BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Kutlu Doğum Haftası iddiası! Meğer Gülen'in doğum günü...

Kutlu Doğum Haftası ismiyle yapılan kutlamalar hakkında olay bir iddia gündemde. İddiaya göre aslında Fethullah Gülen'in doğum gününü kutlamak için böyle bir hafta uyduruldu. İddia da muhafazakar kesimin kalemlerinden.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
MURAT

27 Nisan diye bir şey var mı bilmiyorum ama varsa, nüfustaki kaydıdır. Malum o dönemlerde doğanların nüfus kayıtları gerçeğini tutmaz genelde.

MURAT

Bir aptal kuyuya bir karpuz kabuğu atıyor, ağzı sulanan bir sürü eşşek de onun peşinden balıklama kuyuya atlıyor. Fethullah Gülen'in doğum günü 11 Kasım 1938.

vatandaş

Bu adamı sevmem ama doğru söylüyor

Misafir

bunu zaten biliyorduk halk arasında yıllardır konuşulan birşeydir bu yenimi duydunuz

Misafir

iyi salaklaştınız ha bunların hiç inandırıcılığı kalmadı milleti uyutmayın kendinizi kandırırsınız ancak refarandumda anladık kimin sahtekar olduğunu

Güçlü Türkiye

Bir vatandaş olarak ,diyanet işleri başkanlığına sesleniyorum;Gerçekten bu konuya el atın ,araştırın,zaten peygamberimizinmevlid kandili olarak doğum gününü kutluyoruz,şayet bu hoca kılıklı şarlatanın uydurduğu bir şeyse derhal bu cehalete,komploya bir son verilsin

Oktunç Biçen

fethullah hoca 10 kasımda doğmuştur ali abim işyerinde demişti bende 10 kasım 1975te doğdum

Analizci

Yıllardır dedik ama dinleyen olmadı kutlu doğum haftasını hicri takvime göre her sene 10 gün geri gelecek şekilde kutlamamız lazımken fetöcüler fetönün doğum gününe denk geldiğinden miladi takvime göre kutladılar hep

Misafir

merakla acaba diyorum: “Harp, hiledir” hadisine sığınarak mı yapıldı bütün bunlar?! Kendi memleketlerini zihnen “dârü'l-islâm” ve “dârü'l-harb” diye ikiye mi böldüler?

Burak Türk

Günaydınlar zamanında bu konular gündeme geldiği zaman ağza alınmayacak hakaretlerde bulunanlara gelsin. Selam Olsun YÜCE TÜRK DEVLETİNE.

gencoglu

hicri takvime göre her yıl 10 gün geriye gelindiği için her yıl aynı zamanda denk gelmiyor

Fatih ozan

Bu yazı, fetöcüleri daha çok güdüler ki,, 27Nisan'da doğan fetö'nün doğumgününü niye kutlu doğum haftası diye 14-20Nisan arasında kutlatsınlar? Akıl kârı mı? Ama bir fetöcüye, bak işte size zulüm, bunu bile size yıkıyorlar diye güdüleyebilirler.

adem

Bu salih tuna martavalcısı ne zırvalıyorsun.Kutlu Doğum Dİyanet Vakfı tarafından kutlandı ilk defA SONRA DA gelenekselleşti.her şeyi fetö ile ilgilemeyin ayıptır.fetö Peygambere bile saygısız

Misafir

diyanet işleri peygamberin doğumun bilmiyormu acaba da fetönün doğumunu kutlatıyormuş. ya bu ülkede kim müslüman ,kim putperes ? atatürkün anıtına selam duran türklere kemalis puta tapıyor diyen akpeliler soruyoruz ,kim gerçek müslümanmış???? fetö kutlan zihniyet.

Hakan köylü

Nasıl fetö imiş, AMERİKAN UŞAĞI, DİNLER ARASI diyoloğcular,

Misafir

eğer doğruysa müslümanım diye geçinen ler fetönün partisine arka çıktılar,,evet dediler yani günaha girdiler. yani fetöye taptılar.

Misafir

İyice uçtunuz siz? Hoca'ya çakmak için Kutlu Doğum'dan edeceksiniz milleti.

  • 1