BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,86
ALTIN 2.477,63

Kudüs’ü düşünürken önünüze Beşiktaş çıkarsa!

Birbiriyle taban tabana zıt iki anlayışı nasıl olur da aynı potada eritmeye çalışırsınız?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
mevhibe inal

Haçlı/Siyonist İslam karşıtları, İslam'ı yıkarız, olmadı sulandırırız dediler. Namazın yerine kadın, erkek karışık sıralarda ibadet fikrini yaymak, Peygamberimizi ve hadislerini unutturmak için mesai harcıyor. Bize gelince çok şekilci olduğumuzdan içeriğini düşünmeden tuzakları kapıyoruz.

Sabri Kalyoncu

Aralarında nasıl bir bağlantı var ben anlayamadım, anlayan varsa beri gelsin… Beri gelecek bir yığın insan var da, muhatap olma meselesi sıkıntılı, Tasavvufçular, Mevleviler biraz tuhaf insanlar. Kısaca, Noel Baba ile, Mevlana Bir elmanın yarısı kadar bir birlerinin aynısıdırlar. Din isteyene din, kültür isteyene kültür etkinliği olarak sunulabilen, Dine iliştirilmiş etkinlik, faaliyet kısaca yaşam kültürü. Bilen bilir bilmeyen de pek üzerinde durmaz, yaşar olur biter. Zaten Hristiyan dünyaya İslam dinini Mevlana ile sunmanın sebebide bıdır, İslam dünyasına Hristiyanlığı Noel baba ile sunmanın sebebi gibi. detaylı yazıla bilir de, gerek yok. Bana göre, bu yılın en gerçekçi afişlerinden bir tanesi olmuş, ÇUK oturmuş daha iyi ifade edilemezdi.

Misafir

Reina katliamı sanıklarından Muhemmed şeyh, IŞİD'li olsam 15 Temmuz'da neden dışarı çıkayım?....... "15 Temmuz'da yaşanan hain darbe olayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile günlerce dışardaydım. Kamera kayıtları incelenirse Atatürk Havaalanına Cumhurbaşkanımızı ilk karşılamaya gidenlerdenim" dedi.

hakkı

sayın yazar; Amerika 2. dünya savaşı sonrası Japonyaya atom bombası attı Japonya 25 senede dünya devlerinin arasına karıştı. İngilizlerse 1. dünya savaşı içimize chp yi bıraktı ve gitti. ne teknolojik bir gelişme, ne bir icat, ne de yenilik bulma. tek bildiği ideoloji üretme. haa birde İslam söz konusu olunca sıtma tutmuş gibi oluyorlar. şimdi size chp den ne bekliyorsunuz diye sorsam ne cevap vereceksiniz. insanları toplayıp umre organizasyonumu yapmalarını bekliyorsunuz? asla bu mümkün değil. en iyi yaptıkları şeyi yapacaklar batıyı yani Hristiyan dünyasını taklit edip noel kutlayıp sabaha kadar içecekler.

heykel düşmanı musti

senin barbaros heykrlini övmeni hiç inandırıcı bulmadım kim bilir ne oyun çeviriyorsun

hattı müdafa yok tüm vatan kutsaldır

ecladın sarayları benin için müzeliktir hiç bir kutsallığı yoktur camiler ibadet içindir kutsal olan vatanın sınırları içindeki her karış toprakdır

son şeratçı musti

türkiye laik bir devlettir kurumlarının hristiyan müslüman ve benzeri dinlere ait kutlamaları aynı anda bile yapmasının hiç bir sakıncası yok.sen islamı iyi uygulamakla kendine vazife edindi isen bunu iyi becerki millet islamı daha cazip görsün

  • 1