BIST 9.807
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.429,97

Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak Çavuşoğlu rengini açıkladı

Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak sorusu salı günü yapılacak olan Bakanlar Kurulu toplantısında belli olacak. Ancak Mevlüt Çavuşoğlu salı günün beklemeden oyunun rengini açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

bizim tatili uzatma fikrimiz bu ülkeye fazladır lükstür. çalışın kardeşim ne tatili. tatiller ülkesi Türkiye. toplamda yılın 3/1 tatillerle geçiyor. cumartesiler tatillikten çıkarılsın. haftada 1 gün yeter. memura dünyanın parasını veriyorsunuz çalısınlar. bir de verdiğiniz zammı parayı beğenmiyor laf ediyorlar.

Misafir

Acaba ekonomi bakanı Zeybekçi'nin oyu ne olacak,malum "Türkiye olarak tatilden daha çok çalışmaya ve üretmeye ihtiyaç olduğunu düşünüyorum." demişti,acaba dediğinin gereğini yapabilecek mi.

Misafir

İstersen müspet oy verme bakalım vermeyebiliyorsan.

Buhat CAN

Sayın Bakan karar çoktan verildi. Sağır sultan duydu ama sen hala duymamışsın.

vatandaş

Herkesin büyük bir merakla beklediği Kurban Bayramı tatil süresiyle ilgili görüşünü turizmden yana kullanacağını ifade eden Bakan Çavuşoğlu, ekonomiyi de düşündüklerini kaydetti. Sanik başka bir karar verebilirmiş gibi...... güney hariç tüm Türkiyede hayat duracak.. sanki ekonominin lokomotifi turizm .... sadece komik

  • 1