BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,47
ALTIN 2.489,38

Kutlu yürüyüş..

Dava-ilke yörüngesindeki bu “yürüyüş” çocukluğumdan beri hafızama nakşedilmiş en kutlu hareketlerden biridir.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Tpıonacak bir insan bulmuşlar ise

Kafaya dinle yenmiş ortaçağ güruhu için bunlar normal şeyler, vadandaş içeride ,vekil içeride,gazeteci içeride mahkemeye bile çıkarılmıyorlar,dünyaya rezil olmuşsun...Onların dertleri başka tapınacak birilerini bulmuşlar ve başka şey ne hacet..

Misafir

Kemal Kilicdaroglu hirsiz degil!!!Bu mu size dokunuyor?Ille hirsiz mi olmali,aliskanlik yapti galiba.Hirsizlar belli,her dolabi cevirenler belli,ulkenin bu hale getirenler belli.Hala kalkmis Kilicdaroglu na saldiriyorsaniz bunun altinda ya Ataturk dusmanligi ya da mezhepcilik yatiyor.

ayran

Nasıl bir kafa yapısıdır empati yoksunu insanlar, sen ne kadar memnunsan bu ülkeden, ülkenin yarısıda memnun değil öyle diğer yarıyı hiç önemsemeden kendi yoluna gelmesini istemekte mallıktır, kim nasıl yaşıyorsa yaşasın benim hayatıma karışmasın....

Erol Baron

Yürüyüş kelimesinin açılımını çok güzel yapmışsınız sn yazar ama, var ben gelmek, yok ben gitmek gibi gramersiz Türkçe konuşan ve her cumartesi bizi ziyarete gelmeyi seven bir İngiliz bayan, iki gün önce yine bize geldiğinde sokaklarda duyduğu küfürlü konuşmaları yarım Türkçesiyle anlatmaya çalıştı. Benim hanım boşta bulunarak -ne diyorlar- deyince, her ihtimale karşı kendimi hazırladım ve önce İngiliz'in Türkçe " swearing" ne demek sorusuna cevap verdikten sonra, İngiliz A.. ile başlayan cümlesini tamamlamasına izin vermeden ona istersen -- dere tepe düz gitti--- de, aynı anlama gelir, üstelik benim eşim ORUÇ tutuyor diyerek felaketi önledim. İngiliz'in ama aynı "meaning" yok diyerek itirazına rağmen, sen yine de öyle de" dedim. Velhasıl, öyle küfürbaz, öyle saygısız bir milletimiz var ki, insanın hep tetikte bulunması gerekiyor. Bu günkü Özışık'ın yazısının başlığı gibi, nereden nereye...

Erol Baron

Yürüyüş kelimesinin açılımını çok güzel yapmışsınız sn yazar ama, var ben gelmek, yok ben gitmek gibi gramersiz Türkçe konuşan ve her cumartesi bizi ziyarete gelmeyi seven bir İngiliz bayan, iki gün önce yine bize geldiğinde sokaklarda duyduğu küfürlü konuşmaları yarım Türkçesiyle anlatmaya çalıştı. Benim hanım boşta bulunarak -ne diyorlar- deyince, her ihtimale karşı kendimi hazırladım ve önce İngiliz'in Türkçe " swearing" ne demek sorusuna cevap verdikten sonra, İngiliz A.. ile başlayan cümlesini tamamlamasına izin vermeden ona istersen -- dere tepe düz gitti--- de, aynı anlama gelir, üstelik benim eşim ORUÇ tutuyor diyerek felaketi önledim. İngiliz'in ama aynı "meaning" yok diyerek itirazına rağmen, sen yine de öyle de" dedim. Velhasıl, öyle küfürbaz, öyle saygısız bir milletimiz var ki, insanın hep tetikte bulunması gerekiyor.

basit adam

yıllardır hedefleri olan iktidara yürümeyi bir türlü beceremediler stres atmak için yürümek bu olsa gerek

  • 1