BIST 9.722
DOLAR 32,59
EURO 35,00
ALTIN 2.425,26

Kritik zirve bugün! Tüm dünyanın gözü Tahran'da

İDLİB özelinde dünya yeni bir çatışmanın eşiğine gelirken, felaketi önleyecek kararların çıkması beklenen Tarhan'daki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani zirvesi başlıyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
ocak kapalı

Bana ne Tahran mahran zirvesinden aga?Unun çuvalı 95 tl den 175 e çıkmış,elektirik-su-doğalgaz-akaryakıt ard arda 3 defa zam görmüş,60 tl lik araba 100 tl olmuş ,gerçi 30 lira da olsa alamam ya neyse,döviz-altın almış başını yürümüş,İdlibden de bir sürü Suriyeli gelecek. Tahran zirvesi ne işime yarayacak?Yemişim Tahran zirvesini be abi:

der

şark oyunuyla iran, güç kazanma ve ezme politikasıyla rusya batının önüne bizi koyup israil hedefine ulaştırmasınlar da..

Misafir

Eskiden biz Solcular icin"Komunistler Moskova ya" diyenler,simdi Rusya ile isbirligi icindeler.6 filoyu solcular Turk topraklarindan kovarken,bazilari Amerikan askerlerine misafirperverlik yapiyorlardi.Deniz Gezmis ve arkadaslari Abd yi kovarken Gul un icinde bulundugu guruh Abd yi alkisliyordu.

İmam Bildiğini Okuyor

Vallahi bana tırt, sonuca bakıyorum, milyonlarca suriyeli bizde. Esed bildiğini okuyor. Rusya bombalıyor. ABD YPG ile kolkola. Kimi toprak petrol para kazandı biz, geldiğimiz nokta 10 milyona yakın göçmenimiz oldu-olacak. Ha bu arada AB kapılarını da kapattık sımsıkı bekliyoruz kaçan göçmen olmasın diye, kaçan da olursa iade alıyoruz. AB rahat, bizi kapı bekçisi yaptı, Tampon Bölge olduk. Vize serbestisi vereceklerdi oda yoka. Hani ben ülkemde memleketimden başka yere gidecek gücüm yok, vize benim neyime diyebilirim, ama yapılan kazık çok ağrıma gidiyor. Onlar anlaşmaya uymuyor ama biz sadık bir köle gibi uyuyoruz. Birileri çıkar savaşı veriyor, bizim çıkarımıza 10 milyon göçmen düştü.

ihsan

yapılacak iş türkiye nusraya silah bıraktırmalı normal vatandaşa dönünce bunlar iş biter

Misafir

Tarihi zirve... Rusya ve Rejim yapabileceklerinin sinyalini verdi. AB 3 Milyon daha mültecinin en az yarısının kendine geleceğini hesaplıyor. Koskoca AB 1,5 milyon mülteciden kaygılanıyor. Biz de nerden baksan resmi gayri resmi 5 milyon mülteci bulunuyor. Hatalı Suriye politikasının ceremesini hala çekiyoruz.

Misafir

Kardes esad ey esad katli esad esad sevgili esad sonuc 3milyon kisi cogu hapishane mahkumu faydasiz suriyenin posetcileri bize geldi

Misafir

Cumhuriyete Darbe____________________ Erdoğan’ın 15 üniversiteye yaptığı rektör atamalarına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı dinci AKP’li eski vekiller tek tek rektör oluyor

Misafir

AKP'den İstanbul 'sürprizi': Herkesin aşina olduğu AKP parti dışından bir isim...

  • 1