BIST 9.712
DOLAR 32,54
EURO 34,83
ALTIN 2.428,74

Kültürel iktidarın yıkılmaz kaleleri

Oyuncu Büşra Ayaydın'ın tesettüre girdikten sonra kapıların kapandığını söylemesi bize bir kez daha ıskaladığımız o kültürel iktidar alanını hatırlattı.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Ezilen sömürülen doğu halklarının Kahramanı yoldaş PUTIN!........... Türkiye'yi kurtaracak

Misafir

HUZUR İSLAMDADIR.............................

Misafir

Yüce Dinimizi En Büyük değerlerimizde kullanmak isteyenler var...Allah CC. kötülere fırsat vermesin.İçimizdeki ve dışımızdaki bütün hainlerin çabaları ve oyunları boşa çıkar inşallah.Çok uyanık olmalıyız.Bu vatan kolay kazanılmadı.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

IETT Doğa yürüyüşü Dedi_____________

İstanbullulara Sümeyye zulmü: Trafik felç, ambulanslar güzergah değiştirdi!.............Düğüne yetişmek için bazı protokol araçları emniyet şeridini kullandı. Güneşli Köprüsü üzerinde trafiğe takılan protokol araçları ters yöne girerken, bazıları ise çimlerin üzerinde karşı yöne geçerek devam etti.

Misafir

Cok Enteresan......... Ben Her kis Kanadadan gidip 2-3 Ay Havana'da olurum.. Son yillarda Sokaklarda Turkce Konusan bir suru insan goruyorum... Bu ne demek?

Misafir

Küba Devrimi'nin lideri Fidel Castro, Küba Komünist Partisi'nin (PCC) 7. Kongresi'nin kapanışında bir konuşma yaptı________________________Komünist Kübalıların inancı, bu gezegende insanların onurla ve coşkuyla çalışırlarsa ihtiyaçları olan maddi ve kültürel değerleri üretebileceklerinin bir kanıtı olarak hep yaşayacak. _____-dedi!

KamKopuz

Bütün bunlardan kurtulmanın ve huzura ermenin tek bir yolu kaldı. İSLAMDAN ÇIKMAK. İslamdan çıkınca onun sorunlarındanda kurtulmuş olunur.Artık başka çare kalmadı.!.........Bu kadar basit işte.

Aydınlanma Hareketi

İmam yetiştirmeyen imam hatipler kapatılsın

Stratejik Görüş

Bu kız başı örtülü olduğu için dışlanmışsa dışlayanlar elbette ki AKP medyasıdır. Piyasada para verebilecek başka medya kalmadı.

  • 1