BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Kuzey Irak referandumu Yıldırım'dan müdahale sinyali

KUZEY IRAK'ta 25 Eylül'de yapılacak olan referanduma ilişkin Başbakan Binali Yıldırım'dan son dakika uyarısı geldi. Yıldırım, referandumun yapılması halinde Türkiye'nin uluslararası hukuktan kaynaklaran haklarını kullacağını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
uranhay jungar

bu kadar uyarıya ragmen iplemez tavırlarını fena ödetmelidir.kaşınana etmeli tekdil nurs ile uslanmayanın hakkı kötekdir.

Barış binici

Savaş isteyen bir topluluk Karşısında devlet kurmaya çalışan bir topluluk Şam da namaz kılma mevzusu tam oturmuş da anlayana :)) Allah'ın ezanlarını kendinize oy pusulası yapmadınız mı utanmadan :) namazı da alet ettiler Allah'ın diniyle oynamayı ne zaman bırakacaksınız Rabbim çarpacak diyevegım ama çoktan çarpılmışsınız zihniyetiniz çürümüş Amerika İsrail dostları diyorsunuz Amerika'yı kötülüyorsunuz reisiniz Amerika da elimden tutacak abi arıyor

ssssssssssssssssss

Bu inadın tabiiki bir bedeli olmalı..musul musul girelim..

Penaber

Size bir soru.Gelmiş geçmiş en basit başbakan kimdir??

Demirel

ABD Kerkük' e asker yığmaya bâşladı bile.Siz nasıl müdahale edeceksiniz ki.Şam' da namaz gibi olmasın...

Misafir

Ancak allahin dediği olur. Herkesin bi hesabi vardir allahinda hesabi vardir. Muslumanim diyoruz ancak peyganber efendimizin medine vesikasini hic okumamiş ve anlamamişiz.

xxx

En komik olanı da bağımsızlık için yapılan referandum sürecinde Erbil'de israil bayrakları dalgalanıyor olması ve haberler doğru ise 1700 amerikalı askerin güvenlik için o bölgede konuşlanması. Belli ki Dünyanın gelmiş geçmiş en bağımsız referandumu olacak. Barzani bu hamlesi ile nitelikli bir piyon ve oyuncu olduğunu kanıtlamak istiyor ancak dost bildiklerinin kitabında ise; 'Bizden olmayanlar bizlerin kölesidir' der.

es baskan

hiç bişey olmaz barzaniyi büyütüp şımartanda bunlar

  • 1