BIST 9.453
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.496,55

Kürt planının üçüncü ayağı ve ABD'li yarbayın 27 yıl önce söyledikleri

Abdulkadir Selvi bugünkü köşe yazısında Irak'taki referandum krizini ve ABD'nin 3 aşamalı Kürt planını kaleme aldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
ttk

Kudüse gelen haçlılara iade-i ziyaret Viyana da oldu. Savaş öncesi manevralar bunlar. başladığında nerede biteceğini bilemezsin. İstanbul olan çok constantinopolis var memleketimizde.

fatih

BOP tikir tikir isliyo gelinen nokta batinin istedi sekilde isliyor delikanli olun girin kerküge musula yok efendim bati neder sonra kibris icinde amerika saldiracakti deniyo ama yigit erbakan kinris herakat emrini verdi sayin ecevit durdurun demeseydi kibrisin tamamini alacaktik bize is yapacak cesur icraatci liderler lazim yoksa gidisat iyi degil

sinek

22 yil evvel erbakan hocanin meclis kosusmasi vardi zaten tehlikeye dikkat cekmis ve bunun icin orta ve uzun vadede ne planlarimiz var demisti bu yazarim diyen yalaka takimi is olduktan sonra yazmaya ve konusmaya baslar hepsi ici bos insanlar sen al habur da el ele kol kola gez ya sonra gelinen nokta ortada

Aydın lı

Kim ne silah verirse versin T.C. Recep Tayip Erdoğan gibi güçlü bir liderimiz olduktan sonra hepsi vız gelir ne mutlu türküm diyene Rabbim reisimiz uzun ömürler nasip eylesin

mert toker

Merak etmesin köpek soyu abd liler. savaşırız ve onlarıda bu coğrafyadan sileriz.

s.s

ABD istediği kadar silah versin. İran ve Rusya ile hareket edersek ne kürtler ne de Abd, burada tuvalete bile gidemez ! Abd kusura bakmasın bundan sonra burda biz kendi düdüğümüzü kendimiz öttürürüz... Gerekirse Kore'den nükleer füze ithal ederiz. Atarız. Ona göre !

Misafir

birakin Kürtler de devlet olsun ne bu 100 yildir Kürt düsmanliginiz Kürtler olmasaydi simdi türkye diye bir devlet olmazdi Kürtler tarih boyu türklerin yanindaydi

karayipli

Sayın selvi sen ve senin gibilerde bu planın bir parçasısınız. Şimdiki iktidardan nemalanan sizlerde allah korkusundan eser yok dünyanızı vatan ve milleti satmakla güzelleştgridiniz şu anki yönetiminde ikdiar olmasını sapğlayan güzlerin birer maşasısınız yazıklar olsun sen ve senin gibilere.

Misafir

E madem özgürlük istiosunuz şimdide gdin ırağa ne dolanıonuz turkiyede.oğlum birakın bu yalanı dolanu.hangi ayetmiş bu.trt kürt neden var.

büşra

vermeyiz. savaşırız.

Salim İslam

Yıllardır dili yasaklanan ve inkar edilen Kürt halkının özgürlüğü Allah'ın bir ayetidir. Buna kimse engel olamayacak inşallah...

Misafir

KÜRTLER BU ĮSLAM DÜ®MANLARINA ÌNANACAK KADAR SALAK OLAMAZLAR

Berxwedan Serhildan

Umarım gerçekdir, kürtler olarak özgür bir yaşamı bizde istiyoruz

sssssssssssssssss

Bizimkinin sayesinde tıkır tıkır...

ANLAYANA SİVRİSİNE SAZ...

UYAN UYAN AÇ GÖZÜNÜ DİYE BİR ŞARKI VARDI.TAMDA AYRILMAK İSTEYEN BÖLÜCÜ KÜRTLERE SÖYLENMİŞ SANKİ!ABD SİZİN KAŞINIZ VE GÖZÜNÜZ İÇİN Mİ SEVİYOR ZANNEDİYORSUNUZ?

Misafir

Çok biliyorsunuz da onun için 17 senedir desteklediklerinizin izlediği politika buymuş demek ki.Sırtımızı sayenizde her yıl başka bir ülkeye dayayarak bu güne geldik.Yazık ki yazmaya da devam edebiliyorsunuz. Bu ülkeyi gerçekten sevenler bunu yıllardır söylüyorlar ve vatan haini muamelesi görüyorlar.Bağımsızlık bizim karakterimizdir.

reel

musul ve kerkükü almamız için fırsat doğuyor.

KIZILELMA

TOPRAK İSTEYEN BUYURSUN GELSİN HERKESİ GÖMECEK TOPRAĞIMIZ VAR ÇANAKKALDE GÖMDÜĞÜMÜZ GİBİ.NİĞBOLUDA 100 BİN HAÇLI KEFERESİNİ GÖMDĞÜMÜZ GİBİ.

Sezai

ABD'nin birinci müttefiği İsrail, ikinci müttefiği de kürtler pardon PYD/PKK'ymış!!! Anlaşılıyor ki ABD kim Ortadoğu'da terör estirecek ise, İslam düşmanı ise öncelikli olarak onları müttefik kabul ediyor. Ben bir Kürt olarak böyle bir müttefiklikten Allah'a sığınırım. Ülkemizin de artık kimlerin gerçek müttefik ve dost olduğunu görmesi ve buna göre bir siyaset izlemesi gerekiyor. Unutmayın ki ABD ile İsrail ile örtünen çıplak kalır.

  • 1