yaşamak istersen yallah arabistana

şeriat kafalılar.

mustafa gibiler şeriat bayrağından başka bayrak bilmedikleri için ay yıldızlı bayrağımızı görünce hiç bir anlam veremeyip laiklik mi türkiyemi diye saçmalamaları normaldir o nun laik türkiye cumhuriyeti bayrağı olduğuna kafaları basmaz.

fetö taktiği

bunlarda fetö gibi taktik yapıyor ne milliyet nede laik zihniyete inanırlar bunların bildikleri tek bayrak şeriat bayrağı yeşil ve arapça yazılarla dolu bayrak asıl amaçları o bayrağın altında yaşamaktır fırsat kolluyorlar ay yıldızlı bayrağımızdan kurtulmak için fetö taktiği yapıyorlar onlarında bir 15 temmuz planları var.

Yusuf Alptekin

Herşey Atatürkün mücadelesiyle başladı. Hiçbirşey bitiremez. Karşısında 7 düvel denize döküldü birkaç gerici bozmasının kışkırtmasıyla Türk milletine Atatürke sırtını dönmez yıllardır dönmedi de.

ayran

Tamam artık güç sizde şimdi siz istediğinizi gerleştirin hiç sorun değil, nasıl olsa elinizde tek kalan son şey olan ülke dediğiniz, karatoprakları bile peşkeş çekilmiş, ege adaları, Kürtlere yapılanların birde geri dönüşü olacak, köyler yakıldı (AİHM kararları var devlet tazminat ödedi)80 lerde 2000 lerde şehirler yakıldı, ülkenin yanmıyacağının garantisi mi var..

al kaya yı vur mustafaya.

bu eyüphan kaya laik devlet düşmanı olduğunu herkesin bildiği biri dir ülkesi neresi olursa olsun sadece fanatik islamcıları sever kollar aslında o da mustafa da yeşil arapça yazılı islam bayrağının altında yaşamak istemektedirler bu ülkede taraftar bulamadıkları için dümenden kırmızı al bayrağımıza sahip çıkıyorlar.

Misafir

Mustafa Sabri Beşer senin gibiler ortalığı karıştırmak için yazı yazarlar başlığa bak kargalar bile güler ya ne yapmaya çalışıyorsun

Eyüphan Kaya

Hay Allah razı olsun. Ne kadar açık seçik bir tarda ifade etmişsiniz. Tebrik eder, başarınızın devamını diliyorum

bu laik devlet düşmanı

-bayrağımız laik türkiye cumhuriyetinin bayrağı dır laik devlet yapımız bir partiyi değil tüm ülke vatandaşlarımızı temsil etmektedir yeniçeri ayaklanmaları ile laik devleti savunmanın hiç bir alakası yok ama siz hangi mantıkla bu ilişkiyi kurdunuz anlamak mümkün değil dilin kemiği saçmalamanın sınırı yok bunu çok iyi anlatıyorsunuz.

  • 1