BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.506,18

Kürdistan çıkışı Meclis'te tansiyonu yükseltti

TBMM'nin dün yapılan oturumunda AK Parti ve HDP'li milletvekilleri arasında Kürdistan tartışması yaşandı. HDP'li vekil, Türkiye'deki belli bir bölüm için Kürdistan nitelemesinde bulununca ilk itiraz Meclis Başkanvekili'nden geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 46 Adet Yorum
kundemacı

Sayın Başaran Bugün Sayın Cumhurbaşkanı çıkıp 'Kürt halkı' dedi. söyleyebiliyorsa. HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Başbakan iken grup toplantısında aynı ifadeyi kullandığını belirterek, hiçbir Meclis Başkanı'nın buna müdahale etmediğini söyledi. Sayın Baluken böyle söyleyebiliyorsa ki söylediler. Bu ülkeyi kamplara bölmeye ve parçalamaya kim çalışıyor diye düşünmeye gerek yok.

Misafir

ne hainsiniz polis dinsiz değilki yaksın beyniniz yıkanmış

Misafir

HAZMEDEMEM. BURASI TÜRKİYE'DİR. TÜRKİYEDE YAŞAMAK MECBURİ DEĞİLDİR. HEK YAŞAYIP HEM BAŞKA İSİMLE ANMAK TERBİYESİZLİKTİR.

Metin Tetik

Aldığınız maaşdaki payımı haram ediyorum. Bu vatanda çeşitli etnik kökenli insanlar yaşar. Yasalar herkes için aynıdır. Hudutlarımız içersinde "milletler" veya "halklar" yoktur. Yurttaş ve vatandaşlar vardır. Öyle söyleyen cumhurbaşkanı da utanmalıdır.

Misafir

bu gibi avanak vekiller kürdistan diye diye geberip gidecekler yine de bir şey elde edemeyecekler

Misafir

bi tanesi orası kürdistandır demiş yorumlarda da olum bırak işleri hadi kumda oyna

mıstık

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcımız neyi beklemektedir. Gerilimin artmaması ise zaten şu anda gerilim en üst seviyededir. Derhal kapatma davası açılıp bunları kara deliğe sokmak gerekir.Aha oradan konuşsunlar bakalım ne devleti ise istedikleri.

Erol Baron

Bizim sırtımızdan daha fazla zenginleşmelerini önlemek için bunları Kürdistan denen yere hemen kapatın ve artık rahatlamamız için sınırlarımızı da kapatın ki bir daha giremesinler.

Misafir

Sen nediyon değişik güldürdün lan kürdistanmış :D

Aydın KESKİN

Buradan ilan ediyorum: Şimdiye kadar yapılan faili meçhulleri devleti zor duruma düşürmek için 'PKK' yapmıştır. Tahir ELÇİ olayında da delillerinin karartılmak istenmesinin tek sebebi budur yani olayı Devletin üstüne yıkmaktır..Bu olaylar aydınlanırsa sadece şimdiye kadar yapılan faili meçhuller değil aynı zamanda bunların yardım aldığı dış güçlerde çok net olarak ortaya çıkacaktır.

Misafir

Türk askerine çamur atma..Türk askerinin sizin gibi kanı bozuk değil

Misafir

ya arkadaş bölge için projen hendek dışında varmı bir projen milletin aklıyla dalga geçmeyi bırakın kürdüstan kelimesinden başka bu millete ne projeniz var onu söyleyin dile getirin yoksa önümüzdeki seçimde barajın altındasınız hendekler sayesinde 80 den 40 düştün hala boş boş konuşuyorsunuz yazıklar olsun size artık oy moy rüyanızda görürsünüz millet çocuğunu okula gönderemiyor sizin yüzünüzde

Ahmet Kaya

Meclis bu kadının dokunulmazlığını kaldırsın ve Bölücülük ve Vatana ihanetten yargılatsın. Meclis ağlama yeri değil, sorunları çözme yeri .

Barhim Sebi

Dogruyu Dile getirmek Türk Fasist Irkiclarin saldirina Maruz kalmak demektir. Kutlarim Sizi sayin Ayse. Tabiki Orasi Kurdistan ve Kurdistan oarakta kalacaktir. Ama Bir Derdi vardir Orasinin . Köle yasamsina Zorla Hileyle Mahkum Edilmistir. Bir Oda Sona Erir.

Melih

Başbakanım lütfen KPSS puan sistemini iptal edin,Güneyrdoğu bölgesinde nasıl kopye çekildiği açık açık belli oluyor,85 ve üzerinde yüksek puan alan en çok bu bölgeden,

FATİH

BÖLÜCÜLÜK BU YA.......

Misafir

sonrada içine girip namaz kıldılar degilmi sen kimi kandırıyorsun ancak kendin kanarsın kendi yalanına

Sadık YEŞİL

Doğru söyleniyor arkadaşlar KPSS den ençok güneydoğu bölgesi yüksek puan alınıyor, buda sınav zamanında kopyeye göz yumuluyor, ençok memur bizden alınıyor,Devletimiz daha ne yapsın Kürtlerimize

Misafir

Trabzonlu bu kadar Türkçü olduğuna göre büyük ihtimal kökeni başkadır.

Misafir

ya senin tarih bilgin yok mu alpaslana malazgirtte kim yardım etti

barış

türkiye bütündür asla bölünmez birdir hiç kimse heveslenmesin

kürdistanlı

Kürdistan kelimesini bile hazmedemeyen bir irk var biz nasıl kardeş oluruz

Misafir

evlat onu da yatınız 17 0000faili meçhul 5000 köyü yakıldı yine bitmedi

NAMSO

MECLİS GÖREVİNİ YAPSIN BU TERÖRİSTLERİN MİLLETVEKİLLİKLERİNİ DÜŞÜRÜN ŞUNLARI ADAM YERİNE KOYUPTA CEVAP VERMEYİN ONLARIN ANLAYACAĞI DİL SİLAHTIR.

06 ankara

bop projesi kurdistan ve buyuk israil icin yapilmistir efendiler itiraz edeceyinize suriyedeki teroristlere yaptiginiz yardimi kesinki bu bop pun onunu kesinde ulkeyi kurtarin.