BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.428,04

Kurban Bayram tatili kaç gün oldu? Bakanlar Kurulu kararı

Kurban bayramı tatili uzatıldı mı, bayram tatili kaç gün oldu sorusuna bugün yanıt verildi. Bunun için gözler saat 14.50'de toplanan Bakanlar Kurul toplantısına çevrilmişti. Tatil kararı bakanlar kurulu sonrasında Bekir Bozdağ tarafından açıklandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

yorumcunun birisi "asgari ücretliden kesip memura verin de gözleri doysun bari" demiş, asgari ücretli kardeşim seçim günü akp pusulasına mühür basıp cep telefonu ile kayda alıp vatana millete hayırlı olsun diye paylaşım yaparken düşünecektin.

Misafir

NE KADAR ABARTTINIZ KARDEŞİM ZORLA GÜNDEM YAPMAYA ÇALIIYORSUNUZ. ÖZEL SEKTÖR ZATEN KAFASINA GÖRE İZİN VERİYOR VERMİYOR. MEMURDA aralardaki boşluğu izin rapor duruma göre ayarlıyor. NEDİR 1 AYDIR KURBAN BAYRAMI TATİLİ 10 GÜN MÜ 5 GÜN MÜ. KOMİK BİLE DEĞİLSİNİZ. URTANIN DA BİR KENDİNİZE GELİN YA. ADAM GİBİ ÇIKIN MİLLETİN KARŞISINA MEDYA DÜNYASI KENDİNİZE GELİN BİR YAAA !!!!

Misafir

uzaması sadece memurun işine gelir vatandaşa etkisi yok. memurda zaten yatıyor çalışan mı var. 10 gün daha yatsınlar. aldıkları maaşı da az bulsunlar. asgari ücretliden kesip memura verin de gözleri doysun bari.

Misafir

tatilin uzaması kimseye bir şey kazandırmaz

Misafir

memur idari izinli sayılacak, bu 10 gün içerisinde görevi yürütecek sayıda personel bulunacak, 4 gün bayram tatili hariç memur bir veya iki gün gene işbaşında olunacak, memura kesintisiz 10 gün tatil diye birşey yok,

isi olmayacatır.k

Özel teşebbüs zaten,memurlar için olan resmi tatile uymayacak,uymak zorunda da değil zaten.Çalışanların çok büyük kısmı bu grupta. Memurlardan öğretmenler de zaten tatilde.Öğretmen olmayan memurlar ise toplam çalışanlar içinde çok düşük bir oran.Dolayısıyla turizme bir canlılık etkisi fazla olmayacaktır. Tatil 11 gün olma ihtimali azdır bana göre.

A. Kar

Bence 6 gün yeter. Özel sektörde çalışanları da düşünelim.

Misafir

memuru 10 gün yatırırsın yine beğenmez. enflasyondan az zam vermezsin yine beğenmez. 10 gün tatil sadece memura yarıyor. özel sektör çatır çatır çalışıyor.

Misafir

uyu ali uyu. yat veli yat. Türkiye zengin bir ülke değil milletimizde zengin bir millet değil. 10 gün tatil bu ülkeye ve millete çok fazladır. sadece turizmci kazanacak diye tüm ülkeyi yatırmanın anlamı yok. herkes işine gücüne baksın ne tatili kardeşim.

Misafir

Bu basıl bir takvim yahu hiçmi bakmıyorsunuz. Yazıklar olsun böyle haberciliğe

hakan

10gün tatil nedir yahu? biz bu kadar zengin miyiz...

  • 1