BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.428,17

Kurtulmuş'tan Bakanlar Kurulu sonrası önemli açıklama

MGK'nın ardından gerçekleşen Bakanlar Kurulu toplantısına verilen arada kameralar karşısına çıkan Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş, alınan kararlar hakkında bilgi verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Kundemacı

Etkinliklere 6 milyon insan katılsa ne olur? 16 milyon insan katılsa ne olur? Neyi değiştirir? Bu durum yakın zamanda FETÖ ile işbirliği yapmış olanları, FETÖ karşıtı mı yapar. "Ne istediler de vermedik."

akıl fikir

beylerbeyi___O altı milyon kişi taşımalı sistemle sucuk ekmek ayranla oraya toplanıp getirildi de ondan içlerinde Chpli yoktu.Aynen seçim dönemlerinde 200 tl verilip imzası alınıp otobüslere bindirilen milyonlarcası gibi.Darbeye kimin bilerek müdahale etmediğini 7 düvel biliyor..

A. KAR

Ana meydanlara kalabalıktan yaklaşamayan daha niceleri vardı 15 Temmuz gecesi. "Mesele vatansa gerisi teferruattır" diyenler, mesele 15 Temmuzda vatanı kurtarmak olunca neden FETÖ sempatizanı olduklarını kendilerine sorsunlar. Ama ciddi sorup düşünsünler. İnsan en kolay kendisini aldatır.

beyler beyi

6 milyonun içinde 1 chp li yoktur. çıkmaz.onlar darbe gecesi matiğe koşarken ülke sevdalısı insanlar tankların önüne koşuyordu. fark burda bayrak atatürk bunların kullandığı sadece iki yüzlülük figürü

Misafir

Aralarındaki kaçınılmaz hesaplaşmaya hazırlanıyorlar.Bakalım son gülen kim olacak. Erdoğan Cumhuriyeti mi? Ergenekon Cumhuriyeti mi? Yoksa… Türkiye Cumhuriyeti mi

Misafir

Biz çok güçlü olduğumuz için mi karşımıza hiç engel çıkmadan kolayca her istediğimizi yapabiliyoruz? Bizim böyle davranacağımızı hesap eden birileri, önümüzü açarak Türkiye Cumhuriyeti devletini, Erdoğan üzerinden yeniden dizayn mı ediyor?

Misafir

Sadece FETÖ olamaz, bir devletin altını üstüne getirmenin ana gerekçesi

Misafir

Hırsız çete nen dost olmak ,yerin dibine batsın.Rezaya ödül vererek önüne yatın.

Misafir

O Yüce Kur'an seni çarpsın pis katil!

kundemacı

Sayın Kurtulmuş, "Bundan sonra mahkemelere tek tip kıyafetle getirileceğini söyledi." bu bakanlar kurulu kararı ise, bu karar toplanmadan iki, üç gün önce alınmış. Maşallah ne zeki bakanlarımız var. İki üç gün sonra alacakları kararı önceden bilebiliyorlar.

nadir

Haydi Fetoşlar..destek olun, ''HERO'' tişörtleri ile sokağa çıkın... Sosyal medyada fotoğraf çektirip paylaşın.çakma nick lerin ardına saklanmadan ammaa !

REYIZ

"kahraman" tişörtü giymesi ceza evinin haberi olmada tişörtü giyemez.. BIR oyun olmasin..

ayran

Ben valinin açıklamasını bekliyorum kaç kişi katılmış diye siyasetçiler yalan konuşuyor ...

  • 1