BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,35

Kürtler AK Parti’ye küser mi? O sonuçlar AK Parti'nin masasında

2019 seçimlerinde AK Parti ile MHP ittifakı Kürt seçmeni küstürür mü? Milliyet yazarı Serpil Çevikcan, 1 Kasım seçimleri ve referandum sonuçlarını köşesine taşıdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Misafir

Analizci sen gönlünden geçeni analiz diye kime yutturacaksın? he de bakayım.

Kemal Akalp

Ancak militan ırkçı olanlar küser,maksadı üzüm yemek olanlar küsmez daha refahtan faydalanmak için ve düzenin devamı için AKP-MHP-BBP dayanışmasını çoğunlukla destekler

Misafir

evet aynen katiliyorummmmmmmmmmmm

Misafir

hadi ordan devletsizmi kaldin

Misafir

vatan millet sakarya vergaziiii. ardindan kaptir zammi....kurtartdin memleketi sanki atatürk deyilde akp kurtarmis

Misafir

ABDULLAH GÜL VEYA ALİ BABACAN BAŞKANLIĞA ADAY OLURSA DOĞU VE GÜNEYDOĞU SEÇMENİNİN OYLARINI SİLİP SÜPÜRÜR. BU İKİ KİŞİ AK PARTİDEN GELME. HDP BAŞKANLIK SEÇİMİNDE BU İKİ KİŞİDEN BİRİNİ İŞARET EDERSE AK PARTİNİN, CHP VE MHP NİN DAHA ÖNCEKİ YOK DENECEK KADAR AZ OY ALMASINA NEDEN OLUR.VSİYASET ANALİZCİSİ OLARAK SÖYLÜYORUM.

Misafir

akmhp oy veren kürt beyin fukarasidir.. nokta

Misafir

Bizim: 1603 kere evet! Onların 35000 kere hayır!

Mehmet

Bahçelinin ve Erdoganin planını ülkücüler bozacak gıbı duruyor nedenmi MHPnin içindeki Bahceliye mesafeli olan ama MHPde etkili olan Aksaclilar denilen hareket ülkücü Cumhurbaşkanı adayı çıkarmak için bir platform oluşturacaklarını bu plortfoma ülkücüler Ülkücü cumhurbaşkanı Istiyor ismini vereceği söyleniyor 100bin imza ile bir ülkücüyu cumhurbaşkanı adayı göstereceklerini 100bin imzanın zorlanmadan toplanacağını dile getiriyorlar bu planın gerçekleşmesi halinde akp mhp nin ittifakı zora girebilir deniliyor bu haberi ülkücü haber sitelerinde bulabilirsiniz

ecemnur

@İhsan Haklısın kürtlere en büyük kıyağı AkParti yaptı.Haburu davul zurnayla açtı,pkklı gizli tanıklarla komutanları hapse tıktı,kürtlere şirin gözükmek için tabelalardan TC ibaresini,okullardan andımızı kaldırdı,törenlerde bayrak asmayı yasakkladı,Osloda Dolmabahçede görüştü,TC düşmanı Şivan perverle megri megri diye halaylar çekildi.Daha ne olsun_?

Kandirildik

2002den beri AK Pariye oy veren biri olarak 2019 seçimlerinde artık AK partiye oy vermeyeceğim. Buna ailem ve çevrem dahil. Hepimizi hayal kırıklığına uğrattın.

Misafir

millet geçim derdine düşmüş bunlar anket peşinde koşuyor

Misafir

millet burnundan soluyor artık zamlar belini büktü vatandaşın cebinde para kalmadı artık

Misafir

sallayın bakalım görecegiz emeklilere seyyahan zam vermezseniz çok zor artık

ihsan

kürtlere en büyük iyiliği yapan ak parti ne küsmesi internet haber fitne sokma küsen nankördür

misafir

KÜSTÜK BİLE IRKÇI MHP İLE İTTİFAK BİTİRDİ HERŞEYİ BİZLER MÜSLÜMAN KÜRTLER OLARAK NE HDP'Lİ NEDE MHP Lİ İTTİFAKTAN YANAYIZ AK PARTİNİN PEYGAMBER HADİSİYLE NOKTALAYALIM ''IRKIYLA ÖVÜNEN BİZDEN DEĞİL ASLINI İNKAR EDEN DE HARAMZADEDİR; CENAB-I ALLAH SİZLERİ DEĞİŞİK IRKLARDA RENKLERDE DİLLERDE YARATTI Kİ TANIŞIP KARDEŞ OLUN İSLAM KARDEŞLİĞİ ALTINDA IRK ALDINDA DEĞİL ÜSTÜNLÜKTE IRKTA DEĞİL TAKVADADIR...!

Güneş

Devletin geleceği sözkonuysa para pul kimin olursa olsun.önce devlet olmalı ekmek bulmak kolay

HASAN AL

BİR KOLTUK İÇİN YAPILAN HESAPLAR ÇOK BASİT DEĞİL Mİ.ÜLKE KİMSENİN UMURUNDA DEĞİL.İŞSİZLİK,GEÇİM DERDİ,ENFLASYON BUNLARI YOK SAYAN HÜKÜMET HALA TV LER VE MAŞALAR ARACILIĞI İLE HALKI KANDIRMA ÇABASINDA

Misafir

takke düştü kel göründü.bundan sonra akp nin arkasından gitmezler.kürtler de gitmez,türkler de gitmez.

Hakkı ARAR

Güneydoğuda 16 Nisandaki diktaya evet oylarının 1 Kasım AKP oylarına göre artmış olmasının aşiret zihniyetinden kaynaklandığı kanaatindeyim.

  • 1